maritbet girişmaritbet
Üsküdar Prestige Konakları oturulmaya hazır halde satışta!

Üsküdar Prestige Konakları oturulmaya hazır halde satışta!

Prestige Group güvencesi ile inşa edilen Üsküdar Prestige Konakları'nda iskanlar alınmış, kat mülkiyet tapuları çıkarılmış, tüm daireler dünyanın en iyi markaları ile dekore edilmiş, ipek perdeleri takılmış, mobilyaları döşenmiş ve dünyanın en kıymetli ipek halıları serilmiş halde satışa çıktı…

Gayrimenkul sektöründe firmalar daha ruhsat işlemleri bitmeden topraktan satış yapıp inşaatın maliyetini fonlamaya çalışırken, Prestige Group, boğazın en zor yerinde, Sultantepe'de Üsküdar Prestige Konakları'nı bitirmiş, iskanını almış, daireleri beş yıldızlı otel konforunda tefriş ettikten sonra satışa çıkıyor… Ve satış yaparken de aynı kültür seviyesinde insanların huzur içinde tarihimizden gelen iyi komşuluk ilişkisi içinde bir arada yaşayabilecekleri bir konsept oluşturmak için çok dikkatli ve titiz davranıyor… 

Ulaşım sıkıntısının hiç olmadığı Üsküdar Prestige Konakları, Üsküdar İskelesi'ne ve Üsküdar Meydanı'na 100 metre, Fethi Paşa Korusu'na ve Kuzguncuk Sahili'ne yürüme mesafesinde bulunuyor. Boğaz'ın en hakim tepesi ve tarihi yarımadanın en kıymetli yeri Sultantepe'de yer alan proje, konum olarak Üsküdar Salacak Semti'nden Çengelköy Semti'ne kadar boğaz hattının en muhteşem manzarasına sahip tek lüks konut sitesi. Üstelik bölgede, yakın ve orta vadede tarihi yarımadayı içine alan, Boğaz manzarasına sahip site yapılabilecek başka bir arsa daha yok… Evinizin muhteşem Boğaz manzarasında; Topkapı Sarayı, Ayasofya, Tarihi Yarımada, Dolmabahçe, Kızkulesi, Galata Kulesi, Çırağan Sarayı, Eminönü, Birinci Boğaz Köprüsü, İkinci Boğaz Köprüsü yer alıyor. Son yıllarda, Anadolu Yakası'nın, en hızlı gelişen ve konumu her geçen gün değerlenen ilçesi Üsküdar, İstanbul'un merkez bağlantı noktalarından biri haline geldi.

Proje, toplamı 2.200 m2 arsa üzerinde 6.200 m2 inşaat alanına sahip. Projede, her biri Boğaz'a nazır, birbirinden bağımsız ve yan yana dizilmiş, tam otomasyonlu “akıllı bina” sistemli 4 blokta; 8 çatı dubleks, 8 bahçe dubleks ve 4 normal katın yer aldığı, birbirinden farklı dekore edilen toplam 20 daire mevcut. Oto park ve sosyal tesisin bulunduğu kat, ön cephede yol seviyesinde ve  2000 m2 üzerinde inşa edilmiş. Her biri 300 m2 taban oturumuna sahip olan blokların ara mesafeleri ise 9,5 metre. Giriş katlarında bulunan bahçe dubleksleri brüt 293 m2 daire alanı ve 40 metrekare bahçe alanına sahip. Dört cepheli orta kat daireleri ise brüt 362 m2 alana ve çatı dubleksleri ise  brüt 305 m2 alana sahip. Enerji tasarruflu olan projede hem yerden ısıtma, hem petekli ısıtma hem de Daıkın VRV sistemi mevcuttur. 80 tonluk su deposu, yağmur toplama sistemi ve merkezi içme suyu arıtma sistemi olan projenin, mimari olarak en dikkat çeken unsuru ise, iki bahçe veya iki çatı dubleksi küçük tadilatlarla birleştirmenin mümkün olması ve birleştirilmiş alternatifli projelerinin hazır olmasıdır. Ailelerin beklentilerine göre iç mekanları yeniden yorumlanmaya, malzeme ve dekorasyon değişimlerine imkan veren Konaklar kişiye özel olma ayrıcalığına sahip.

