maritbet girişmaritbet
Ünal İnşaat İstanbul INN Küçükyalı Aparts ile kentsel dönüşümün öncüsü oldu!

Ünal İnşaat İstanbul INN Küçükyalı Aparts ile kentsel dönüşümün öncüsü oldu!

İstanbul INN Küçükyalı Aparts ile Küçükyalı’da Kentsel Dönüşümün öncüsü olan Ünal İnşaat, Anadolu Yakası’na taşınmak veya yatırım yapmak konusunda kararsız kalanlara yardımcı olabilecek bilgiler veriyor

 

İstanbul INN Küçükyalı Aparts ile Küçükyalı'da Kentsel Dönüşümün öncüsü olan Ünal İnşaat, Anadolu Yakası'na taşınmak veya yatırım yapmak konusunda kararsız kalanlara yardımcı olabilecek bilgiler veriyor.

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda çalışılır, Anadolu Yakası'nda yaşanır algısı; artık yavaş yavaş değişiyor. Neden mi? Çünkü günümüzde Anadolu Yakası'nda çalışıp yine bu yakada oturanların sayısı günden güne artıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Avrupa Yakası'nın nüfusu Anadolu Yakası'nın iki katı kadar olduğu biliniyor. Ancak, 2007 sayımına göre yüzde 35 olan Anadolu Yakası'nda oturanların oranının 2023'te yüzde 37'ye çıkması bekleniyor. Nüfus artışı devam ederken bunun sonucu olarak da Anadolu Yakası'nın hizmetten aldığı pay artıyor.

Anadolu Yakası'nda hayata geçen yeni ofis yatırımlarının artmasıyla, bazı şirketler merkezlerini bu yakaya taşımaya başladı. Marmaray'ın tamamlanması, ikinci tüp geçit, üçüncü köprü ve metrobüs hattının genişlemesi, iki yaka arasındaki ulaşım kolaylaştıran etkenler arasında yerini aldı. Bu gelişmeler özellikle çocuklu ailelerin Anadolu Yakası'nı tercih etmelerinde etkili oluyor. Anadolu Yakası'nın Avrupa Yakası'na göre daha planlı olan yapılaşması, yapılan yeni düzenlemeler, yavaş ve sakin yapısı ve suç oranının daha düşük olmasından kaynaklanan güvenilirliği eğitimli kesimi kendisine çekmeye devam ediyor.

Kartal Kentsel Dönüşümü ve Marmaray beklentilerinin tam olarak faaliyete geçmesiyle, getiri açısından da Anadolu Yakası yatırımcılara altın fırsatlar sunuyor.

Anadolu Yakası'na taşınmak veya yatırım yapmak konusunda kararsız kalanlar,İstanbul INN'i tercih edecek….

Ünal İnşaat; Anadolu Yakası'nda yaşamak için kararsız olanlara, İstanbul INN Küçükyalı Aparts projesi ile çok özel bir seçenek sunuyor. Her kesim ve bütçeye uygun, yatırım ve oturum amaçlı daireler, Maltepe – Bostancı aksındaki, ulaşımı kolay ve alışveriş merkezine yakın bir konumda bulunuyor. Her dekoratif formun aynı zamanda çözümün de bir parçası haline getirildiği ve modern apartman konseptinin ilk örneklerinden olan proje, Kentsel Dönüşüm'e uygun olarak tasarlanıyor. Ünal İnşaat'ın herkes için eşit mutluluk anlayışıyla kurguladığı proje; özel çözümleriyle engelli, yaşlı ve çocuklu ailelere de kolaylık sağlıyor.

Site, residance gibi toplu yaşam sahalarına ve Kentsel Dönüşüm'e yeni bir bakış açısı getiren ve insanların özel isteklerine uygun alanlar yaratan yaklaşımı ile de konut anlayışını kökünden değiştiren Plus ROOM, 1+1 dairelere de sonsuz metre karelik bir evde yaşama lüksü sunuyor. Sosyal donatı sisteminin modernize edilmiş hali olan Plus ROOM, bir evin içine sığamayacak ve alışılmış sitelerin sosyal tesislerinin kapsayamayacağı kadar çeşitli odalar yaratıyor. Kullanılmayan alanlar için hiçbir ücret veya aidat ödenmeyen ve kişiye özel kullanım alanlarından oluşan Plus ROOM'dan, kullan-öde sistemi ile yararlanılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ÜNAL İNŞAAT RÖPORTAJ
  • 26.12.2011 12:25

ÜNAL İNŞAAT RÖPORTAJ

Ünal İnşaat Satış Sorumlusu Cem Altıntaş ile röportaj... ...

Hasta yakınları için refakatçi otel yaptı!
  • 15.06.2015 14:13

Hasta yakınları için refakatçi otel yaptı!

Ünal İnşaat, birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununun önü ...

İstanbul Inn Levent’te fiyatlar ne kadar?
  • 09.05.2015 15:46

İstanbul Inn Levent’te fiyatlar ne kadar?

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon liralık yatırımla projelendiri ...

İstanbul İnn Levent fiyat listesi
  • 10.04.2014 10:01

İstanbul İnn Levent fiyat listesi

Levent'in yeni yüzünde, Ünal İnşaat – Özler İnşaat ortaklığında inşa edilen İsta ...

200 milyon dolarlık İstanbul Inn Levent projesi satışta
  • 30.03.2014 11:00

200 milyon dolarlık İstanbul Inn Levent projesi satışta

ÜNAL İnşaat ve Özler İnşaat konsorsiyumu tarafından inşa edilen 'İstanbul Inn Le ...

İstanbul INN Levent projesinde 238 bin dolara
  • 26.03.2014 08:35

İstanbul INN Levent projesinde 238 bin dolara

Ofis ve dairelerden oluşan İstanbul INN Levent projesinde daire fiyatları 238 bi ...