maritbet girişmaritbet
Vadistanbul Bulvar'a Körfez yatırımcısından tam not!

Vadistanbul Bulvar'a Körfez yatırımcısından tam not!

Türk inşaat sektörünün dev projeleri arasında yer alan ve Dubai’de lanse edilen Vadistanbul Bulvar, Körfez ülkelerinin yatırımcılarından tam not aldı.

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul projesi, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabıyla Dubai Cityscape fuarında lanse edildi.

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen Dubai Cityscape, bu yıl 8 – 10 Eylül tarihleri arasında körfez ülkelerinin yatırımcıları ile birçok ülkeden projeyi bir araya getiriyor.

VADİSTANBUL BULVAR'IN OTELİNE 3 YATIRIMCIDAN TEKLİF

Körfez ülkelerinin yatırımcılarından yoğun ilgi gören Vadistanbul Bulvar, bünyesindeki 220 odalı, 5 yıldızlı oteli ile bölgenin en büyük turizm yatırımcılarından teklif aldı.

Dubai'de 7 oteli bulunan ve bölgenin en güçlü yatırımcıları arasında öne çıkan Auris Hotels'in sahibi Ahmad Al Abdullah, Vadistanbul Bulvar'ın standını ziyaret ederek otel için görüşmelerde bulundu. 

Vadistanbul

Dubai Cityscape fuarında, proje ortaklarından Süleyman Çetinsaya ve Bahattin Uçar'ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında; Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Vadistanbul'un Bulvar etabını lanse ettiğimiz günden bugüne dek Körfez bölgesinden ciddi anlamda talepler alıyorduk. Dubai Cityscape'e katıldığımızda amacımız; AVM ve otelin teslim sonrasındaki sürdürülebilirliği açısından global anlamda bilinirliğinin artırılmasını sağlamaktı. Ancak fuarda otelimize ve ofis bloklarına yatırımcılardan teklifler aldık.” şeklinde konuştu. 

DÜNYA MARKALARINI BİRARAYA GETİRECEK “BULVAR”

Vadistanbul'un “Bulvar” etabı alışveriş caddesiyle İstanbul'da yeni bir merkez oluşturacak. “Bulvar”da oluşturulan marka karmasıyla bir çok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul'da hayata geçirirken, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan yeme – içme alanlarıyla da bir ilk olacak. AVM ve alışveriş caddeleri arasında Türkiye'nin en geniş yeme – içme alanına sahip olacak Vadistanbul Bulvar'ın mağazalarının %23'ü gıda bölümlerinden oluşacak.

MASLAK'TA 430 BİN, “BULVAR”DA 300 BİN METREKARE OFİS ALANI BULUNUYOR

İstanbul'un iş ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak'taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor.

Vadistanbul Bulvar

Vadistanbul Bulvar'da kusursuz şekilde çözümlenmiş alt yapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul'da yeni bir iş ve yaşam merkezini oluşturacak.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDAN SONRA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK OTOPARKINA SAHİP

Vadistanbul Bulvar, gün içindeki 35 bin kişilik popülasyonuyla yeni bir şehir merkezi olurken, 6.000 araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı'ndan sonra Türkiye'nin en büyük otoparkına sahip olacak. Vadistanbul'un 3 etabının toplam otopark alanlarıyla bu sayı 11.500'e ulaşacak.

14 MİLYON EURO'YA MAL OLACAK

Vadistanbul projesini hayata geçiren Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının yatırımlarıyla inşa edilen havaray, tamamlandığında İBB'ye devredilecek.

Vadistanbul'un, AVM, alışveriş caddesi, otel ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabından, Seyrantepe Metro hattına bağlanacak havaray hattının mekanik maliyeti 7.5 milyon Euro tutarken, toplam maliyeti ise 14 milyon Euro'yu bulacak.

Havarayın tüm maliyetini yüklenen “Artaş, Aydınlı, İnvest” ortaklığı Türkiye'de bir ilke imza atacak. Proje tamamlandığında ise havaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) devredilecek.

TÜRK İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN SEMBOL PROJESİ

424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yerini alırken, donatılarıyla da sembol bir proje olarak öne çıkıyor.

Vadistanbul'un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Vadistanbul'da; 2.500 konut, 108 bin m2 net kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. Vadistanbul projesinin içinden geçen 2,4 kmlik Sadabad Deresi ile nehir hattında konumlandırılacak doğa içindeki yeme – içme alanları da eşsiz bir donatı olarak dikkat çekiyor. 

Birçok global ölçekli firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un cazibe merkezi haline geliyor.

Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Vadistanbul Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadistanbul yeni tanıtım filmi yayında!
  • 07.01.2015 10:22

Vadistanbul yeni tanıtım filmi yayında!

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - Invest İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Vadist ...

Avi Alkaş 'Vadistanbul Bulvar'da 4. Nesil AVM oluşturacağız'
  • 20.02.2014 16:11

Avi Alkaş 'Vadistanbul Bulvar'da 4. Nesil AVM oluşturacağız'

Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Vadi İstanbul Bulvar içerisinde 4. ...