maritbet girişmaritbet
The Address Residence, İstanbul’a merhaba diyor!

The Address Residence, İstanbul’a merhaba diyor!

Çamlıca’daki Emaar Square projesinin en görkemli binası The Address Residence İstanbul, yapılan lansmanla basına tanıtıldı.

Emaar Türkiye'nin 2,3 milyar dolarlık proje maliyeti ile Çamlıca'da projelendirdiği Emaar Square'de bu kez The Address Residence İstanbul lansmanının heyecanı yaşanıyor.  Marmara Denizi ve Adalar manzaralı daireleri, benzersiz sistemi ile gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren The Address Residence İstanbul, tasarımıyla da İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni ikonu olacak. 

Beş yıldızlı The Address Hotel, İstanbul'u seçti!

The Address Residence İstanbul'da yer alan Emaar Turizm ve Eğlence Grubu'nun 5 yıldızlı seçkin otel zinciri markası The Address Hotels + Resorts; kalite, prestij ve mükemmeliyete verdiği değeri yansıttığı her yeni projesinde, tüm konuklarını birinci sınıf bir hizmet kalitesiyle karşılıyor. 

Otelleri için merkezi ve hayatın içinde lokasyonlar seçen The Address Hotel, 5 yıldızlı bir otelin sunduğu tüm konfor ve hizmetin yanı sıra; çatısı altında bulunan ve farklı zevklere hitap eden yeme-içme, SPA ve fitness seçenekleriyle de konuklarına her detayı düşünülmüş bir konaklama ve yaşam deneyimi sağlıyor.

“Hayatın olduğu yerde” sloganıyla yola çıkan The Address Hotels + Resorts, 5 yıldızlı otel konforunu ve birinci sınıf hizmetlerini, The Address Hotel markasıyla hizmet vereceği rezidanslara da taşıyor. Böylelikle otelin hizmet verdiği rezidansların sakinleri de, 5 yıldızlı bu konforlu hayatı kendi evlerinde yaşayabiliyor.

The Address Residence İstanbul'un mimari tasarımı Sir Norman Foster'ın kurucusu olduğu Foster + Partners tarafından, iç tasarımları ise dünyanın konaklama sektöründeki en önemli iç mimarlık firmalarından birisi olan Hirsch Bedner Associates tarafından yapılıyor. Çalıştığı markalar için ilham verici deneyimler yaratan HBA, The Address Residence İstanbul için, Emaar ismiyle eşanlamlı hale gelen en yüksek kalite standartlarını, iç tasarıma da yansıtıyor.

the adress hotels

LEED sertifikalı bina

The Address Residence Istanbul'da konut alarak yatırım yapanlar, concierge  ve resepsiyon hizmetlerinden, son teknolojiyle donatılmış fitness salonu, SPA, havuz, kafe, restaurant, özel otopark ve depolama alanlarına kadar bir çok olanağa sahip olacaklar. Emaar Square'in çevre dostu yaklaşımını yansıtan dairelerin tamamı, ABD Yeşil Bina Konseyi (US Green Building Council) tarafından geliştirilen Enerji ve Çevre Tasarımında Öncülük (Leadership in Energy & Environmental Design - LEED) kriterlerine uygun olarak seçilen malzemeler, elektrik ve mekanik tesisatlar kullanılarak inşa ediliyor.

the adress istanbul

The Address İstanbul'da 1+1'den 5+1'e daire seçenekleri

46 kattan oluşan The Address İstanbul'un ilk 11 katında Emaar'ın 5 yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel, 183 odasıyla yer alıyor. Standart ve süit odalarının yanı sıra restoranlar, SPA, havuz ve sağlık kulübüyle konuklarına beş yıldızlı konforu vaat eden otel, aynı zamanda yaşamın merkezi olacağı iddiasını taşıyor.

12 - 29 kat arasında yer alan The Address Residence İstanbul, 197 adet mobilyalı lüks rezidans daireleri, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ve 78 metrekareden 234 metrekareye kadar değişen tipleriyle, yatırımcısına farklı alternatifler sunuyor. 30 ile 46 katları arasında bulunan The Address Residence Sky View İstanbul'da ise 123 adet lüks rezidans dairesi,  1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri, 89 metrekare ile 645 metrekareye kadar değişen daire tipleriyle sunuluyor. 

the adress residence

Benzersiz kiralama sistemi ile yatırım, daha da değerli hale geliyor!

