maritbet girişmaritbet
TulipTowers’ta 108 bin liraya! Yeni proje!

TulipTowers’ta 108 bin liraya! Yeni proje!

Mayıs ayında inşasına ve satışına başlanacak olan Tulip Towers’ta 40 metrekarelik stüdyo daireler 108 bin liradan satılacak

 

TULİP Gayrimenkul, Bahçeşehir'de 190 milyon liralık yatırımla TulipTowers projesine başlıyor. Ekolojik projeleriyle dikkat çeken dünyaca ünlü mimar Ken Yeang tarafından tasarlanan TulipTowers rezidans, alışveriş merkezi, otopark ve sosyal tesislerden oluşuyor. 30 katlı 2 kule olarak projelendirilen projenin inşası ETS Eser A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek. 30 bin metrekare arazi büyüklüğü ve 170 bin metrekare toplam inşaat alanına TulipTowers, 44 bin metrekare de satılabilir alana sahip.

478 konuttan oluşan TulipTowers rezidansta, 40 metrekarelik stüdyo daireler 108 bin TL'den, 206 metrekarelik 4+1 daireler ise 535 bin TL'den başlayan ilk çıkış fiyatlarla hafriyat başlangıcı ile satışa sunulacak. Bu 468 farklı dairenin yanında projede ayrıca 10 adet özel daire seçeneği de yer alıyor. Akbank ve Denizbank ile yapılan özel anlaşma kapsamında yüzde 1 peşinat ile 120 aya kadar kredi kullanılabilecek. Mayıs ayında inşasına ve satışına başlanacak olan projenin Ocak 2012'de tamamlanması planlanıyor.

Marmara Denizi ve Küçükçekmece Göl manzaralı TulipTowers rezidans, vale hizmeti ile birlikte özel kapalı otopark, kablolu TV, uydu ve internet, isteğe bağlı ev bakım/temizlik servisi, çocuk oyun alanları ve alışveriş merkezine direkt bağlantı gibi özelliklere sahip. TulipTowers AVM bölümünde ise skycourts, mağazalar, sinema salonları, teraslı restoranlar, sosyal kulüpler ve spor kulüpleri, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark bulunuyor. TulipTowers alışveriş merkezinde toplam kiralanabilir alan yaklaşık 39 bin metrekare olması planlanıyor.


İletişim bilgileri
Web: www.tulipdevelopment.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 328 40 10

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz