maritbet girişmaritbet
Vira İstanbul'dan sonra yeni projeler yolda!

Vira İstanbul'dan sonra yeni projeler yolda!

Sümeyra Aydın, Vira İstanbul'da satışların tüm hızıyla devam ettiğini sırada Tem Point ve Seyrantepe projesi olduğunu açıkladı.

Beylikdüzü bölgesinin önemli yatırımları arasında yer alan Vira İstanbul'da satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gören projede fiyatlar 240 bin lira seviyelerinden başlıyor.

Mimari tasarımı, geniş yeşil alanları ve ulaşım akslarına yakınlığıyla öne çıkan Vira İstanbul için Liv Yapı&Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sümeyra Aydın'la görüştük. İşte Aydın'ın önemli açıklamaları…

Bölgeye göre yatay proje

“Beylikdüzü Belediyesi'yle ortak gerçekleştirdiğimiz projemizde 17 blok var. Bu bölgeye göre yatay bir proje aslında ve içerisinde 1+1'le 4+1 arasında değişen konutlar var. En küçük evimizi 70 metrekare olarak tasarladık”

630 milyon liralık ciro 

“Biz bu arsanın ihalesini kazandık. Toplamda 630 milyon liralık bir yatırım öngördük ve yüzde 35'i belediyeye verdik. Lansman döneminde 3 bin 100 lira seviyesinden çıkmıştık, aradan 2-3 ay geçti ve fiyatlar 3 bin 400 liraya geldi. Yani kısa sürede yüzde 10'luk bir prim elde ettik. Genele bakıldığında ise fiyatlarımız 240 bin liradan başlıyor”

Denize 3 dakika

“Biz burada aile konseptine uygun bir proje gerçekleştirdik. Hemen yanımızda yaşam vadisinin eğitim kompleksi bulunmakta. Bunlarla birlikte yabancılarda projemize ilgi gösteriyor. Bizim bir diğer avantajımız ise denize 3 dakikalık mesafede olmamız. Yani yeşile ve maviye komşu olma fikri onları cezbediyor”

İndirim fırsatı sunuyor

“Peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 iskonto yapıyoruz. Bununla birlikte firma bünyemizde vade farksız ödeme seçenekleri de mevcut. Projemiz Aralık 2018'de teslim edilecek. O tarihe kadar yüzde 50 kazandıracağız diyoruz ama bölgedeki diğer projemiz Kale Kent'te ilk etap yüzde 100 prim yaptı”

Yeni projeler yolda

“Gül Proje olarak Sultangazi'de Tem Point projemiz var. Karma konsepte sahip yatırımımızda 686 rezidans, otel ve AVM olacak. Ön satışları ve inşaatı bu hafta başladı. Emlak Konut GYO arsasında inşa edeceğimiz Seyrantepe projesinde ise ön talepleri Mayıs ayında toplamayı düşünüyoruz. Basın Ekspres Yolu üzerindeki projemizi ise yılın üçüncü çeyreğinde faaliyete başlayacağız. Liv Yapı olarak ise Büyükçekmece'de projemiz var”

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sümeyra Aydın, Vira İstanbul'u anlatıyor!
  • 11.02.2016 17:50

Sümeyra Aydın, Vira İstanbul'u anlatıyor!

Liv Yapı&Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sümeyra Aydın, Beylikdüzü'ndeki Vira İst ...

Gül Proje, Vira İstanbul'u basına tanıttı
  • 15.10.2015 22:11

Gül Proje, Vira İstanbul'u basına tanıttı

Beylikdüzü Belediyesi ile Gül Proje ortaklığında inşa edilen Vira İstanbul, Shan ...

Vira İstanbul'dan sonra yeni projeler yolda!
  • 11.02.2016 17:06

Vira İstanbul'dan sonra yeni projeler yolda!

Sümeyra Aydın, Vira İstanbul'da satışların tüm hızıyla devam ettiğini sırada Tem ...

İşte Beylikdüzü’ndeki yeni projeler
  • 16.12.2015 10:08

İşte Beylikdüzü’ndeki yeni projeler

Site tarzı, düzenli konut yapılaşmasıyla son dönemin gözdesi olan Beylikdüzü bir ...