maritbet girişmaritbet
Venedik Mega Outlet'te karnaval coşkusu sürüyor

Venedik Mega Outlet'te karnaval coşkusu sürüyor

Kiptaş Venezia Mega Outlet'te gerçekleştirilen Venedik Alışveriş Karnavalı'nın coşkusu hız kesmeden ikinci haftasında da sürüyor.

Türkiye'nin tek temalı alışveriş merkezi olan Venezia Mega Outlet, Türkiye'nin en renkli karnavalını tüketici ile buluşturdu.

Venedik Karnavalı'nın müthiş atmosferi Türkiye'de!

Venedik mimarisine sahip, Mapic Awards tarafından Dünya'nın en iyi 3 Outlet'inden biri seçilen Venezia Mega Outlet'te gerçekleşen Venedik Alışveriş Karnavalı'nın şovları basında büyük yankı uyandırdı. Muhteşem şovlar ikinci haftasında da ziyaretçileri şaşırtmaya ve ilgi çekmeye devam ediyor.

İkinci haftasında da defilelerden, ateş gösterilerine, canlı performanslardan dans şovlara kadar pek çok etkinliğin yer alacağı karnavalda ziyaretçiler keyifli dakikalar geçirecek.

Venezia Mega Outlet Genel Müdürü Cenk Hayırlıoğlu, Venezia Mega Outlet içindeki indirimlere dikkat çekerek, Venezia Mega Outlet'in Türkiye'de bir numaralı Outlet olacağı iddiasında bulundu ve şunları dile getirdi: ‘' Hiçbir yerde bulamayacağınız indirimleri 13- 28 Mayıs tarihlerinde bu alışveriş merkezinde bulabileceksiniz. AVM'mizde bulunan dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaların yanı sıra Beymen, Mudo, Batik, Markapark karnaval süresince bizlerle olacak markalar ve muhteşem fırsatlar sunacaklar. Ayrıca Danilo Zanna İtalyan İşi restoranıyla karnaval süresince Venezia Mega Outlet'te. Yine İtalyan mutfağının en güzel örneklerinden Eataly karnaval süresince market konsepti ve eşsiz şovları ile sizlerle buluşuyor. Dünyaca ünlü Guess markası da Avrupa yakasındaki ilk Outlet'ini Venezia'da açıyor.Venezia Mega Outlet'te sadece karnaval süresince değil, yıl boyu yerli-yabancı markalar çok avantajlı fiyatlar sunacaklar. Bu nedenle hedeflerimiz büyük, Türkiye'nin 1 numaralı outlet'i olma yolunda ilerliyoruz.''

Venedik'te 100 TL ye ev

Büyük bir iletişim kampanyası ile tüketiciye duyurulan Venedik Alışveriş Karnavalı'nın hediyesi de oldukça büyük. Çekilişle ev verilen karnavalda, alışveriş merkezi içerisinde 100 Tl lik alışveriş yapmanız yeterli olacak. Her 100 Tl lik alışveriş yapan ziyaretçi Venezia Mega Residence'tan ev kazanma fırsatını yakalayacak. Bu büyük hediye ile ilgili Venezia Mega Outlet Genel Müdürü Cenk Hayırlıoğlu: ‘'Lansmanımızda hep ‘'Mega'' kelimesini kullandık çünkü gerçekten burada size sunduğumuz herşey Mega. Karnavalımızla Mega Mutluluk, indirimlerimizle Mega fırsatlar ve ev çekilişimizle Mega bir hediye veriyoruz.'' dedi.

Şehir Merkezine sadece 15 dakika

Şehrin merkezine sadece 15 dakika uzaklıkta olan Venezia Mega Outlet'e ulaşım da çok kolay. İstanbul Avrupa yakasının Küçükköy semtinde, eski Edirne asfaltı Metris kavşağında bulunan Venezia Mega Outlet, Tem'in hemen yanı başında sizleri karşılıyor. Toplu taşıma ile gelmek isteyenler için ise; -Kiptaş Venezia Mega Outlet (eski metris) tramvay durağında inmek en pratik ulaşım alternatifi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Venezia Mega Outlet'te 100 TL'lik alışverişe daire kazandı
  • 19.07.2017 14:20

Venezia Mega Outlet'te 100 TL'lik alışverişe daire kazandı

Venezia Mega Outlet’te, Venedik Alışveriş Karnavalı kapsamında yapılan çekilişin ...

Venedik Alışveriş Karnavalı, ciro rekoru kırdı!
  • 30.05.2017 14:02

Venedik Alışveriş Karnavalı, ciro rekoru kırdı!

Venezia Mega Outlet'te düzenlenen Venedik Alışveriş Karnavalı, yaklaşık 1 milyon ...

Venedik Mega Outlet'te karnaval coşkusu sürüyor
  • 19.05.2017 17:09

Venedik Mega Outlet'te karnaval coşkusu sürüyor

Kiptaş Venezia Mega Outlet'te gerçekleştirilen Venedik Alışveriş Karnavalı'nın c ...