maritbet girişmaritbet
Twinstar Yakacık daha şimdiden prim yaptı

Twinstar Yakacık daha şimdiden prim yaptı

‘Anadolu Yakası’nın Zirve Projesi’ mottosuyla satışa Sunulan Twinstar Yakacık projesi, gördüğü yoğun ilgi sonucu lansman dönemi için öngörülen satış rakamlarına ulaştı

Lansman kampanyasında hedeflediği satış adetlerinin tamamlanmasının ardından, lansman sonrası satışlarına başlanan Twinstar Yakacık; bölgesinde diğer alternatiflere kıyasla sunduğu; lokasyon, konum ve kalite üstünlükleri ve bölge rayicine göre çok avantajlı olan satış fiyatlarıyla; özellikle oturum için, yerleşmek ve yaşamak için konforlu konut arayan alıcılarının yanı sıra sunduğu yüksek prim olanakları ile yatırımcıları da cezbediyor.

Lansman avantajıyla satışa sunulan Twinstar Yakacık'ın gördüğü yoğun ilgi üzerine bir açıklama yapan Demirli Yapı, Satış ve Pazarlama Müdürü Celal Demirli; “Lansman fiyatlarıyla satış için ayırdığımız satış kotamız kısa bir süre içinde doldu. Alıcılara sağladığı üstün avantajlarıyla Twinstar Yakacık projesi, tıpkı Demirli Yapı'nın önceki projeleri gibi, gördüğü yoğun taleple daha şimdiden yüksek prim yapmaya başladı.

Bölgemizde lokasyon, konum ve mimari konfor açılarından eşsiz özelliklere sahip üstelik; kaliteli, güvenli ve ihtiyaca göre üretilmiş konutları, eşsiz orman havası ve deniz manzarasıyla birlikte, şehrin içinde; İstanbul'da yağmurun toprakla buluştuğu, oksijen üreten Aydos Ormanı'nın kıyısında sunuyoruz.

Twinstar Yakacık; ormana komşu, denize, Adalar'a ve ufka hakim bir konumda. Şehir ve doğa bir arada. Orman ve denizle çevrili atmosferi günün her saatinde enerji kaynağı. Tüm dairelerden ve her dairede bulunan geniş teraslardan, bahçedeki sosyal donatılardan hatta sıfır kottan bile tüm panaromik cömertliğiyle deniz ve Adalar manzarası engin gökyüzüyle beraber hep sizinle. Her yaşa, her yaşantıya uygun,özgürce kullanılabilen sosyal alanları, modern mimari kültürünün dairelerde sunduğu modern konfor,site sakinlerine özel yaşam avantajları Twinstar Yakacık projesinin neden alıcılardan bu denli yüksek ilgi gördüğünüaçıklıyor” diye konuştu.

YÜKSEK KALİTE, KONFORLU YAŞAM VE ÖZEL AYRICALIKLAR!

‘Günün her saatinde mutlu olacağınız bir mekan!' konseptiyle kurgulanan Yakacık Twinstar projesindeki 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşan toplam 120 daire, sosyal donatılar ve tüm inşaat bölümleri; 1. Sınıf modern tasarım, kaliteli malzeme ve kusursuz işçilik ile yapılıyor. TSE ve 2007 Deprem Yönetmeliğine uygun inşaat teknolojisi, kullanışlı kapalı ve misafir otopark alanları, nezih dış sosyal donanımları seçkin bir konfora sahip. 
Gelişkin iç sosyal hizmetleri, kullanışlı asansör imkanları, 24 saat deprem, yangın ve sosyal güvenlik standartları ve tedbirleri ile gelişkin su, elektrik, doğalgaz, telefon, uydu sistemi altyapısı ve jeneratör gibi kolaylıkların standart olduğu Twinstar Yakacık projesi ile ilgilenen alıcıların Demirli Yapı ile irtibata geçmesi isteniyor.

Twinstar Yakacık İletişim Bilgileri;

Web: http://www.twinstar.com.tr/
Telefon: 444 3675

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Celal Demirli 'Twinstar'ın tamamı deniz manzaralı'
  • 04.02.2014 15:00

Celal Demirli 'Twinstar'ın tamamı deniz manzaralı'

Demir Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Celal Demirli, Twinstar Yakacık projesinin ...

Twinstar Yakacık basın lansmanı yayında
  • 04.02.2014 14:25

Twinstar Yakacık basın lansmanı yayında

Demirli Yapı Twinstar Yakacık projesinin basın lansmanı emlaktasondakika.com far ...

Twinstar Yakacık tanıtım filmi için tıklayın
  • 04.02.2014 13:53

Twinstar Yakacık tanıtım filmi için tıklayın

Twinstar Yakacık projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Twinstar Yakacık örnek daire görselleri
  • 04.02.2014 15:23

Twinstar Yakacık örnek daire görselleri

Demirli Yapı tarafından inşa edilen Twinstar Yakacık projesinden örnek daire gör ...

Twinstar Yakacık proje görselleri
  • 04.02.2014 13:58

Twinstar Yakacık proje görselleri

Demirli Yapı tarafından inşa edilen Twinstar Yakacık projesinden kareler ...

Twinstar Demirli güncel fiyatları
  • 07.05.2014 09:59

Twinstar Demirli güncel fiyatları

Kartal - Yakacık'ta konumlandırılan Twinstar projesinde fiyatlar 230 bin liradan ...