maritbet girişmaritbet
Vaditepe Göl Evleri lanse edildi!

Vaditepe Göl Evleri lanse edildi!

KİPTAŞ güvencesiyle Binres İnşaat tarafından hayata geçirilen Vaditepe Göl Evleri’nin lansmanı yapıldı.

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de inşasına devam ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni halkası Vaditepe Göl Evleri, Binres İnşaat'ın yatırımlarıyla hayata geçiriliyor. 

Düzenlenen basın toplantısıyla birlikte lanse edilen Vaditepe Göl Evleri'nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.

YILDIRIM: ‘‘DEVLET YATIRIMLARI BÖLGEMİZDE YÜKSELİYOR''

Gayrimenkul yatırımlarının Bahçeşehir bölgesinde yoğunlaştığının altını çizen KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; “Bu projeyi Bahçeşehir'in en merkezi noktasında, TEM Otoyoluna çok yakın bir mesafede, Marmaray ve Metro hatlarının yanı başında konumlandırdık. Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve Kanal İstanbul'un muhtemel güzergâhına da çok yakın bir lokasyonda yer alıyor. Bu anlamda proje son derece değerli bir noktada” dedi.

Vaditepe Gölevleri basın lansmanı

Binres İnşaat Genel Müdürü Mertcan Alioğlu; “Başakşehir bölgesi İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgeleri arasında öne çıkıyor. Burası, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. köprü, 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi dev projelerin de komşusu olarak konumlanan son derece değerli bir bölge. Halkımızın da tüm yatırımları ve gelişmeleri yakından takip ettiği bir bölge. Bugün sizlerle birlikte tanıtımını yaptığımız Vaditepe Göl Evleri projemizi basın toplantımızın ardından satışa sunacağız. Bugüne dek projemizi duyan kişilerden ciddi anlamda talep aldığımızı da söyleyebiliriz. Gelen yorumlar ve karşılaştığımız ilgi bizleri son derece memnun etmekte.” dedi.

Son derece planlı bir şekilde gelişen Bahçeşehir'in merkezinde, kesintisiz göl manzarasına hakim bir alanda konumlandırılan, Bahçeşehir'in ana yoluna cepheli cadde dükkanlarıyla dikkat çeken Vaditepe Göl Evleri şimdiden yatırımcılar tarafından talep almaya başladı.

18 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde inşasına başlanan projede 357 konut ve 52 ticari ünite yer alıyor.

Proje bitiminde yaklaşık 1.000 kişinin yaşayacağı Vaditepe Göl Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Maksimum kullanım alanı sağlamak amacıyla tasarlanan daireler 69 ila 234 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

vaditepe gölevleri foto galerisi

LANSMAN DÖNEMİNE ÖZEL FIRSATLAR

Gayrimenkul yatırımı açısından yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bir bölge olarak öne çıkan Bahçeşehir'in en yeni projesi Vaditepe Göl Evleri, yüksek yatırım potansiyeliyle de yoğun ilgi görüyor.

Lansman dönemine özel olarak sunulan avantajlı ödeme planlarına ek olarak, bölgeye ve proje donatılarına kıyasla fiyatlar kısa bir süreliğine ekonomik oranlarda tutuluyor.

120 aya kadar uygun banka faiz oranlarıyla kredi kullanılabilen, kendi bünyesinde 0 faiz 24 aya kadar vade imkânı ve çeşitli ödeme planları olan projede, 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün.

Bahçeşehir Gölü manzaralı peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip proje estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Özgüven Mimarlık'ın imzası bulunan projede, mini golf, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu, kapalı havuz, spor sahaları ve oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.

Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan Vaditepe Göl Evleri; TEM Otoyolu'nun yanı başında, Bahçeşehir'e 2019 başında gelmesi planlanan ve yapımına başlanan Marmaray ve Metro hatlarının yanı başında bulunuyor. Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve Kanal İstanbul'un muhtemel güzergâhına da çok yakın bir lokasyonda bulunan proje son derece değerli bir noktaya sahip.

İnşaat çalışmalarının başladığı Vaditepe Göl Evleri'nde teslimler ise 2017'nin Eylül ayında yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vaditepe Göl Evleri reklamı yayında!
  • 26.03.2015 16:39

Vaditepe Göl Evleri reklamı yayında!

Bahçeşehir'de inşa edilen Vaditepe Göl Evleri projesinin reklam filmi yayında. ...

Kiptaş Vaditepe'nin yeni hava fotoğrafları
  • 03.12.2013 16:43

Kiptaş Vaditepe'nin yeni hava fotoğrafları

Bahçeşehir'de inşa edilen Vaditepe'nin havadan çekilen son görüntüleri ...

Vaditepe Göl Evleri nerede?
  • 30.04.2015 15:05

Vaditepe Göl Evleri nerede?

KİPTAŞ ve Binres İnşaat ortak yatırımı ile inşa edilen Vaditepegölevleri, Bahçeş ...

Vaditepe Göl Evleri 199 bin lira!
  • 24.04.2015 17:18

Vaditepe Göl Evleri 199 bin lira!

Vaditepe Göl Evleri’nde Nisan ayına özel fırsatlar sizleri bekliyor. ...

İstanbul’da bu ilçeye piyango vurdu!
  • 28.03.2015 12:25

İstanbul’da bu ilçeye piyango vurdu!

İstanbul’da son dönemin en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan ve binlerce ...

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satışa çıktı!
  • 24.03.2015 17:21

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri satışa çıktı!

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projeinin son etabı Vaditepe Göl Evleri satışa çıktı. ...