maritbet girişmaritbet
The İstanbul Residence, 70 milyon lira yatırım değerine sahip!

The İstanbul Residence, 70 milyon lira yatırım değerine sahip!

Marmara Denizi'ne hakim harika manzarası, sunduğu konforu ve lüksü ve merkezi konumuyla The İstanbul Residence, yalnızca ayrıcalıklı bir yaşamı tercih edenler için değil, yatırım açısından da doğru bir tercih

 

"Bazen bir rüya görmek için uyanmak gerekir." The İstanbul Residence, ancak uyanık olduğunuzda görebileceğiniz bir rüya. Muhteşem bir deniz manzarasına sahip olan, her türlü hizmetin el altında olduğu The İstanbul Residence sakinlerini özel bir hayat tarzı bekliyor olacak. 
 
YDA Group ve Kuruluş İnşaat iş ortaklığıyla inşasına devam edilen The İstanbul Residence, estetik mimarisi, lüks detayları ve konforlu rezidans hizmetleriyle dikkat çekiyor. İstanbul'un en gelişmiş yerleşim alanlarından Veliefendi'de yükselen proje, 8 bin metrekare arsa üzerinde, 351 rezidans daire ve çeşitli alanlarda hizmet verecek 11 ticari üniteden oluşuyor. 
 
1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı The İstanbul Residence'ta, kat bahçeli l+l ve 2+1 daire tipleri de sunuluyor. Yatay mimarinin tercih edildiği projede lüks detayların yanı sıra ayrıcalıklı rezidans hizmetleri de sunuluyor. The İstanbul Residence'ta reception, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme, vale parking hizmetleri ve oda servisi gibi imkanlar bulunuyor. 
 
Açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzları ile Fitness Center'ın da yer aldığı The İstanbul Residence'ın bünyesindeki 11 mağazayla da, rezidans sakinleri tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek. 
 
Yatırımcıların ilgisi yoğun Proje özellikleriyle ve estetik mimarisiyle bölgeye değer kazandıracağı belirtilen The İstanbul Residence, yatırımcıların yoğun ilgisini görüyor. 
 
Son dönemde gerçekleştirilen yatırımlarla hızla değer kazanan Veliefendi'nin merkezinde inşa edilen proje, yatırımcılar için birçok fırsat sunuyor. 70 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen The İstanbul Residence'ta ortalama metrekare fiyatları 5 bin TL olarak belirlendi.
 
Teslimlerin 2014'ün Aralık ayında yapılacağı projede, 36 aya kadar o faizli ödeme ile 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarda kredi kullanılabiliyor. Marmara Denizi manzarasına hakim konumuyla da dikkat çeken projede, tarihi İstanbul siluetine zarar vermemek için yüksek katlı bir mimari tercih edilmedi. 
 
38 kata kadar ruhsat verilmesine rağmen The İstanbul Residence'ta proje 19 kat olarak tasarlandı. Projenin mimarisi ise Türkiye'nin önde gelen mimarlık ofislerinden GAD Mimarlık - Gökhan Avcıoğlu imzasını taşıyor. 
 
Metro, tramvay, deniz otobüsü, metrobüs, gibi toplu taşıma araçlarına olan yakınlığının yanı sıra Bakırköy ve Sahil Yolu'na bir km, Merter'e iki km, Topkapı'ya dört km, Atatürk Havalimanı'na ise 8 km mesafedeki konumuyla öne çıkan The İstanbul Residence, şehir içi ulaşımda da lokasyonuyla avantaj sağlıyor. 
 
YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan görkemli proje için şunları söylüyor: İstanbul çok ayrıcalıklı bir şehir. İstanbul'a yakışır bina yapmak çok önemli. Biz bunun için projeler üretiyoruz. İstanbul'un en gelişmiş yerleşim alanlarından Veliefendi'de bölgenin merkezinde konumlandırılan The İstanbul Residence, estetik mimarisiyle çevrenin sembol projeleri arasında yerini alacak. Projemiz, hem bulunduğu bölge hem de kalite açısından çok önem verdiğimiz özel bir proje.  Bölgenin sürekli gelişimini göz önünde bulundurursak, buradan ev alacakların gelecekte karlı olacaklarını düşünüyoruz." The İstanbul Residence'ın mimarı Gökhan Avcıoğlu ise değerli arazilerin daha önce sanayi için kullanıldığını, ancak bu yaklaşımın artık değiştiğini belirterek şunları söylüyor: "The İstanbul Residence projesinde ortak kullanım alanları yüksek oranda. Bu projeyle ortak kullanım alanları konusunda çıtayı yükselttiğimizi düşünüyorum.
 
Home Republic

Yorum Yaz

Benzer Haberler

The İstanbul Residence 70 milyon liralık yatırımla hayat bulacak!
  • 13.06.2012 16:10

The İstanbul Residence 70 milyon liralık yatırımla hayat bulacak!

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat ortaklığında hayata geçirilecek olan The İstanbul Res ...

Hüseyin Arslan The İstanbul Residence’ı anlatıyor!
  • 01.06.2012 16:46

Hüseyin Arslan The İstanbul Residence’ı anlatıyor!

YDA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan ve Mimar Gökhan Avcıoğlu The İs ...

The İstanbul Residence görücüye çıktı!
  • 01.06.2012 16:07

The İstanbul Residence görücüye çıktı!

Zeytinburnu’nda inşa edilen The İstanbul Residence projesi görücüye çıktı ...

The İstanbul Residence Zeytinburnu daire fiyatları
  • 27.01.2014 16:57

The İstanbul Residence Zeytinburnu daire fiyatları

The İstanbul Residence Zeytinburnu, 18 katlı 2 blokta 350 konuttan meydana geliy ...

KİPTAŞ'ın inşa ettiği konut projeleri!
  • 05.10.2013 17:38

KİPTAŞ'ın inşa ettiği konut projeleri!

1987 yılında yabancı sermaye ortaklığı ile imar plani ve mimari projeler yapmak ...

The İstanbul Residence'ta satılık konut! 410 bin TL'ye 1+1!
  • 24.04.2013 17:18

The İstanbul Residence'ta satılık konut! 410 bin TL'ye 1+1!

Konut bedelinin yüzde 30'u peşin ödendiği takdirde geri kalan miktar için 36 aya ...