maritbet girişmaritbet
'Vadikoru'da talebin yoğun olacağını tahmin ediyorduk'

'Vadikoru'da talebin yoğun olacağını tahmin ediyorduk'

Invest İnşaat’ın yeni projesi Vadikoru’nun tanıtımı Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir toplantıyla gerçekleştirildi.

Tasarım ve mimarisinin yanında bulunduğu alan itibariyle de ayrıcalıklı bir yaşam sunan ve 4 tarafı koru ile çevrili olan Vadikoru projesi ile ilgili tüm merak edilenler açıklandı. Bugün gerçekleştirilen Vadikoru'nun tanıtım toplantısına Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Invest İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Uçar, Vadikoru Satış Müdürü Merih Deligöz ve Vadikoru projesinin mimarı ve İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimarı Murat Kader katıldı. 

Invest İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler hakkında bilgiler veren İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar “Şirket olarak gözbebeğimiz dediğimiz Vadikoru projemizi hayata geçiriyoruz. Grubumuzda çok önemli iplik fabrikamız bulunuyor. Bu işletmemiz yıllık 85 ile 100 milyon lira arasında ciro elde ediyor. İnşaat sektöründe devam eden 4 projemiz var. Vadistanbul 3 etaptan oluşuyor. İlk etapta 1.111 konutluk ilk etabı Temmuz 2014'te teslim ettik. 24 ayda taahhütte bulunduk ancak 18 ayda teslim ettik. Vadistanbul Bulvar'da ise ofis, otel ve AVM bulunuyor. Ofis kısmını 6 ayda teslim ettik. Vadistanbul AVM ise geçen hafta açıldı, otel ise kısa sürede hizmete girecek. Vadistanbul Park'ta ise teslimler 3-4 ayda içerisinde başlayacak. Bununla birlikte Vadistanbul'u tamamlamış olacağız. Bunun dışında Güneşli'de Ekspres 24 projemiz var. Burada da 25 katlı home ofis kulemiz var ve ticari birimler yer alıyor. Bu projenin inşaatı 6 ay önce başladı. Satışlar devam ediyor. Yüzde 42'si satıldı. Küçükçekmece'de Göl Plus isminde projemiz var, inşaatımız devam ediyor. Projenin 3 haftada yüzde 27'si satıldı” dedi. 

"TALEBİN YOĞUN OLACAĞINI TAHMİN EDİYORDUK" 

Uçar “Vadikoru, Ayazağa'da Kemerburgaz-Kağıthane-Maslak aksında inşa ediliyor ve Vadistanbul'un bitişiğinde yükseliyor. Murat Kader'le görüştüğümüzde ileriye dönük bir proje olmasını konuştuk. Çok büyük ya da çok küçük alanlar yapmadık. Genelde yaptığımız projelerde otopark ve sosyal donatı alanlarına önem gösterdik. 100 metrekare konut alındığında 85-90 metrekarelik bir otopark alanı satın alınmış oluyor. Şantiyede işlerimiz çok yoğun devam ediyor. Talebin yoğun olacağını tahmin ediyorduk. Projemizin temelini attık, çalışmalarımız devam ediyor” açıklamasında bulundu. 

İSTANBUL'UN EN ÖNEMLİ PROJELERİNDEN BİRİ 

Vadikoru projesinin mimarı ve İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimarı Murat Kader katıldı. Murat Kader “Şehirlerdeki büyümeler, sosyal aktivite alanlarının fazla olması göçü artırıyor. Şehirlerde yaşam alanlarını oluşturmak büyük bir sorun olarak gözüküyor. 2007 yılında yapılan planlama çalışmasında 13 kilometrelik Cendere Vadisi, sanayi alanlarından oluşuyordu. 2010 yılında bu bölgedeki projelere dahil olup büyük emek verdik. Vadikoru, İstanbul'un en önemli projelerinden birisi olarak gözüküyor. 85 bin metrekarelik kapalı alana sahip bir projeden bahsediyoruz ki 47 bin metrekaresi sadece yeri üzerinde. 

1+1'den 3+1'e kadar olan dairelerin kullanım metrekareleri, alım gücündeki değişikliklerden dolayı da yenilenmek zorundaydı. Netin brüte oranlarıyla son kullanıcı çok ilgilenmeye başladı. 242 dairelik projemizde her kullanıcı, her dairede çok özel kullanım alanlarına sahip olacak” açıklamasında bulundu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Invest İnşaat Sailing Team, ilk yarışında kupa kaldırdı
  • 27.07.2022 14:25

Invest İnşaat Sailing Team, ilk yarışında kupa kaldırdı

Türkiye’nin en prestijli ve en uzun açık deniz yarışı 51. Deniz Kuvvetleri Kupas ...

Invest Vadi projesinin basın lansmanı yapıldı!
  • 13.06.2022 11:43

Invest Vadi projesinin basın lansmanı yapıldı!

Metrekare fiyatlarının 87 bin TL'den başladığı Invest Vadi projesinin lansmanı y ...

Bahattin Uçar, Invest Vadi projesini anlatıyor!
  • 13.06.2022 11:41

Bahattin Uçar, Invest Vadi projesini anlatıyor!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Invest Vadi projesinin detay ...

İnvestvadi'de satışlar başladı! Metrekaresi 87 bin TL'ye!
  • 03.06.2022 10:22

İnvestvadi'de satışlar başladı! Metrekaresi 87 bin TL'ye!

Invest İnşaat’ın uzun zamandır merakla beklenen projesi Investvadi, Çırağan Sara ...

Bahattin Uçar, Kanal 24'te sektörü değerlendirdi!
  • 13.11.2020 13:10

Bahattin Uçar, Kanal 24'te sektörü değerlendirdi!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Kanal 24'te katıldığı Reel E ...

Bahattin Uçar, Bloomberg İş Dünyası'na katıldı!
  • 09.11.2020 18:36

Bahattin Uçar, Bloomberg İş Dünyası'na katıldı!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Bloomberg HT'de ekranlara ge ...