maritbet girişmaritbet
The Residences at Mandarin Oriental ödüle layık görüldü

The Residences at Mandarin Oriental ödüle layık görüldü

The Residences at Mandarin Oriental, Dünya Seyahat Ödülleri'nin Avrupa Gala Töreninde, iki kategoride ödüle layık bulundu.

Tarihi zeytinlikler ve mis kokulu çam ağaçlarıyla çevrili, Ege Denizinin nefes kesici manzaralarına hakim The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum, bu popüler destinasyonda çağdaş lüksü klasik Uzak Doğu stiliyle buluştururken tamamıyla gözlerden uzak konaklama imkanı sunuyor. The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum, 94 villası ve 102 özel dairesiyle Bodrum yarımadasındaki en geniş özel konaklama alanlarından birine sahip olmanın yanı sıra özel plajı, çeşitli su sporları, resort oteldeki sekiz bar ve restorana erişim, ödüllü spa ve Gymboree ile ortaklaşa yönetilen zengin çocuk aktiviteleri gibi özellikleriyle farkını ortaya koyuyor.

Mandarin Oriental, Bodrum ve The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Harun Dursun şu açıklamada bulundu: “World Travel Awards 2018 töreninde başarılarımızın takdir edilmesinden onur duyuyoruz. Tüm rezidans sahiplerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için çalışan ekibimizin emeklerinin karşılığı olan bu ödüller, misafirlerimizin beklentilerine yanıt vermeye devam ederken bizim için itici güç olacak.”

Yorum Yaz