maritbet girişmaritbet
Vadistanbul projesini hangi şirketler yapıyor?

Vadistanbul projesini hangi şirketler yapıyor?

Vadi İstanbul, Artaş İnşaat, Invest İnşaat ve Aydınlı Grup ortaklığında hayata geçiriliyor.

Vadistanbul'un Yatırımcıları Hakkında;

ARTAŞ GRUP
 
Artaş Grubu 35 yıl önce Süleyman Çetinsaya tarafından kurulmuştur. Lokomotif firması Artaş İnşaat San. Tic. A.Ş ve diğer 20 şirketi ile inşaat sektöründe bir çok konut, ofis, AVM ve otel projesine imza atmıştır.
 
“Avrupa Konutları” markası ile konut sektöründe markalaşmanın öncülerinden olan grup, bu marka altında 2006 yılından günümüze kadar toplam 9.500 konut üretmiştir. Çağdaş şehrin koşulları paralelinde değişen konut anlayışı ile projeler hayata geçiren grup, İstanbul'da pek çok bölgenin gelişiminde etkin rol almıştır. İnşa ettiği projeler ; Avrupa Konutları Tem, Atakent Bölgesinde Avrupa Konutları Atakent-1, Atakent-2 , Atakent-3 projeleri, Bahçeşehir Bölgesinde Avrupa Konakları SaklıBahçe, Avrupa Konutları Ispartakule-1, Ispartakule-2 ve Ispartakule-3 projeleri, Florya'da Avrupa Konakları Florya projesi ve Maslak'ta inşasına başlanan Eclipse Maslak projesidir.
 
İnşaat sektöründeki tecrübesini perakende ve turizm sektöründe de kullanan Artaş grubu, çeşitli projelere imza atarak bu alanlarda da ihtiyaçlara başarı ile cevap vermektedir.
 
AYDINLI GRUP
 
47 yıldır ticari hayatta kendine duyulan güvenle istikrarlı bir şekilde büyüyen Aydınlı Grup, dünya modasına yön veren Pierre Cardin, Cacharel ve U.S. Polo Assn. markalarının birçok ülkede ana lisans sahibi olarak, 3.000'e yakın çalışanı ve 200'ü Türkiye'de, 107'si yurtdışında olmak üzere 307 perakende mağazası ve 300 corner satış noktası ile Türkiye'nin moda perakendeciliği alanında lider kuruluşlarından biridir. 3 kıtada üretim ve satışını gerçekleştirdiği markaları ile Türk tasarım ve üretim gücünü dünyaya göstermektedir. Sahip olduğu marka vizyonuyla 2008 yılında girdiği gayrimenkul sektöründe çok kısa sürede çok kuvvetli bir noktaya gelmiştir.
 
Kaliteli hizmet ilkesini esas edinen, evrensel değerlere özen gösteren, çevre bilincine duyarlı üretim yapan ve müşteri odaklı çalışma sistemi ile dünya standartlarında örgütlenen Aydınlı Grup, hazır giyim sektöründe elde ettiği başarıyı inşaat sektörüne de taşıdı ve güneş enerjisinden elektrik üreten Solarkent projesi ile Türkiye'de bir ilke imza attı.
 
Sektörde yine bir ilk olarak “aile rezidansı” konsepti ile yapılandırılan, AVM ve yaşam merkezi Koru Florya ile bu sektördeki varlığını pekiştiren Aydınlı Grup; tekstil, hazır giyim perakendeciliği ve inşaat sektöründeki yatırımları ve yeni projeleri ile ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!
  • 14.09.2022 10:23

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu
  • 18.08.2022 09:57

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu

25 yıldır turizm sektöründe görev alan Berna Burçin Çakır, bundan böyle Artaş Gr ...

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!
  • 21.07.2022 11:25

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!

Artaş İnşaat ile Betacons ortaklığında hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentep ...

Avrupa Konutları Esentepe ön satışa çıktı!
  • 19.07.2022 11:22

Avrupa Konutları Esentepe ön satışa çıktı!

Anadolu Yakası’ndaki ikinci projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ markasıyla Kar ...