maritbet girişmaritbet
WAW Holding'den Kırıkkale'ye rekor yatırım!

WAW Holding'den Kırıkkale'ye rekor yatırım!

WAW Holding, Kırıkkale’de sosyal tesis, kültürel ve spor kompleksleri ile yaşam alanlarını kapsayan bir projeye imza atacak.

WAW Holding olarak hedeflerinin sağlamlığın ve mimarinin, teknoloji ve estetikle bütünleştirildiği, sosyal yaşam alanlarının tümünü kapsayan modeller oluşturmak olduğunu söyleyen WAW Holding Kurucusu Mahmut Saka, Kırıkkale'de gerçekleştirdikleri yatırım ile ilgili; “Projemiz Kırıkkale içerisinde sosyal, kültürel ve spor kompleksleri ile alışveriş alanları barındıran 21. yüzyıl konut konseptine uygun olarak tasarlandı. Toplam 720 konut, 15.000 m2 ticari alan ve 35.000 m2 sosyal ve spor alanından oluşacak olan yaşam merkezi 288 milyon TL tutarındaki üç etaptan oluşuyor. Projenin ilk temelini 2016 Mart ayında attık,  2017 Ağustos ayında birinci etabı tamamlanarak 240 daire ve 15.000 m2 ticari alanı teslim edeceğiz. 480 daireden oluşan ikinci ve üçüncü etapları 2018 Haziran ve Eylül 2019 tarihinde tamlayarak sahipleriyle buluşturacağız.Projelerimiz ile ilgili alış ve satışlarda  da döviz tercih etmiyoruz.” dedi.

2800 ÖĞRENCİYE YURT İMKÂNI SAĞLAYACAĞIZ

15 Temmuz menfur darbe girişimi sonrası inşaat politikalarında milli değerlerimiz uğruna, değişikliğe gittiklerini söyleyen Saka; “Terör örgütlerinin hedef alanı olan öğrenci yurtları konusunda ülkesine ve milletine bağlı nesiller yetiştirilmesine yardımcı olmak adına, “WAW BeyazıdHan” projemizle öğrenci yurtları inşasına başladık. 2017-2018 eğitim öğretim dönemine yetişecek olan yurtlarda toplam 2800 öğrenci barınabilecek..”dedi.

DÜNYANIN TAKDİRİNİ KAZANAN BİR PROJE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Tüm enerji ve özverilerini işe yansıtan ekip ve çalışma arkadaşlarının gerçek bir başarı hikâyesi yazdığını söyleyen Mahmut Saka; “Birçok önemli projeyi bu güzel ekip sayesinde kusursuz ve başarılı şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu ekiple birlikte şu anda Ankara'da toplamda 318 milyon lira bütçeli üç proje için çalışmalarımız var. Başkentimize yakışır 193 süit ve odalardan oluşan, kongre, toplantı ve organizasyonlara cevap verebilecek, otel & kongre merkezi olan “WAW BeyHill” 2018 yılı başında hayata geçecek. Aynı yıl içerisinde “WAW Forum” karma projemize de start vereceğiz. Her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek alışveriş alanları, restoranları, içerisinde pek çok alternatifin bulunduğu sosyal olanakları, ticari üniteleri ve çocuk oyun alanları ile sadece Ankara ve Türkiye'ye mal olmuş bir proje değil tüm dünya gayrimenkul yatırımcılarının takdirini kazanarak uluslararası üne sahip bir proje gerçekleştireceğiz. Ayrıca dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla/Bodrum içinde ise 263 milyon liralık ultra lüks konut projemiz için çalışmalara başladık. Holding olarak Çanakkale, Bursa, Antalya illerinde inşaat proje çalışmalarımız hızla devam etmekle beraber, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere diğer bölgelerde arazi etüt ve fizibilite faaliyetlerimiz sürmektedir.” diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

WAW Holding'den Kırıkkale'ye rekor yatırım!
  • 01.02.2017 11:47

WAW Holding'den Kırıkkale'ye rekor yatırım!

WAW Holding, Kırıkkale’de sosyal tesis, kültürel ve spor kompleksleri ile yaşam ...