maritbet girişmaritbet
Vadistanbul Teras’ta Mitsubishi klima kullanılacak

Vadistanbul Teras’ta Mitsubishi klima kullanılacak

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest tarafından hayata geçirilen Vadistanbul Teras’ta Mitsubushi kullanılacak.

İstanbul'da yeni bir simge haline gelme hedefiyle Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest tarafından hayata geçirilen Vadistanbul'un birinci etabı olan Vadistanbul Teras'ta iklimlendirme çözüm ortağı olarak KlimaPlus seçildi. 1.111 konuttan oluşan Vadistanbul Teras'ta her mevsim sorunsuz çalışan, sessiz ve kontrolü kolay Mitsubishi Electric Multi Sistem Klimalar kullanılacak. Projede sadece 17,5 santimetre yüksekliğiyle mimari estetiğe uyumlu Mitsubishi Electric MLZ-KA serisi iç üniteler tercih edildi.  

Yaşam alanlarındaki kalite standartları yeniden belirleniyor

En yüksek standartları barındıran, yaşayanlara eşsiz bir yaşam vadeden bu muhteşem projede, hayatı kolaylaştıracak tüm detaylar düşünüldü. Vadistanbul, kaliteli zaman geçirmek için sosyal mekanlar, zamanınızı verimli kullanmanız için benzeri görülmemiş ulaşım sistemleri ve dünya markaları ile kaliteli bir hayatı yaşayanlara sunuyor.

Kişisel konfor şartlarını en üst seviyeye çıkarmak amacıyla hayata geçirilen özel ulaşım olanakları, sağlıklı nefes almak için doğayla içiçe bir yaşam, sağlıklı bir yaşam için oluşturulmuş spor kompleksleri ile tüm iç mekanlar, A sınıfı konfor anlayışla düzenlendi. Kişisel kullanım ihtiyaçlarına en yüksek düzeyde özen gösterilen konfor odaklı projede, iç mekanlar da bu vizyonla dizayn edildi.

Vadistanbul Teras'ın sağlıklı bir yaşam için doğallıktan esinlenilen yaşam alanlarında, iç ortam hava kalitesini maksimize edecek klima sistemleri tercih edildi. Gelişmiş filtreleme sistemleri ile MLZ-KA Serisi klimalara takılabilen Anti-Alerjik Enzim Filtre sağlıklı hava solunmasını destekler nitelikte.

Konfor koşulları tüm detayları ile düşünülen projede, estetikten de ödün verilmedi. Enerji verimliliği yüksek, tamamen bireysel ihtiyaçlara göre ayarlanabilecek, sessiz iç üniteler ile yaşam alanlarındaki kalite en üst seviyeye çıkarıldı.
Klima iç ünitesi ile mekan estetiği doğrudan ilgili... Vadistanbul Teras'ta yüksekliklerinin sadece 17,5 santimetre olması, mekan estetiği içerisinde kaybolması ve sessizce ısıtma/soğutma görevini yerine getirmesi nedeniyle Mitsubishi Electric'in tek yöne üflemeli kaset tip MLZ-KA serisi iç üniteleri tercih edildi. Projede, yaşam alanlarındaki konfor odaklı dizaynın korunması için cihaz yüksekliği en düşük olan iç üniteler seçildi. Mekan estetiğiyle uyumlu görünüm, kullanım ve bakım kolaylığı ile öne çıkan bu ürünün tercih edilmesinin bir başka sebebiyse montaj ve müdahale kolaylığı. Tek yöne üflemeli iç ünite kullanılması ile menfez, kanal, müdahale kapağı gibi ilave işlere gerek kalmıyor. Üstelik iç ünitelerin bakım kolaylığı özelliği ile hijyen sağlanması kolaylaştırılıyor.  Klimanın filtreleri için sürekli klima servislerini eve çağırmaya ve profesyonel destek alınmasına gerek kalmıyor.

Sorun birden fazla odada klima ise çözüm: Multi Sistemler

Multi sistem klimalar, çoklu split anlamına geliyor ve bire bir split klimalarda olduğu gibi tek dış ünitesi bulunuyor. Birden fazla iç ünite, bu tek dış üniteye bağlanabiliyor. Bu nedenle birden fazla odada klima kullanılacak konutlarda ideal bir çözüm oluyor.

Mitsubishi Electric Multi Sistem Klimalarda, çalışma sırasında tüm odalarda aynı anda ısıtma veya soğutma yapılırken, her bir odanın sıcaklığı birbirinden bağımsız olarak kontrol edilebiliyor.
Mitsubishi Electric Multi Sistem Klimalar sessizliğiyle varlığını unutturuyor

Mitsubishi Electric Multi Sistem Klimalarda, ses kaynağı olan genleşme vanaları, dış ortama konulan dış üniteler üzerinde ya da iç ortamdan uzak bir noktaya konulabilen branşman kutularında yer aldığı için yaşam alanı konforu artıyor.

Mitsubishi Electric Multi Sistem Klimalarda sadece iç değil dış üniteler de son derece sessiz. Vadistanbul Teras'ta kullanılan Mitsubishi Electric Multi dış ünite fan kanatlarının ve koruyucu ızgara şeklinin özel dizaynı sayesinde, çalışma ses basıncı değerleri 50 dB(A)'nın üzerine çıkmıyor. Dış hava sıcaklığı ve iç ortamda ihtiyaç duyulan soğutma/ısıtma yükü düştükçe Multi dış üniteler, otomatik olarak düşük ses seviyesi moduna geçiyor. Bu fonksiyonel özellik ile çalışma ses seviyesi normalden 3 dB(A) daha azalarak 47 dB(A) mertebesine düşüyor.

Mitsubishi Electric Multi Sistem Klimaların tamamı A++'a kadar yüksek sezonsal enerji sınıfları ile sektörün en yüksek verimlilik sınıfına sahip klimaları arasında yer alıyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadistanbul Teras’ta Mitsubishi klima kullanılacak
  • 17.04.2014 10:07

Vadistanbul Teras’ta Mitsubishi klima kullanılacak

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest tarafından hayata geçirilen Vadistanbul Teras ...

Vadi İstanbul Teras projesi teras etabında satışlar sürüyor
  • 01.03.2014 11:44

Vadi İstanbul Teras projesi teras etabında satışlar sürüyor

Fiyatların 507 bin TL'den başladığı Vadi İstanbul Teras'ta satışlar devam ediyor ...

Vadi İstanbul Teras projesinin fiyatları güncellendi!
  • 18.02.2014 08:57

Vadi İstanbul Teras projesinin fiyatları güncellendi!

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - Keleşoğlu İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İst ...

Vadi İstanbul Teras fiyat listesi
  • 25.01.2014 13:36

Vadi İstanbul Teras fiyat listesi

Vadi İstanbul Teras Etap'ında fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor ...

Vadistanbul projesinde teslimler ne zaman?
  • 01.12.2012 19:43

Vadistanbul projesinde teslimler ne zaman?

Vadistanbul projesinde ön talep süreci başladı. Merakla beklenen projede metreka ...