maritbet girişmaritbet
Tomtom Gardens Beyoğlu’nda sıra ikinci etapta!

Tomtom Gardens Beyoğlu’nda sıra ikinci etapta!

Beyoğlu Pera'daki Tomtom Gardens projesinde evlerin metrekare fiyatı ortalama 5 bin 500 dolar civarında.

Tomtom Gardens projesi İstanbul Beyoğlu bölgesindeki Tomtom Mahallesi sınırlarında hayata geçiriliyor. Seneler önce yaşamın olduğu ancak daha sonra kendi haline bırakılan yapıların yeniden hayata kazandırılmasıyla ortaya çıkan Tomtom Gardens projesi Pera bölgesinde yer almakta. Projede yer alan konutların ortalama metrekare fiyatı 5 bin 500 dolar seviyelerinde.

62 metrekareden başlayıp 231 metrekareye kadar çıkan evlerin bulunduğu projede konutlar stüdyodan penthouse seçeneğine uzanıyor. Toplamda 14 binadan oluşan projede 7 blok konut bölümü olarak tasarlandı.

tomtom gardens beyoğlu projesi

Tomtom Gardens, birçok konsolosluğun yanı başında yer almakta...

Tavan yüksekliği de 3.50 metre olan Tomtom Gardens Beyoğlu projesinin ilk etabı olan Ecole Yougoslave Apartmanı, Şakir Efendi Apartmanı ve Şükrü Efendi Apartmanı'nda 2015 itibariyle yaşam başladı.

Bahçe katı ve çatı dubleksi şeklinde konut türlerine de yer verilen proje, İtalyan peyzaj mimarisinden esinlenerek tasarlanan 450 metrekarelik avlusuyla da tarihi, yeşille buluşturuyor. Ayrıca bu avlu, sadece Tomtom Gardens sakinlerinin hizmetinde olacak.

Proje hangi bölümlerden oluşuyor?

Tomtom Gardens Beyoğlu projesi Ecole Yougoslave Apartmanı, Şakir Efendi Apartmanı, Şükrü Efendi Apartmanı, Baltazzi Apartmanı, Azarian Apartmanı ve Tribaldi Apartmanları'nı kapsamakta. Krea ve Sirius ortaklığında hayat bulan proje, Beyoğlu'nda tarihle iç içe yaşama fırsatının kapılarını açıyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tomtom Gardens Beyoğlu’nda sıra ikinci etapta!
  • 24.10.2015 10:04

Tomtom Gardens Beyoğlu’nda sıra ikinci etapta!

Beyoğlu Pera'daki Tomtom Gardens projesinde evlerin metrekare fiyatı ortalama 5 ...