maritbet girişmaritbet
Terrace Mix'te 2 yıl kira garantisi veriliyor!

Terrace Mix'te 2 yıl kira garantisi veriliyor!

Terrace Mix'in 1+0 ve 1+1 daireleri küçük alanlarda büyük yaşam ve yatırım avantajları sunuyor.

Metrekarede küçük olsalar da sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına ve isteklerine hitap eden mikro daireler, tüm dünya metropollerinin yeni yaşam trendi olarak öne çıkarken, İnanlar'ın Terrace Mix projesi de 1+0 ve 1+1 daireleriyle çağı yakalıyor, şıklığı, fonksiyonellik ile bir arada sunuyor. 

Günümüzde değişen dünya ile birlikte toplumumuzda da yaşam alanı ihtiyaç ve beklentileri değişmeye başlıyor. Giderek metropole, iş alanlarına ve merkezi bölgelere daha yakın yerlerde ev sahibi olma eğilimiyle birlikte, bütçeye uygun küçük evlere olan talep de artıyor. Şehirlerdeki çalışan, öğrenci ve yalnız yaşayan insan nüfusunun artışıyla gittikçe yükselen bir trend haline gelen mikro daireler, büyüyen şehirlere, daha “küçük” ve pratik çözümler olarak da nitelendiriliyor.

terrace mix

1+0 ve 1+1 dairelerde yaşam, ekonomik olarak da önemli avantajlara sahip. Daha küçük metrekareler; daha küçük ısıtma, soğutma, aydınlatma, elektrik ve su masrafları anlamına geliyor. Çalışan bekarlardan üniversite öğrencilerine, geniş bir kitleye hitap eden bu tip daireler, uygun kira bedelleri ile de aynı zamanda kolayca kiraya verilerek, hemen kazandıracak birer yatırım aracı.

İnanlar'ın İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Esenyurt-Beylikdüzü'nde inşa ettiği Terrace Mix'in 1+0 stüdyo dairelerine, şimdi 2 yıl kira garantisi ile dayalı döşeli olarak teslim almak mümkün. Sınırlı bir süre için geçerli olacak kampanya ile Terrace Mix stüdyo daireleri, 2015'te gerçekleşen daire teslimlerinden itibaren tam 2 yıl boyunca kira garantili olarak sunuluyor. Terrace Mix stüdyo dairelerinin malikleri taksitlerini garantili kira gelirleri ile kolayca ödüyor, yatırımlarının karşılığını almaya hemen başlıyor. 

Yaşam alanı veya ev-ofis olarak kullanılabilecek toplam 945 konuttan oluşan Terrace Mix'te, 1+0 ve 1+1 dairelerin yanı sıra, aileler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 34 m2'den, 230 m2'ye değişen zengin çeşitlilikteki daire tipleri ile Terrace Mix'te her yaşama ve her beklentiye uygun bir yaşam alanı bulunuyor. 

A ve B bloklarında yaşamın başladığı, çok yakında tüm bloklarında yaşamın başlayacağı Terrace Mix avantajlı daireleri ile işine veya okuluna kolayca ulaşacakları bir adreste yaşamak isteyenler ve kazandırmaya hemen başlayacak kazançlı bir yatırım arayanlar için ideal adres.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Terrace Mix projesine pilotun gözünden bakın!
  • 23.07.2012 16:10

Terrace Mix projesine pilotun gözünden bakın!

İnanlar İnşaat tarafından inşa edilen Terrace Mix projesinde son durumu emlaktas ...

Esenyurt İnanlar Terrrace Mix örnek dairesi yayında!
  • 01.01.2014 09:34

Esenyurt İnanlar Terrrace Mix örnek dairesi yayında!

İnanlar inşaat tarafından Esenyurt'da inşa edilen Terrace Mix projesinden örnek ...

Esenyurt İnanlar Terrrace Mix proje galerisi
  • 01.01.2014 09:31

Esenyurt İnanlar Terrrace Mix proje galerisi

İnanlar inşaat tarafından Esenyurt'da inşa edilen Terrace Mix projesinden karele ...

İstanbul'da en ucuz kira burada!
  • 10.08.2016 14:35

İstanbul'da en ucuz kira burada!

Esenyurt'un hemen teslim konut projelerinde kiraları ve aidatlarını sizler için ...

Terrace Mix'te 2 yıl kira garantisi veriliyor!
  • 07.05.2015 18:39

Terrace Mix'te 2 yıl kira garantisi veriliyor!

Terrace Mix'in 1+0 ve 1+1 daireleri küçük alanlarda büyük yaşam ve yatırım avant ...

Terrace Mix'te beklenen an geldi
  • 20.11.2014 15:15

Terrace Mix'te beklenen an geldi

437 konut ile 508 home ofisten meydana gelen Terrace Mix projesinde 27 dükkanın ...