Emaar'ın The Address markalı, mobilyalı rezidanslar için sunduğu kiralama sistemi,  The Address Residence İstanbul ile Türkiye'ye de geliyor. Ev sahipleri  tercih ederse, 12 ile  29. kat arasında bulunan ve otelin 5 yıldızlı hizmetinden yararlanan197 adet mobilyalı lüks rezidans dairelerini,The Address Hotel'in özel kiralama sistemine dahil ederek gelir elde edebiliyorlar. Rezidans dairelerin tamamına beş yıldızlı The Address Hotel hizmet veriyor.  

İstanbul'a ikon bir bina kazandıran ve aynı zamanda The Address markası ile İstanbul'da yatırımlarına devam eden  Emaar'ın  Bölge CEO'su Ozan Balaban ise “The Address Residence İstanbul yatırımcıları, muhteşem mimarisi ve sunduğu birinci sınıf yaşam tarzı ve 5 yıldızlı hizmet kalitesiyle tanınan bir sembol olan The Address İstanbul'un bir parçası olacaklar. Yakın çevrede güçlü bir iş merkezine, en büyük alışveriş merkezlerinden birine, çok farklı eğlence ve sosyal olanaklara sahip Emaar Square'e katılacak yatırımcılar için mobilyalı rezidanslar benzersiz bir katma değer yaratacak. Bunların yanı sıra yatırımcıların evlerini The Address Hotel'in özel kiralama sistemine dâhil ederek sürdürülebilir gelir sağlama şansları da var. Bizim vaadimiz ise eşsiz bir şehirde, kusursuz bir yaşam tarzı sunmak” diyerek, projede rezidans sahibi olmanın karlılığının altını çiziyor.

emaar square

Ayrıcalıklı yaşamın merkezi: Emaar Square…

Şehrin merkezinde, ana yollar ve bağlantı yollarının kesişim noktasında bulunan Emaar Square, Emaar'ın Türkiye'deki ikinci projesi olma özelliğini taşıyor. Toplam 1000 lüks daire ve 48 bin metrekarelik ofis alanıyla 5 bin çalışana şık ve son teknolojilerle donatılmış bir çalışma ortamı oluştururken, bünyesinde Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi Emaar Square Alışveriş Merkezi'ne de yer veriyor. Bu prestijli projenin merkezinde yer alan ve dünya standartlarındaki AVM'nin toplam 150 bin metrekare olan kiralanabilir alanında  dünya markaları yer alıyor. Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde ayrıca bir buz pisti, 2.400 kişilik mega sinema kompleksi ve Emaar'ın perakende alanındaki amiral gemisi dünyanın en büyük alışveriş merkezi olan The Dubai Mall'dan esinlenen bir su altı hayvanat bahçesi gibi çok sayıda eğlence ve sosyal etkinlik alanlarını bünyesinde bulunduruyor. 

The Address Residence İletişim Bilgileri;

Web: http://www.emaarsquare.com.tr/
Telefon: 0216 547 17 17

Yorum Yaz

Benzer Haberler

The Address Residence İstanbul maketini görüntüledik!
  • 07.03.2015 14:40

The Address Residence İstanbul maketini görüntüledik!

320 lüks rezidans biriminden meydana gelen The Address Residence İstanbul'un mak ...

Ozan Balaban, The Address Residence'ı anlattı!
  • 07.03.2015 14:39

Ozan Balaban, The Address Residence'ı anlattı!

Emaar Bölge CEO'su Ozan Balaban, lansmanını yaptıkları The Address Residence'ı m ...

The Address Residence basına tanıtıldı!
  • 07.03.2015 14:33

The Address Residence basına tanıtıldı!

Emaar Square içerisinde yer alan The Address Residence projesinin basın lansmanı ...

Emaar Square projesinin yüzde 66'sı satıldı
  • 28.05.2014 15:36

Emaar Square projesinin yüzde 66'sı satıldı

EMAAR Türkiye Genel Müdürü Ümit Türüdü Şen,Emaar Square projesinde yüzde 66'lık ...

Ümit Türüdü Şen ile Emaar Square'i konuştuk!
  • 11.09.2013 15:10

Ümit Türüdü Şen ile Emaar Square'i konuştuk!

Emaar Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen, Emaar Square projesi anlat ...

Emaar Square inşaat videosu için tıklayın!
  • 28.02.2013 17:25

Emaar Square inşaat videosu için tıklayın!

2.3 milyar dolarlık yatırım değerine sahip Emaar Square projesinin Şubat 2013 vi ...