maritbet girişmaritbet
 Türkerler İnşaat, Münih Expo’ya 3 projesiyle katılacak

Türkerler İnşaat, Münih Expo’ya 3 projesiyle katılacak

Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek fuarda Türkerler İnşaat’ın Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projeleri tanıtılacak

Yenilikçi inşaat projeleriyle sektöre yön veren Türkerler Holding, 8-10 Ekim tarihleri arasında, dünyanın önde gelen inşaat fuarlarından Münih Expo'ya katılıyor. Türkiye'de hayata geçirdiği gayrimenkul yatırımlarıyla ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Türkerler, inşaat alanındaki tecrübesini uluslararası yatırımcıyla buluşturmayı hedefliyor.

Mahall Bomonti İzmir'de yeni bir yaşam deneyimi

Adını, konumlandığı bölgedeki, 1912 yılında kurulan, tarihi Bomonti fabrikasından alan Mahall Bomonti İzmir; çalışma alanı, yaşam alanı, sanat, alışveriş, eğlence ve müzik mekanlarıyla şehrin yeni cazibe merkezi olmaya aday. Tüm ulaşım olanaklarına yakınlığıyla; Konak, Alsancak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka'nın birleştiği noktada yükselen Mahall Bomonti İzmir, sadece lokasyon olarak değil sosyal hayat açısından da şehrin kesişim noktası olacak. 45bin m2 arazi üzerine kurulan projede 1100 adet konut, ofis ve ticari alan ile Türkiye'de ilk defa bir yaşam alanında faaliyete geçecek orkestra çukuru bulunan opera ve tiyatro salonu da yer alacak. Residence anlayışı ile beş yıldızlı otel hizmeti sağlanacak olan konutlar, eşyalı stüdyo, 1+1, 1+1 loft dairelerin yanı sıra 2+1, 3+1 ve 3+1 loft daireler şeklinde satışa sunuluyor. Proje bünyesinde büyüklükleri 88 ile 1.670 metrekare arasında değişen ofisler de yer alıyor. Mahall Bomonti İzmir fiyatları, seçilen daire ya da ofisin tipine göre değişiyor. Projede daire fiyatları 554 bin TL ile 1 milyon 980 bin TL arasında değişiyor. Ofis fiyatları ise 907 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı sunuluyor.

Eski fabrika binaları da korunarak titizlikle restore edilen projede yer alan 9 tarihi binadan biri, “Mahall Bomonti Sanat” adı altında İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Mahall Bomonti İzmir'de, bir müze, 1000 kişilik gösteri alanı, ku¨tu¨phane, tiyatro ve opera salonu, sinema, alışveriş mağazaları, tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolu ve asırlık ağaçların bulunduğu toplam 30 bin m2'lik yeşil alan bulunuyor. Şehrin kültürel ve sosyal hayatına da yeni bir soluk kazandıracak olan proje, yeme içme alanında Türkiye'de lider olan Doğuş Grubu yatırımı d.ream grubu ile anlaşarak bomontiada'yı İzmirliler ile buluşturacak. Mahall Bomonti İzmir, Monochrome, The Populist ve Babylon gibi dünyaca ünlü markaları tarihi dokunun içerisinde modern yorumla yaşatacak.

Mahall Ankara ile başkent lükse dokunuyor

Ankara'ya iş, yaşam ve alışverişe prestiji getiren Mahall Ankara, Eskişehir yolu üzerindeki merkezi lokasyonuyla bölgede bulunan tek lüks konut projesi. Metro, üniversiteler ve şehre yakınlığıyla gözde hale gelen Mahall Ankara; metrekaresi 43 ile 244 metrekare arasında değişen konutlar, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4,5+1 olmak üzere farklı yaşam tarzlarını aynı çatı altında buluşturuyor. Projede, yatay ya da kule olmak üzere ihtiyaca yönelik sunulan ofis alanlarının büyüklüğü 104 ila 2 bin 322 metrekare arasında değişiyor. Özel dizaynı ve mimarisiyle dikkat çeken yapı, çok amaçlı spor sahaları ve yeşil alanları ile kent yaşamının ortasında derin bir soluk aldırıyor.

Yaşamın başladığı Mahall Ankara fiyatları, seçilen daire ya da ofisin tipine göre farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 430 bin TL ile 1 milyon 367 bin TL arasında değişiyor. Ofis fiyatları ise 790 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı sunuluyor.

Ayrıca 64 mağaza, kafe ve restoranlarıyla Mahall Ankara içerisinde bulunan Mahall Meydan, proje içerisindeki ofis çalışanlarına ve rezidans sakinlerine yeme içmeden alışverişe, eğlenceden spora kadar pek çok farklı seçeneği bir arada sunuyor. Mahall Ankara Ofis bloklarının yanında konumlanan, 6 kattan ve 82 bağımsız bölümden oluşan Rezidanslar, sakinlerine ayrıcalıklı hizmet veriyor. Mimari detayları sayesinde gün ışığı alan çalışma ortamlarıyla, günün her anı nefes alabileceğiniz ortak kat bahçeleriyle, hava tazeleyen santralleri, güvenliği ve teknolojik alt yapısıyla Mahall Ofisleri, beklentilerinize hızlı yanıtlar veriyor.

Çiftçi Towers, İstanbul'un kalbinde

Türkerler Holding'in ortak olarak yer aldığı Çiftçi Towers projesi, İstanbul'un en değerli ve merkezi noktası olan Zincirlikuyu'da yükseliyor. 25 bin m2'lik arazide, zemin altında 10 ve zemin üstünde 45'er katlı iki kuleden oluşan proje, muhteşem boğaz manzarası ve kolay ulaşım olanaklarıyla dikkat çekiyor. Sydney Opera Binası gibi dünyaca ünlü binaları tasarlayan ‘Arup' işbirliğiyle tasarlanan Çiftçi Towers, teknoloji ve estetiğin buluştuğu mimarisiyle fark sağlıyor. Proje, 288 rezidans, alışveriş merkezi, bağımsız bir bölümde bulunan ofisler, açık-kapalı havuz, restoranlar, lounge, spa, toplantı ve eğlence alanlarıyla şehrin yüksek temposuna ışıltı katmaya hazırlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Olmak İstediğin yer: Mahall Bomonti İzmir
  • 11.10.2016 10:15

Olmak İstediğin yer: Mahall Bomonti İzmir

Türkerlerler Holfing imzası ile İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilen Mahall ...

 Türkerler İnşaat, Münih Expo’ya 3 projesiyle katılacak
  • 05.10.2018 14:08

Türkerler İnşaat, Münih Expo’ya 3 projesiyle katılacak

Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek fuarda Türkerler İnşaat’ın Mahall Bomont ...

Türkerler'den kalkışma sonrası 1.1 milyar dolar dış finansman!
  • 22.08.2016 10:24

Türkerler'den kalkışma sonrası 1.1 milyar dolar dış finansman!

Türkerler Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in anlatımına göre, grubun ofisler ...

Ankara'daki mahalle kazandırıyor!
  • 15.02.2015 12:32

Ankara'daki mahalle kazandırıyor!

Mahall Ankara'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapmak isteyenler, yüzde 0 faiz oranı i ...

Ankara Mahall'den yüzde 1 peşinatla konut ve ofis!
  • 08.12.2014 09:50

Ankara Mahall'den yüzde 1 peşinatla konut ve ofis!

Türkerler İnşaat'ın en gözde projesi Mahall Ankara hızla yükselmeye devam ediyor ...

Mahall Ankara, iş dünyasını buluşturdu
  • 27.07.2014 12:07

Mahall Ankara, iş dünyasını buluşturdu

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara, iş dünyasının önemli ...