maritbet girişmaritbet
Toya Yapı Q Studio Esentepe’yi yedi ay sonra teslim edecek!

Toya Yapı Q Studio Esentepe’yi yedi ay sonra teslim edecek!

Toya Yapı, yapımı hızla devam eden, yepyeni bir yaşam konsepti ile tasarlanan kullanışlı ve konforlu, kolay ödeme seçenekleri sunan Q Studio Esentepe'yi 7 ay sonra teslim edecek

Toya Yapı tarafından İstanbul'un kalbi Şişli Esentepe'de inşa edilen Q Studio Esentepe, stüdyodan 3+1'e kadar uzanan seçenekleri ile kullanışlı ve konforlu bir hayatın kapılarını açıyor. 1+1'ler 42 metrekare ile 68 metrekare, 2+1'ler 78 metrekare ile 125 metrekare arasında ve 3+1'ler ise 138 metrekare olarak tasarlandı.

Kusursuz detaylarla güzelleşen yaşam alanları

Fonksiyonel çözümlerle yaşama alanlarının ihtiyaca göre genişletilebildiği Q Studio Esentepe'de Intense ve Crystal olmak üzere iki tip dekorasyon seçeneği bulunuyor. Sadece yüzde 5 peşinat ile 12 ay taksit erteleme imkanı sağlayan Q Studio Esentepe'de daireler beyaz eşya ve ankastreleriyle birlikte teslim edilecek. Hem şehrin kalbinde hem de kalabalıktan uzak sessiz ve sakin bir konumda yer alan Q Studio Esentepe'de daireler 235 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 4 bin metrekare inşaat alanına sahip, az katlı inşa edilen Q Studio Esentepe'de tüm dairelerin yer döşemelerinde birinci sınıf lamine ahşap parke ve Avrupa standartlarında seramik yer kaplamaları kullanılıyor.

Yarınlara yatırım yapıyor

Amerikan Yeşil Binalar Konseyi'nin verdiği Leed Form Homes Sertifikası adayı olan Q Studio Esentepe, çevreye saygılı, yarınları düşünen, karbon salınımı düşük, enerji verimliliği yüksek yapısı ile hem doğayı koruyor hem de enerji tasarrufu ile düşük aidat avantajı sunuyor. Q Studio Esentepe akıllı bina özelliği ile ev sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak. Perde/jaluzi, ev içi güvenlik, aydınlatma kontrolü gibi elektrikli tüm sistemlerin kontrolü; yönetim ile bağlantı/haberleşmenin de dahil olduğu tüm ihtiyaçları touch panel üzerinden karşılamak mümkün. Kendinize başka bir dünya yaratmak elinizde Q Studio Esentepe sosyal imkanları ile de ayrıcalıklı bir yaşam kültürü sunuyor. Ev sahipleri fitness center ve kapalı havuzda sağlıklı bir yaşama kavuşurken video odasında film seyredebiliyor, müzik dinleyebiliyor ve misafirlerini ağırlayabiliyor. Daire sahipleri yıldönümü, doğum günü ve davetleri için özel olarak tasarlanan Davet Alanı'nı kullanabiliyor.

Burada ayrıcalıklı hissedeceksiniz

Q Studio Esentepe, sakinlerine gündelik hayatta ihtiyaç duyabilecekleri birçok hizmete kolayca ulaşma imkanı sağlıyor. Concierge hizmeti kapsamında rezervasyon, bilet temini, şoför kiralama, sigorta, transfer hizmetleri, yurt dışı etkinlik bilet temini, vale, araç muayene, araç servis, depo dolum, araç yıkama, danışma emanet vestiyer, tanıtım, paket taşıma, noter, terzi, kuru temizleme, eczane gibi birçok hizmetiyle sakinlerine daha rahat bir yaşam sağlıyor. Cafe Lounge bölümü ise, hem huzurlu bir dinlenme alanı arayanları hem de keyifle sohbet etmek isteyenleri kendine çekiyor.

Ulaşım akslarının merkezinde

Metrobüs'e 5, Büyükdere Caddesi ve metroya 1 dakika, Taksim'e ve Maslak'a 10 dakika, Boğaz'a 12 dakika mesafede bulunan, tüm toplu ulaşım yollarının ortasında konumlanan Q Studio Esentepe, yaşamınızı kolaylaştırıyor. Toya Yapı, yapımı hızla devam eden, yepyeni bir yaşam konsepti ile tasarladığı kullanışlı ve konforlu Q Studio Esentepe'yi 7 ay sonra teslim edecek.

Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Toya Next, Kara Şimşek ile görücüye çıktı!
  • 28.09.2016 11:13

Toya Next, Kara Şimşek ile görücüye çıktı!

Akıllı konut kavramını değiştirmeyi amaçlayan Toya Next projesi, Kara Şimşek diz ...

Toya Vista'dan yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!
  • 24.04.2015 10:17

Toya Vista'dan yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

Toya Vista'daki sınırlı sayıdaki daireler için son fırsatlar dikkat çekiyor. ...

Avcılar'daki o projenin deniz manzaralı tesisleri açıldı!
  • 25.12.2014 13:45

Avcılar'daki o projenin deniz manzaralı tesisleri açıldı!

Toya Yapı'nın Avcılar'da konumladırdığı Toya Vista projesinde yaşam başladı. ...

Toya Vista’da yaşam başladı
  • 05.12.2014 09:53

Toya Vista’da yaşam başladı

Konut teslimlerine başlanan Toya Vista, Avcılar'da toya Yapı tarafından hayata g ...

Moda'yı da fırsatları da yakından takip edin
  • 28.09.2014 11:14

Moda'yı da fırsatları da yakından takip edin

9 bin TL peşinatla ile konut sahibi olma imkanı sunan projede taksitler 1 yıl er ...

Toya Moda ile yaşam alanları tasarımla buluşuyor
  • 08.07.2014 16:32

Toya Moda ile yaşam alanları tasarımla buluşuyor

Ünlü tasarım markası Dice Kayek imzası taşıyan Toya Moda’da mimari yapı sanatla ...