maritbet girişmaritbet
Tüfekçioğlu Grup, Verra Suites Beykoz projesini tanıttı

Tüfekçioğlu Grup, Verra Suites Beykoz projesini tanıttı

İstanbul’da ilk konut projesine imza atan Tüfekçioğlu Grup, Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yatay mimari olarak tasarlanan konut projesini tanıttı.

Ankara merkezli Tüfekçioğlu Grup, inşaat, eğitim ve mobilya sektöründe 53 yılı aşkın bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul'da ilk konut projesini hayata geçiriyor. Tabanlıoğlu Mimarlık tasarımıyla 100 milyon TL'lik yatırım değerine sahip ‘Verra Suites Beykoz' projesine start veren grup, projenin satışlarına başladı.

İnşaat sektöründe özel banka şube ve lojman binaları, konut, otel, yurt ve ofis binası inşa eden Tüfekçioğlu Grup, özellikle kamu kuruluşları üst yapı ihalelerindeki başarılı işleriyle tanınıyor. Mobilya sektöründe de yurt içinde birçok prestijli otel, yurt ve konut projesine imza atan grup, ABD, Suudi Arabistan, Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Nijerya, Belarus ve Irak pazarlarına da mobilya ihracatı yapıyor. Ayrıca İngiltere ve Fransa'yı da yakın takibe alan grup 18 yıldır da Tüfekçioğlu Kız Yurtları ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor.

‘Verra Suites Beykoz' projesinin lansmanı nedeniyle İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu, “Grup olarak her zaman ülke ekonomisine katma değer sağlayacak yatırımlara öncelik verdik. Faaliyet gösterdiğimiz her sektörde güven ve kalitemizden ödün vermemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye ekonomisinin geleceğine ve konut sektöründeki büyüme potansiyeline duyduğumuz güvenle gelecek dönemde de yatırımlarımıza aynı hızla devam edeceğiz” dedi.

Denizle orman arasında ‘butik' konut projesi

Toplantıda, ‘Verra Suites Beykoz' projesinin detayları hakkında bilgi veren Tüfekçioğlu, “İnşaat sektöründeki yenilikçi yaklaşımımızı artık Ankara dışındaki şehirlerde de tüketiciler ile buluşturmak istiyoruz. Bu nedenle de İstanbul'un en güzel semtlerinden biri olan Beykoz'un çok özel bir lokasyonunda ‘Verra Suites Beykoz'u Tabanlıoğlu Mimarlık tasarımıyla hayata geçiriyoruz. Lüks ve kaliteli yaşamın kapılarını aralayacak olan ‘Verra Suites Beykoz' projemiz 3 blok halinde deniz ve orman manzarasına hakim şekilde yükseliyor. Projemiz denizle orman arası manzaradan çok daha fazlası bir konumda bulunuyor. Yatay bir mimari ile tasarlanan butik bir proje olan ‘Verra Suites Beykoz'da, birbirini görmeyen 140 metrekare ile 337 metrekare aralığında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1, bu dairelerin yanı sırada buçuklu daire alternatiflerinden oluşan farklı tasarımlı 26 daire mevcut. Projemizde her daireye özel yeşil alan bulunuyor. Ayrıca son katlardaki dairelerimiz geniş terasları ve jakuzileriyle dikkat çekiyor. Teslimlerimizi ise 18 ay içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Toplantıda, Tabanlıoğlu Mimarlık olarak ‘Verra Suites Beykoz' projesinin tasarımına imza atmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Tabanlıoğlu Mimarlık ortaklarından Melkan Gürsel de, şunları söyledi:

“Tüfekçioğlu Grubu ile birlikte hayata geçirdiğimiz çok özel bir proje olan ‘Verra Suites Beykoz'un ana fikri her bir konutun, diğerlerinden faklı plan ve özellikleriyle, sahibinin yaşam biçimine özel olması. Konutların her birinin geniş açılarda Boğaz ve orman manzarasına sahip olması amacıyla bloklar en hakim açıları sağlayacak eksenlerde araziye yerleştirildi. Manzara ve doğa ile içiçe bir iç mekan anlayışıyla, tüm birimler gündüz-yoğun ve gece-yoğun kullanım işlevlerine göre planlandı. Bu iç mekan kurgusunun mimari yansıması olarak teras ve balkonların farklı noktalarda kazandırdığı hareket sayesinde, dinamik bir cephe elde edildi.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tabanlıoğlu Mimarlık, 'Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında
  • 13.07.2021 11:28

Tabanlıoğlu Mimarlık, 'Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında

Tabanlıoğlu Mimarlık, tasarım dünyasının önde gelen yayını The Design Story tara ...

Yücel Tüfekçioğlu Verra Suites Beykoz'u anlatıyor!
  • 22.11.2018 13:45

Yücel Tüfekçioğlu Verra Suites Beykoz'u anlatıyor!

Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu Beykoz'da inşa ettikle ...

Verra Suites Lansmanı yapıldı
  • 22.11.2018 13:17

Verra Suites Lansmanı yapıldı

Beykoz'da inşa edilen Verra Suites Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel ...

Melkan Tabanlıoğlu MIPIM 2014'ü değerlendirdi
  • 12.03.2014 16:27

Melkan Tabanlıoğlu MIPIM 2014'ü değerlendirdi

Tabanlıoğlu Mimarlık kurucularından Melkan Tabanlıoğlu, MIPIM 2014 Fuarı'yla ilg ...

Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında!
  • 15.04.2021 11:14

Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, dünyanın en önemli kadın mimarları ar ...

ÖİB, 5 ihale için son teklif verme tarihini uzattı
  • 08.10.2020 08:54

ÖİB, 5 ihale için son teklif verme tarihini uzattı

ÖİB, Aydın, İstanbul, Diyarbakır, Ankara, Muğla'da bulunan taşınmazlar için yapı ...