maritbet girişmaritbet
Univa'dan ayda 1.640 TL taksitle öğrenci evi!

Univa'dan ayda 1.640 TL taksitle öğrenci evi!

Univa, yüzde 10 peşin, yüzde 10 indirim ve 50 ay vadeyle 1.640 TL’lik taksitlerle yatırımcılara öğrenci evi sahibi olma imkanı sunuyor.

Türkiye'de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding'in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, düzenlediği kampanyalarla yatırımcılara yeni avantajlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni bir kampanya başlatan Univa, yüzde 10 peşin, yüzde 10 indirim ve 50 ay vadeyle 1.640 TL'lik taksitlerle yatırımcılara öğrenci evi sahibi olma imkanı sunuyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Univa olarak Sakarya, Kocaeli ve Düzce'deki projelerimizle birçok ilke öncülük ettiğimiz gibi yatırımcılara da alım şartları konusunda çok sayıda kolaylık sağlıyoruz. Bu kapsamda yeni başlattığımız kampanyamız sayesinde yatırım yapmak isteyenler ayda 1.640 TL gibi düşük taksitler ile öğrenci evi sahibi olabilecekler” dedi.

Türkiye'de bir ilke öncülük ederek inşaat sektöründe yeni bir yatırım modelini hayata geçiren Erkanlı Holding'in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, yatırımcılara alım konusunda sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekledi. Univa, bu kapsamda başlattığı kampanya ile aylık 1.640 TL'lik taksitlerle Türkiye'de öğrenci evi sahibi olma imkanı sunuyor. Kocaeli ve Düzce'de yer alan projelerinde yatırımcılarına düşük ödemeli taksit seçenekleriyle önemli avantajlar sağlayan Univa, söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim ve 50 ay vadeyle 1.640 TL'lik taksit fırsatı ile yatırımcı olma fırsatı sunuyor. Projeler; 8 yılda amortisman, 5 yıl kira garantisi ve yüzde 65 fiyat artışı gibi avantajları da beraberinde getiriyor. Tapu teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği Univa Öğrenci Evleri'nde peşin ödeme halinde ise cazip indirim fırsatları sunuluyor.

Tek çatı altında dünyanın en büyük öğrenci evi!

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, Türkiye'de alternatif gayrimenkul yatırımlarının tanıtımı açısından üstlendikleri misyonun birçok sorumluluğu da beraberinde getirdiğini vurguladı. Bu kapsamda Türkiye'de yatırımcı olmanın şartlarını yeniden belirlediklerinin altını çizen Karayel, “Sakarya, Kocaeli ve Düzce'deki projeleriyle birçok ilke öncülük eden Univa, yatırımcılara sunduğu avantajların yanı sıra alım şartları konusunda da çok sayıda kolaylığı beraberinde getiriyor. Yeni başlattığımız kampanyamız kapsamında da yatırım yapmak isteyenler, ayda 1.640 TL gibi düşük taksitler ile kira öder gibi öğrenci evi sahibi olabilecekler” diye konuştu. 2.424 yatak kapasitesiyle “Tek Çatı Altında Dünyanın En Büyük Öğrenci Evi” projesi olma özelliğine sahip Univa Sakarya'da öğrenci evlerinin satışı çok kısa sürede tamamlandı. 786 yatak kapasiteli Univa Kocaeli ve 1.701 yatak kapasiteli Univa Düzce'de ise satışlar tüm hızıyla devam  ediyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz