maritbet girişmaritbet
Türkiye’ye yatırımlarımız devam edecek

Türkiye’ye yatırımlarımız devam edecek

The Trump Organization Yönetim Kurulu Başkanı Donald Trump, Türkiye’nin başka kesimlerinde de işler yapmak istediklerini belirterek, ”Yatırımlarımıza yakın sürede devam edeceğiz” dedi

The Trump Organization Yönetim Kurulu Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin başka kesimlerinde de işler yapmak istediklerini belirterek, ”Yatırımlarımıza yakın sürede devam edeceğiz” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla dün açılan Trump Towers Mall'ın, basın organizasyonuyla kutlamasında konuşan Trump, bunun ”inanılmaz” bir proje olduğunu belirterek, ”Trump Towers'ta olan her şeye bayıldık. Burayı en son gördüğümüzde en son bir şantiyeydi. Şu anda binlerce insan geziyor. Bu alışveriş merkezi dünyada görebileceğiniz en güzel merkezlerden biridir” diye konuştu.

”Amerika'ya gitseniz, Trump Towers Mall kadar güzel bir şey göremezsiniz” diyen Trump, dün Mall'un açılışını yapan Başbakan Erdoğan'ın dünya çapında ve Amerika'da çok saygı gördüğünü kaydetti.

”Trump”ı tanımlamak için ”kalite” kelimesini seçtiğini ifade eden Trump, şunları söyledi: ”Biz her zaman kaliteyi öne çıkarıyoruz. Yıllardır bu işi yapıyoruz. Pencerelere, cama, mermerlere ve vitrinlere bakın. Olağanüstü kalite çıkarıldı. Bu İstanbul'da çok başarılı bir proje olacak. Buraya markamızı da getirdik. Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Bey'e buraya gelirken 'bir tane daha yapalım' dedim. Bunun üzerine o kadar yoğunlaştık ki başka bir şey düşünmek istemedik. Yeniden döndüğümüzde bir tane daha yaparız. Türkiye'nin başka kesimlerinde de işler yapmak istiyoruz. Yatırımlarımıza yakın sürede devam edeceğiz.”

”Türkçe isim görmek istiyoruz” diyenlerin olduğunu ifade eden Trump, bunun zaman içinde olacağını söyledi.

 Trump Organization Geliştirme ve Satın Alım Başkan Yardımcısı Ivanka Trump da bu projenin çok heyecan verici bir şey olduğunu anlatarak, ”Dünya standartlarında bir kompleks oluşturmak bizim için çok önemliydi ve bunun için çok çalıştık. Rezidansları çok güzel, insanlar yaşamaya başladı. Ticari binalarda, iş merkezleri de muazzam başarı oldu. Bu alışveriş merkezinin başarısını görebiliyoruz. Türkiye'de yapacağımız projenin ilki olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 Trump, Mall'da uluslararası birçok markanın bulunduğunu anlatarak, ”Yabancı markalar ile muhteşem Türk markalarını harmanlayarak öne çıkardık. Bu alışveriş merkezini öne çıkaran farklardan biri inanılmaz çocuk merkezi var. Disney tiyatrosu olacak. Bu alan, çocuklar için bir tecrübe olacak, ona yönelik sinema ve tiyatrolar var” diye konuştu.

 Konuşmaların ardından, Donald Trump, Ivanka Trump, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ ve beraberindekiler alışveriş merkezini gezdi.

 Bu arada, alışveriş merkezindeki sinema salonunu ziyaret eden Donald Trump, daha sonra ”Trump Büyük Düşün” kitabını imzaladı.

Milliyet.com

Yorum Yaz