maritbet girişmaritbet
Trump Towers Residence’ta sınırlı sayıda daire kaldı!

Trump Towers Residence’ta sınırlı sayıda daire kaldı!

İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yükselen Avrupa’nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, lüks yaşamın prestijli adresi olarak öne çıkıyor

Residence, ofis ve alışveriş merkezi bölümlerinden oluşan Trump Towers İstanbul'da rezidans dairelerin yüzde 70'inin satışı tamamlandı. Kalan sınırlı sayıda daire, elit bir yaşamın yanı sıra kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Doğan Holding yatırımı olan Trump Towers İstanbul; Brigitte Weber imzalı ikonik mimarisi, özgün iç dizaynı, yüksek teknolojik özellikleri ve sunmuş olduğu çok özel hizmetlerle farklı bir yaşam deneyimi,  yepyeni bir hayat tarzı vadediyor.  

Yüzde 70'inin satışı tamamlandı

Kentin iş, alışveriş ve eğlence hayatına yepyeni bir soluk getiren, yüksek standartlarda ayrıcalıklı bir yaşam sunan Trump Towers İstanbul'da rezidansların %70'inin satışı tamamlandı. Toplam 204 daireden oluşan residence kulede daire m2 fiyatları 7000 Dolar – 9500 Dolar arasında değişiyor. Sınırlı sayıda daire için satışlar devam ettiği için proje, yatırım piyasaları için de güvenli bir alternatif olarak değerlendiriliyor.

Yüksek standartlarda yaşam keyfi

Trump Towers Residence'da her daire, kendine özgü stil ve ayrıcalıklar sunuyor. Daire büyüklüklerinin 94 m² ile 686 m² arasında değiştiği rezidanslarda rahat ve huzurlu yaşam Trump kalitesi ve hizmet anlayışı ile buluşuyor. Tavandan yere kadar cam cephe olarak planlanan daireler, İstanbul ve Boğaz manzarasını yüksek standartlarda bir yaşam keyfi ile buluşturuyor. 



Beyaz eldiven hizmeti…

Trump Towers Residence sunduğu hizmetler ile farkını ortaya koyuyor. ‘Beyaz Eldiven Concierge Hizmeti' 7 gün 24 saat profesyonel ekibiyle, rezidans sakinlerinin her türlü isteğini anlık olarak karşılıyor. Butler ve vale hizmeti ile alışveriş siparişinden, faturaların ödenmesine, otel, uçak, restoran, konser rezervasyonlarından lounge katında davetlere kadar her şey organize ediliyor. 

Kişiye özel şarap mahzeni…

Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa standartlarındaki şarap mahzeni Trump Towers Residence'da yer alıyor. Her dairenin kendine özel 70 şişe kapasiteli mahzeni bulunuyor. Toplam 16 bin 800 şişe kapasiteli mahzende rezidans sakinleri misafirlerini ağırlayabiliyor, şarap tadım günleri düzenleyebiliyor. 

Alışveriş ve eğlence keyfi yanı başınızda…

Trump Towers Residence sakinleri aynı zamanda İstanbul'un en şık alışveriş merkezlerinden biri olan Trump Alışveriş Merkezi'nin ayrıcalığını yaşıyor. Yerli ve yabancı en iyi markaların hizmet verdiği Trump Alışveriş Merkezi'nde eğlence alternatifleri, yeme-içme alanları, sinema, tiyatro sahnesi, sergi salonu, özel çocuk katı gibi sosyal yaşamın vazgeçilmezleri yer alıyor. Rezidans sakinleri dairelerinden çıkıp sadece tek bir asansörle Trump Alışveriş Merkezi'nin renkli dünyasının içine dahil oluyor. 

Trafik stresi yok…

Lokasyon olarak İstanbul'un göbeğinde yer alan Trump Towers, metro ve metrobüs bağlantısı ile ulaşımı kolaylaştırıyor. Trump Towers'da yaşayanlar stresli ve yoğun İstanbul trafiğinde Mecidiköy'den Levent'e ya da Taksim'e sadece 10 dakikada ulaşabiliyor. 

Trump Towers İletişim Bilgileri;

Web: http://www.trumpistanbul.com.tr/

Telefon: 0212 348 78 67

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başbakan Trump Towers açılışındaydı!
  • 20.04.2012 17:29

Başbakan Trump Towers açılışındaydı!

Başbakan Erdoğan, yoğun mesaisinin arasında ABD’li gayrimenkul devi Donald Trump ...

Ünlülerin evleri Trump Towers'da
  • 19.11.2011 14:30

Ünlülerin evleri Trump Towers'da

Türkiye'nin 12 ünlü yüzü 12 mimarla biraraya geldi ve ortaya birbirinden güzel 1 ...

Trump Towers'ta fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor!
  • 16.09.2011 17:57

Trump Towers'ta fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor!

Trump Towers'da rezidansların fiyatları 550 bin ile 2 milyon 500 bin dolar arası ...

Galata Wind Enerji AŞ, halka arz için SPK'dan onay aldı
  • 09.04.2021 10:40

Galata Wind Enerji AŞ, halka arz için SPK'dan onay aldı

Doğan Holding şirketlerinden Galata Wind Enerji AŞ, şirket paylarının halka arzı ...

Hanzade Doğan'dan Trump Towers açıklaması
  • 14.12.2015 10:11

Hanzade Doğan'dan Trump Towers açıklaması

Doğan ailesi ve Trump Towers adına Hanzade Doğan, Donald Trump'a sert tepki göst ...

Projebeyaz, Cityscape Global 2013 fuarına katıldı
  • 04.11.2013 10:37

Projebeyaz, Cityscape Global 2013 fuarına katıldı

Projebeyaz International, 8-10 Ekim’de gerçekleştirilen “Cityscape Global 2013” ...