maritbet girişmaritbet
Vakana Vadisi evlerinde % 30 peşinatla 450 bin dolara villa!

Vakana Vadisi evlerinde % 30 peşinatla 450 bin dolara villa!

HY İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Vakana Vadisi evlerindeki fiyat aralığı 450 bin dolardan başlayıp 1 milyon 250 bin dolara kadar çıkıyor


 

HY İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Vakana Vadisi evleri 8 müstakil villa, 18 ikiz villa ile 20 adet bahçe ve çatı dubleksi olmak üzere 46 villadan oluşuyor. Büyüklükleri 225 ile 500 metrekare aralığında değişen Vakana Vadisi evlerindeki fiyat aralığı ise 450 bin dolardan başlayıp 1 milyon 250 bin dolara kadar çıkıyor. Vakana Vadisi evlerinde daire seçenekleri meşe, gürgen ve kayın olarak isimlendiriliyor. Vakana Vadisi evlerinin bu yılın sonunda bitirilmesi planlanıyor. Vakana Vadisi evlerinde yüzde 30 peşinatla, geri kalan için ise kişiye özel ödeme planlarıyla villa sahibi olunabiliyor.
 
Vakana Vadisi'nde yer alan 3 tip daire seçeneği meşe, gürgen ve kayın olarak isimlendiriliyor. Vakana Vadisi evleri Belgrad Ormanı'na komşu olarak inşa ediliyor. Yürüme, koşu ve bisiklet yolları, yüzme havuzu, çardak, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, mini futbol, masa tenisi, bilardo, tenis, basketbol ve voleybol alanları, sauna ve fitness'in yer aldığı Vakana Vadisi'nde 24 saat kameralı güvenlik bulunuyor.
 


 
Vakana Vadisi iletişim bilgileri
Web: www.vakanavadisi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 202 90 58
 

 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz