maritbet girişmaritbet
Wind Ankara'da yaşam Aralık 2017'de  başlayacak!

Wind Ankara'da yaşam Aralık 2017'de başlayacak!

Ankara Çayyolu'nda hayata geçirilen prestijli proje Wind Ankara'da geri sayım başladı.

Ankara'nın değerli lokasyonlarında Çayyolu'nda yükselen Wind Ankara başkentilerle buluşmaya hazırlanıyor. Doğa mimarisiyle tasarlanan proje villa ve kule olarak planlandı. Ankara'nın yaşam standartlarını değiştireceğini söyeleyen Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç: Wind Ankara projesini hayata geçirirken birçok projeden farklı olmasını amaçladık. Bu yüzden projenin lokasyonu da eşsiz olmalıydı. Bu doğrultuda Çayyolu Park Caddesi biçilmiş kaftandı. Sadece konum değil barındırdığı öğelerde farklı olmalıydı. Hem şehri yaşatmalı hem de şehrin o karmaşasından bıkanlar için bir liman olmalıydı. Projemizde bütün bu detayları fazlasıyla bir araya getirdik” dedi.

İster kule ister villa!

Wind Ankara projesi son dönemlerde yüksek gelirli ailerin yaşam merkezi olan Çayyolu bölgesinde Park Caddesi'nde yer alıyor. Kule ve villa tasarımı ile dikkat çeken proje ev sahiplerine konforlu yaşam sunmayı hedefliyor. Projenin Ankara'ya yeni soluk getirdiğini altını çizen Gelgeç; "Projemizde 1 adet orta-yüksek katlı konut bloğu ile on dört adet müstakil konut yapı inşa edilmiştir. Villalarımız 786 metrekare alana sahiptir ve 6+2 olarak inşa edilmiştir. Kullanılabilir bahçe alanı ile huzuru bir adım ötenize taşımaktadır. Kulemizdeki evlerimiz ise 462 metrekare ve 5+2 olarak hayata geçmektedir. Hem geniş hem de ferah bir ev için düşünülmesi gereken her detay incelikle dâhil edilmiştir. Her katta tek daire bulunduğu için Kule, yerleşimi ve açısı itibari ile güneye bakan ve yılın tüm aylarında ışık alan, aynı zamanda villa grubu ile ortak yeşil alana gölge yapmayacak şekilde konumlandırılmıştır” diye konuştu.

'Kendi dünyanı bul konsepti'

 Mükemmellikle donatılmış ve huzur dolu bir yaşam için hazırlanmış göz kamaştıran halini alan Wind Ankara; kendi dünyanı bul bakış açısı içinde yepyeni bir yaşam vaat ediyor. Örnek dairenin açıldığını ve Wind Ankara'nın avantajlarını yakından keşfetmek için konut sahibi olmak isteyenleri projeye beklediklerini söyleyen Gelgeç sözlerine şunları ekledi: “Wind Ankara artık 2018 yılında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Konfor sağlayacak her türlü unsur, mimari ve iç mimari anlamda projeye entegre edildi. Özel fitness alanı, sauna ve jakuzi olanakları ile Wind Ankara'da yaşam standartlarınız yükselecek.

Yer altına konumlandırılmış otopark

Büyük şehirlerde çok katlı yapılarda olan otopark sorunu Wind Ankara ile rafa kalkıyor. Ailelerin büyük problemi olan otopark konusuna değinen Gelgeç "Wind Ankara kulede her daire için 4 araçlık otopark alanı, müstakil villalarda ise 6 araca kadar özel kapalı otopark alanı sağlanmış olup, otopark alanları site içi görselliğe dahil olmayacak şekilde yer altında konumlandırılmıştır” ifadesini kullandı.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Ankara'da dönüşüm çalışmalarına önem verilmeli'
  • 03.08.2017 11:41

'Ankara'da dönüşüm çalışmalarına önem verilmeli'

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç kentsel dönüşüm çalışmalarını ...

'Çayyolu, hızla değer kazanan bir lokasyon'
  • 28.07.2017 15:00

'Çayyolu, hızla değer kazanan bir lokasyon'

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak, Çayyolu’nun Ankara’nın en nezih ...

'Konut alırken birçok detay incelenmeli'
  • 20.07.2017 10:45

'Konut alırken birçok detay incelenmeli'

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, konut alacaklara önemli uyar ...

Ankara’da rezidans projeleri tercih ediliyor
  • 13.07.2017 14:05

Ankara’da rezidans projeleri tercih ediliyor

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, yeni nesil konut anlayışını ...

Wind Ankara, ev sahiplerine rahat nefes aldıracak
  • 06.07.2017 09:46

Wind Ankara, ev sahiplerine rahat nefes aldıracak

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, "Ankaralılar da konut alırke ...

Konut satışları yaz mevsiminde artacak
  • 30.06.2017 10:45

Konut satışları yaz mevsiminde artacak

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak, konut sektörü ile ilgili değerle ...