maritbet girişmaritbet
Torkam İnşaat, “E5 Meydan” için kolları sıvadı

Torkam İnşaat, “E5 Meydan” için kolları sıvadı

Torkam İnşaat - Nar Kentsel Ortaklığı, E5 Otoyolu’nun yanı başında bulunan 20.776 metrekarelik arsa üzerinde “E5 Meydan” projesini hayata geçirecek.

Markalı konut sektöründe yurtiçinde  ve yurt dışında prestijli projelere imza atan Torkam İnşaat,  2017 yılı yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Cezayir ve Bulgaristan' da 250 milyon dolarlık konut ve otel yatırımları bulunan firma, Türkiye'de ise Emlak Konut GYO ile gelir paylaşım modeliyle Konya Meram'da 700 milyon TL'lik yatırımla 740 konut ve 165 ticari üniteden oluşan Temaşehir Konya projesini hayata geçirdi. Torkam İnşaat şimdi de Nar Kentsel Ortaklığıyla İstanbul Sefaköy'de TOKİ'den gelir paylaşım modeliyle 900 Milyon TL'lik bedelle aldığı arsa üzerinde inşa edilecek yeni projesi “E5 Meydan” için kolları sıvadı.

Hayata geçirdiği tüm projelerinde yüksek prim avantajı sunan Torkam İnşaat, gelir paylaşım modeliyle inşa edeceği projesini Nar Kentsel Ortaklığıyla Küçükçekmece – Sefaköy lokasyonuda E-5'in yanı başında konumlandırıyor.

TURAN; “ARSA, YATIRIMCILARIMIZA ve BÖLGEYE YENİ FIRSATLAR SUNACAK”

TOKİ Başkanı M.Ergün TURAN, E5 Otoyolu'nun yanında yer alan arazinin, Sefaköy Metrobüs durağı ile toplu ulaşım hattının kesiştiği noktada bulunduğunu belirtti. “Arsamızın ulaşım yollarına yakın olması, bölgenin çeşitliliği, alt yapısı tamamlanmış bölgede bulunması yatırımcılarımız için yeni bir fırsat sunacak.” diyen Turan, arsanın merkezi konumda olması nedeniyle ihaleye ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Ergün Turan, arsanın yakınındaki üniversiteler ve yanındaki transfer merkezi nedeniyle bölgede yoğun yaya sirkülasyonu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: “Bu alan ticari kabiliyeti çok yüksek bir konumdadır. Arsa üzerinde geliştirilecek proje, yeni istihdam sağlayıp bölgemizin gelişimine katkı sağlayacaktır. Küçükçekmece Sefaköy'de bulunan 20 bin 776 metrekare  Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı modeliyle; üzerinde konut ve ticaret alanı projesi geliştirilecek, elde ettiği gelirin satışta belirlenen oranını da arsa payı olarak TOKİ' ye verecek.” dedi.

DERELİ; “E5 MEYDAN PROJEMİZLE İŞ ve YAŞAM STANDARTLARINI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ”

Sözleşmenin imzalanmasının ardından etüd ve proje çalışmalarına başladıklarını belirten Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli; “Söz konusu arsa İstanbul' un en değerli lokasyonunda yer almaktadır. Florya, havalimanı, E5, Sefaköy bileşenlerini içinde barındıran proje alanı günlük 2 milyon kişilik yolcu kitlesiyle yüz yüze kalmaktadır. Çevresindeki Üniversite, Kaymakamlık, kamu ve özel sektör binalarının yanı sıra proje, heyecan verici bir noktada yer alıyor. Bölgede ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Metro ve havaray çalışmaları var. Lokasyon avantajı sağlayan projemiz tüm ulaşım akslarının ve kentsel olanakların yanı başında konumlanıyor. E 5 Meydan projemizle iş ve yaşam standartlarını zirveye taşımayı amaçlıyoruz” dedi.

İŞ VE YAŞAM MERKEZİNDE KONUMLANIYOR

20.776 metrekare inşaat alanına sahip proje, konumu itibariyle gayrimenkul yatırımcılarının ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Proje alanı; İstanbul'un en önemli, Avrupa Yakası'nın ise en avantajlı ulaşım merkezlerinden E5, Atatürk Havalimanı, Metrobüs ve Tramvay'ın yanı sıra yakın zamanda hayata geçirilecek Metro ve Havaray'a  komşu konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.

Yaşama dair ihtiyaç duyulan tüm kentsel noktaların hemen yanı başında yükselecek proje, Torkam İnşaat- Nar Kentsel Ortaklığında hayata geçecek ve bölgeye büyük değer katacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Torkam Holding'ten Afrika'ya dev yatırım!
  • 17.12.2020 11:02

Torkam Holding'ten Afrika'ya dev yatırım!

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde 7.8 milyar dolar büyüklüğe sahip projeyi Torkam ...

Mahmut Dereli, Torkam'ın Afrika yatırımını anlattı!
  • 17.12.2020 09:02

Mahmut Dereli, Torkam'ın Afrika yatırımını anlattı!

Torkam Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Demokratik Kongo Cumhuriyet ...

Torkam E5 Açık Çarşı basına tanıtıldı!
  • 08.04.2019 17:21

Torkam E5 Açık Çarşı basına tanıtıldı!

Torkam İnşaat'ın Sefaköy'deki E5 projesinde yer alan Açık Çarşı bölümünün basın ...

Mahmut Dereli, Torkam E5 Açık Çarşı'yı anlatıyor!
  • 08.04.2019 16:29

Mahmut Dereli, Torkam E5 Açık Çarşı'yı anlatıyor!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Torkam E5 projesini ve proje ...

Torkam, basınla bir araya geldi!
  • 23.03.2018 16:51

Torkam, basınla bir araya geldi!

Torkam İnşaat, basınla bir araya geldi. Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mah ...

Torkam İnşaat'tan inşaat şirketlerine dünyaya açılma çağrısı!
  • 23.03.2018 15:17

Torkam İnşaat'tan inşaat şirketlerine dünyaya açılma çağrısı!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, bugün düzenlenen basın topla ...