Sadece dünyaca ünlü markalarının kullanıldığı projede; Velux, Honeywell, Vılleroy&Boch, Edilgres, Jaga, Somfy, Hansgrohe, Minoa, Valentino, Armadi Art, Maisonette, Daıkın, Sapa, Barrisol, Kone, Berker, Philips, Jacuzzi, Omexco, Kashmır, Mestre, Miele ve Alno, Hebeschiebe, Rehau  kalite ve konforu sunan markalardan sadece bir kaçı…

Üsküdar Prestige Konakları'nda kadınlara pozitif ayrımcılık yapılmış ve cesur bir mimari ile dört cepheli orta dairelerde mutfaklar ön tarafta Boğaz'a nazır planlanmış. Boğaz'a nazır 50 m2 gemi şeklinde mutfakta kahvaltınızı Çırağan'a karşı yapın, akşam yemeğinizde misafirlerinizi Dolmabahçe sarayı ve Sarayburnu manzarasında ağırlayın. Üsküdar Prestige Konakları'nda bir ailenin rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için akla gelebilecek her ayrıntı planlanmış ve uygulanmış.

Engelli aile fertleri için de tüm ayrıntıların düşünüldüğü 'Üsküdar Prestige Konakları'nın iskânları hazır. Projeye sahip olmak isteyen 20 şanslı aileden biri olmak isteyenler için ise konaklar, finans kurumları tarafından bir günde kredilendirebilir durumda… Üsküdar Prestige Konakları'na 1.500.000,00 ( bir milyon beş yüz bin) EURO'dan başlayan fiyatlar ile sahip olunabilmektedir.  

Sosyal olanakların çok geniş tutulduğu Üsküdar Prestige Konakları'nda; ailelerin randevulu kullanabilmelerine imkân sunan;  Havuz,  fitness center, sauna, buhar odası ve masaj odası bulunan özel tasarlanmış sosyal tesis, otopark olarak sıkıntılı olan bölgede yol ile aynı seviyede daire başına 3 - 4 araçlık otopark, araç yıkama ve bakım bölümü, mescit ve her daire için 10 m2'lik  depo alanı bulunuyor. Iphone, Ipad gibi IOS işletimli cihazlarla uyumlu tam otomasyon ‘' Akıllı Bina'' sistemi, tüm genel mekanların kayıt altında tutulduğu kamera sistemi, hatta şifreli ve parmak okuyuculu üst düzey güvenlik unsurlarıyla donatılmış, titizlikle seçilmiş 7 gün 24 saat görev yapan güvenlik elemanları ile huzur içinde bir yaşam sizi bekliyor. 

Üsküdar Prestige Konakları İletişim Bilgileri;

Web: http://www.uskudarprestigekonaklari.com.tr

Telefon: ( 0216 ) 532 71 11 
0533 139 3 30

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cemil Öztürk 'Arap yatırımcılar toplu alım yapmak istiyor'
  • 05.12.2013 21:57

Cemil Öztürk 'Arap yatırımcılar toplu alım yapmak istiyor'

Prestige Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Öztürk, Üsküdar Prestige Konakları'na ...

PRESTIGE KONAKLARI
  • 12.12.2011 16:24

PRESTIGE KONAKLARI

Prestige Group tarafından Üsküdar'da hayata geçirilen Prestige Konakları satışa ...

Prestijli Evler, Büyükçekmece'ye çok yakışacak
  • 18.09.2014 17:17

Prestijli Evler, Büyükçekmece'ye çok yakışacak

İnşaat alanı 6 bin 786 metrekare olan Prestige Evleri'nde fiyatlar 185 bin lirad ...

Üsküdar Prestij Konakları'ndan 400 bin euro'luk teşrifat ve KDV hediyesi
  • 03.12.2013 11:14

Üsküdar Prestij Konakları'ndan 400 bin euro'luk teşrifat ve KDV hediyesi

Üsküdar Prestige Konakları 5-8 Aralık tarihlerinde CNR Expo Emlak Fuarı’nda stan ...

Üsküdar Prestige Konakları'nda yüzde 20 indirim!
  • 29.07.2013 15:25

Üsküdar Prestige Konakları'nda yüzde 20 indirim!

Prestige Group güvencesi ile inşa edilen Üsküdar Prestige Konakları'nda iskanlar ...

Üsküdar Prestige Konakları oturulmaya hazır halde satışta!
  • 10.06.2013 08:18

Üsküdar Prestige Konakları oturulmaya hazır halde satışta!

Prestige Group güvencesi ile inşa edilen Üsküdar Prestige Konakları'nda iskanlar ...