maritbet girişmaritbet
Toya Vista Avcılar'da daire sahipleri kendileri oturacak!

Toya Vista Avcılar'da daire sahipleri kendileri oturacak!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından Avcılar’ın merkezinde inşa edilen Toya Vista, daire satışlarının yüksek oranda oturum amaçlı olması ile dikkat çekiyor. Ağustos 2014’te teslim edilecek Toya Vista’da, daire sahiplerinin yüzde 70 ‘i, dairelerini kiraya vermektense kendileri yaşamayı planlıyor

Toya Yapı'nın inşasına devam ettiği Toya Vista, Avcılar'a yepyeni bir yaşam alanı kazandırıyor. Modern mimari yapısı ve konforu ile yükselen Toya Vista'da, daire sahiplerinin yüzde 70'i daire planlarının fonksiyonelliği, kullanılan malzemenin kalitesi kadar projenin merkezi konumu, toplu ulaşım olanaklarına yakın olması ve ulaşım kolaylığı avantajları nedeniyle de  satın aldıkları daireyi kiraya vermek yerine kendileri oturmayı tercih ediyor.  

Konut seçiminin her geçen gün daha da zorlaştığı İstanbul'da daire alırken tüketiciler birçok kriteri göz önünde bulunduruyor. Güvenilir bir yaşam alanı ile komşuluk ilişkileri ev seçiminde ilk sıralarda yer alıyor. Ev sahibi olmak isteyenler artık şehir yaşamından uzak ve etrafı çevre duvarları ile örülü, şehre sırtı dönük projeler yerine şehrin içinde her türlü ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekleri projelere de ilgi gösteriyor. 

Avcılar'ın merkezinde inşa edilen Toya Vista'da daire sahiplerinin yüzde 70'i proje tesliminin hemen ardından dairelerine taşınacağını ve dairelerini kiraya vermeyi düşenmediğini belirtiyor. 1+1 dairelerin yer almadığı Toya Vista'da; çocuk oyun alanı, çocuk aktivite alanı gibi çocuklu ailelerin beklentilerini karşılayacak  sosyal alanlar da bulunuyor. 

Daire sahiplerinin  büyük çoğunluğunun kendi dairelerine taşınacak olması Toya Vista markasına olan güveni gösteriyor. 

Sadece %5 peşinat ile 12 ay taksit erteleme imkanı sağlayan yeni bir kampanyayı hayata geçiren Toya Vista, 99 m2 ile 162 m2 arasında değişen ideal büyüklük ve maksimum konforda inşa edilen konutları 2+1 ve 3+1 tiplerinde satışa sunuyor. Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasına karşı hayat standartlarını en yüksek seviyede yaşamak üzere özel olarak tasarlanan Toya Vista'da konutların her biri manzara ve gün ışığından maksimum şekilde yararlanıyor.

Toya Vista, 15'inci katında konumlandırılan ve denizi ayaklarınızın altında hissettiren sosyal tesisleriyle de yoğun ilgi görüyor. Sağlıklı bir yaşam konseptinin öne çıktığı Toya Vista'da      yaklaşık 3 bin metrekare  yeşil alan yer alıyor. Sağlıklı yaşamın sürekliliğini sağlayacak  fitness center ve  buhar banyoları gibi sosyal tesisleri açık havuz tamamlıyor. Toya Vista, kafeteryası, çocuk oyun parkı, aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme alanlarıyla sakinlerine, yaşam alanlarından uzaklaşmadan hoşça vakit geçirmeleri imkanı da sunuyor. 

E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede bulunuyor. Toya Vista sakinleri günümüzün en büyük problemi ulaşım sorununu yaşamıyor.

Toya Vista İletişim Bilgileri;

Web: http://www.toyavista.com/

Telefon: 0212 590 90 06

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Toya Vista projesinin şantiyesinden son görüntüler!
  • 13.08.2013 12:56

Toya Vista projesinin şantiyesinden son görüntüler!

Toya Yapı projesi olan Toya Vista, Avcılar'da konumlandırılıyor. 2014 Ağustos'un ...

Cüneyt Yapağan Toya Vista projesini anlatıyor!
  • 07.02.2013 11:11

Cüneyt Yapağan Toya Vista projesini anlatıyor!

Avcılar'da hayata geçirilen Toya Vista'nın detaylarını projenin Satış ve Pazarla ...

Toya Vista projesinin örnek dairesi geziliyor!
  • 19.11.2012 17:10

Toya Vista projesinin örnek dairesi geziliyor!

Toya Yapı imzasıyla Avcılar'da hayata geçirilen ve tek blok halinde yükselen Toy ...

Toya Vista projesinin foto galerisi emlaktasondakika.com'da!
  • 13.10.2012 11:28

Toya Vista projesinin foto galerisi emlaktasondakika.com'da!

Toya Yapı kalitesiyle Avcılar'da hayata geçirilen Toya Vista projesinde 2+1 ve 3 ...

Toya Next, Kara Şimşek ile görücüye çıktı!
  • 28.09.2016 11:13

Toya Next, Kara Şimşek ile görücüye çıktı!

Akıllı konut kavramını değiştirmeyi amaçlayan Toya Next projesi, Kara Şimşek diz ...

Toya Vista'dan Temmuz’da ev alanlara aidat hediyesi
  • 20.07.2015 10:32

Toya Vista'dan Temmuz’da ev alanlara aidat hediyesi

Toya Yapı, Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista ile Temmuz ayı süresince ...