maritbet girişmaritbet
Turyap, Ankara Golfkent'in arsalarını satıyor

Turyap, Ankara Golfkent'in arsalarını satıyor

Ankara’nın yeni yaşam merkezi Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuldu.

Ankara'nın yatırım bölgesi Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Golfkent'te kentsel tasarım onaylı, planları ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında konut, villa, iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ilkokul, ortaokul, sağlık tesisi ve spor tesis imarlı arsalar satışa sunuldu. Kat karşılığı, hasılat paylaşımlı ya da arsa olarak satışa sunulan proje, 450 dönüme yayılan uluslararası standartlarda golf sahasına sahip. Golfkent, sahası dahil 700 bin m2'lik yeşil alanı ile markalı konut projeleri arasında en büyük yeşil alanı ve dokusuyla öne çıkıyor. Projede 8.500 m2'den 52.000 m2'ye 16 adet konut imarlı arsa ile 1.000 m2'den 18.500 m2'ye 10 adet ticari imarlı ada; kent hayatını tamamlayan eğitim, sağlık, spor, kültür ve sosyal tesis imarlı adalar bulunuyor.

Yatırım yapana satış desteği Turyap'tan 

İnşaat şirketleri, müteahhit, kooperatif, okul, sağlık tesisi yatırımcılarına sunulan arsalar, kentsel tasarım onaylı, planları ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında. İmar planlarının hazır olması sayesinde, zaman kaybetmeden başlatılacak inşaat çalışması ile projede kısa sürede satış sürecine geçilebilecek.

Müteahhit ve yatırımcıların önünü tıkayan sürecin imar bürokrasisi ve yapımı planlanan konut ve ticari gayrimenkullerin satış hızı olduğunu söyleyen Turyap Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar; ‘‘Müteahhit veya yatırımcının önünü tıkayan süreç, önce imar bürokrasisi sonra yapımı planlanan konut veya ticari gayrimenkullerin satış hızıdır. Bu konuda karşılaşılan her türlü engel, yatırımın yapısını bozuyor. Turyap olarak Golfkent'te kentsel tasarım projesi onaylı, ruhsat aşamasındaki imarlı arsalarımızı satın alan ve inşaatını başlatan müteahhit veya yatırımcıya önemli bir iş önerimiz var. Yurt içinde ve yurt dışındaki 350'ye yakın temsilcilik ağıyla pazarlama sürecini üstlenerek satışlarda destek olmak istiyoruz. Çeyrek yüzyılı aşan tecrübe ile gayrimenkulün pazarlama süreçlerinde önemli başarılara imza attık. Biz inşaat şirketi değil, geliştiriciyiz. Emlak pazarlama şirketi olma serüvenimizdeki bilgi birikimimizi geliştiricilikle taçlandırıyoruz. Marka oluşturmanın gücüne inanıyoruz. Proje tamamlandığında burada yaşayanlara Ankara Golfkent'te oturuyorum demenin hazzını yaşatacağız. Turyap'ın sunduğu satış sistemini arsalara talip olan müteahhit veya yatırımcıya birebir anlatmayı amaçlıyoruz.” dedi. 

Turyap, gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent ile 1995 yılından beri düzenlenen ve gayrimenkul sektöründe dünyanın en prestijli ödüllerinin yarıştığı International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) tarafından ‘‘En İyi Golf Geliştirme Projesi'' ödülü aldı. Başkentte fark sunan projeyi geliştiren TURYAP, daha önce de Sign of the City Premium Proje, Euromoney, Capital Finance International, European Business Awards gibi kuruluşlardan ödüller almıştı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'da 300 bin yeni konut satılmayı bekliyor
  • 04.12.2017 11:26

İstanbul'da 300 bin yeni konut satılmayı bekliyor

TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar, İstanbul'un özellikle dış çeperlerin ...

Ankara Golfkent projesi görselleri yayında!
  • 08.08.2016 11:14

Ankara Golfkent projesi görselleri yayında!

TURYAP tarafından inşa edilen Ankara Golfkent projesi 3 etapta 2 bin 640 konutta ...

Parlamenterler Golf Life projesinin temeli atılıyor
  • 28.11.2018 11:09

Parlamenterler Golf Life projesinin temeli atılıyor

“Parlamenterler Golf Life” projesinin temel atma töreni 2 Aralık 2018 Pazar günü ...

Ankara Golfkent arsaları ihale ile satışta!
  • 17.09.2018 10:38

Ankara Golfkent arsaları ihale ile satışta!

Ankara’nın yeni yaşam merkezlerinden Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık t ...

Turyap, Ankara Golfkent'in arsalarını satıyor
  • 17.10.2017 10:09

Turyap, Ankara Golfkent'in arsalarını satıyor

Ankara’nın yeni yaşam merkezi Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis im ...

Ankaralılar, Golfkent'in spor etkinliğinde buluştu
  • 28.12.2016 08:07

Ankaralılar, Golfkent'in spor etkinliğinde buluştu

Uluslararası standartlara uygun yapılan yemyeşil çimlenmiş golf sahası ile dikka ...