maritbet girişmaritbet
Terrace Bahçe'de 169 bin liraya daire! YENİ PROJE

Terrace Bahçe'de 169 bin liraya daire! YENİ PROJE

İnanlar İnşaat'ın Sarıyer'de yapımına başladığı yeni projesi Terrace Bahçe'de fiyatlar 169 bin liradan başlıyor.

Terrace Fulya projesiyle dikkatleri üzerine çeken İnanlar İnşaat, Sarıyer Çayırbaşı mevkii, Maden'de 30 milyon TL yatırımla Terrace Bahçe'yi inşa ediyor. 4.090 metrekare arsa üzerine inşa edilecek proje dörder katlı üç blok ve 76 daireden oluşuyor. Fiyatların 169.000 TL'den başladığı proje, büyüklükleri 56 ile 258 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 14 farklı daire çeşidine sahip. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan ile “Hem şehir merkezine yakınlığı, hem doğanın içinde yer alması, hem de mimari özellikleriyle fark oluşturuyor” dediği Terrace Bahçe'yi konuştuk.


* Terrace Fulya'dan sonra Terrace Bahçe projesine başladınız. Kaç konut bulunuyor?
Terrace Bahçe, Sarıyer Çayırbaşı mevkii, Maden'de yer alıyor. Toplam 4.090 metrekare arsa üzerine inşa edilecek projenin inşaat alanı 14.326 metrekare. Dörder katlı üç blok ve 76 daireden oluşan projede, büyüklükleri 56 ile 258 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 14 tipte daire bulunuyor. Projede bahçe ve çatı dubleksleri de yer alıyor.

ŞEHİR MEKEZİNDE DOĞANIN İÇİNDE
* Proje hangi yönleriyle diğerlerinden ayrılıyor
?
Hem şehir merkezine yakınlığı, hem doğanın içinde yer alması, hem de mimari özellikleriyle fark oluşturuyor. Terrace Bahçe sakinlerinin bir taraftan doğanın içinde doğal yaşamın tadını çıkarmaları, diğer taraftan da güvenli ve huzurlu bir site yaşamına sahip olmaları hedefleniyor. Projenin Karadeniz, Boğaz ve orman manzarası da önemli. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul trafiğini rahatlatmak için planladığı 13 tünelden biri olan Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli'nin çıkışı, Terrace Bahçe'ye iki dakika uzaklıkta. Bu tünelle bölge sakinlerinin Sarıyer trafiğine girmeden, bağlantı yolu üzerinden beş dakikada şehre ulaşması planlanıyor. 1.950 metre tünel ve 3.870 metre bağlantı yolundan oluşan ve bölgeyi 3'üncü köprü yoluna bağlayan projenin, Mayıs ayında bitmesi bekleniyor. Ayrıca, Hacıosman'a kadar inşa edilen, Şişhane/Taksim-Maslak Metrosu'nun yıl sonunda hizmete girmesiyle trafiğin iyice rahatlayacağı öngörülüyor.

* Konutlar, ev sahiplerine hangi özelliklerle sunuluyor?
Yapı taşıyıcı sistemi betonarme perde ve kolonlardan oluşan proje, radye jeneral temel sistemi ile inşa ediliyor. Dış cephesinde, mimari projeye uygun renk ve dokuda ısı yalıtım köprülü PVC ve compakt laminat kaplama cephe, doğrama sistemleri ile ısı ve ses izolasyonu özelliklerine sahip konfor ısı cam kullanılacak. Tüm ıslak zeminler doğal taş kaplama veya seramik, salon ve oda zeminlerinde laminat parke olacak. Özel tasarlanmış mutfak mobilyalarının yer alacağı Terrace projede, doğal taş veya akrilik mutfak tezgâhları kullanılacak. Site çevresinde ve girişinde, genel sirkülasyon alanlarında, otopark alanlarında, kapalı devre güvenlik kontrol TV sistemi (CCTV), site güvenliği ile irtibatlı interkom, kat koridorlarında ve otoparklarda acil anons ve yangın ikaz sistemi, dairelerde ‘acil çağırma' butonu bulunacak. Yaya ve araçlar güvenlik kontrollü tek girişten sağlanacak.

METREKARE FİYATI 3.000 TL
* Ne zaman başladı. Şu anda ne aşamada? Ne zaman bitecek?

Ocak 2010'da başladı ve 2010 yıl sonu, 2011 yılının ilk aylarında teslim edilmesi planlanıyor.
* Fiyat aralığıyla ilgili neler söyleyeceksiniz?
Ortalama metrekare fiyatı 3.000-3.500 TL. Fiyatlar 169.000 TL'den başlıyor.
* Satışlara ne zaman başladınız? Yüzde kaçı satıldı. İlgi nasıl?
Satışlar 13 Ocak'ta başlandı. İstanbul'un iş merkezi olarak kabul edilen Levent-Maslak hattına, Koç Üniversitesi'ne yakınlığı nedeniyle ilgi çekiyor ve yüzde 30'u şu ana kadar satıldı.
30 MİLYON TL 'LİK PROJE
* Sosyal ve ortak alanlarda neler var?

Yüzme havuzu ve güneşlenme terasının yanı sıra, fitness center ve sauna bulunuyor. Peyzaj düzenlemeleri ve bahçe aydınlatmaları projeye uygun olarak tamamlanacak. Otomatik bahçe sulama sistemi ve kirli suyun arıtılarak yağmur suyuna verileceği bir arıtma tesisi de yer alacak.
* Proje kimleri hedefliyor? Gelir durumu açısından...
B, B+ ve A gelir grubunu hedef alarak projelendirildi.
* Projeyi ne kadarlık bir yatırımla gerçekleştiriyorsunuz?
30 milyon TL'lik bir yatırımla gerçekleştirilmesi planlanıyor.
 

Fulya'daki konforu ve  keyfi Sarıyer'e taşıyoruz
* ‘Terrace' projelerinizde imza olarak mı kullanılmaya başlandı?

‘Terrace' İnanlar İnşaat'ın proje konsept markası. İlk ‘Terrace' projesi şehir merkezinde rezidans özelliğiyle dikkat çeken Terrace Fulya. ‘Terrace Bahçe' projesi ile Terrace Fulya'daki konforu ve keyfi Sarıyer'e taşıyoruz.
İstanbul'un modern mimarı olarak  Eminönü'nin yüzde 25'ini inşaa ettik
* İnanlar İnşaat, şu ana kadar kaç konut üretti, neler yaptı? Kısaca anlatır mısınız?
- 45 yıllık deneyimiyle inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. İstanbul'un modern mimarı İnanlar İnşaat, Türkiye'nin kentsel modernleşme yoluna girdiği 1965 yılında kuruldu. Kurtuluşunun ilk 20 yılında, İstanbul'un ticaret ve ekonomi merkezi olan Eminönü'nde faaliyetlerini yoğunlaştırdı, o dönem inşa edilen ve günümüzde hâlâ varlıklarını sürdüren Eminönü ve çevresindeki projelerin yüzde 25'ini inşa ettik. Bugüne kadar konut, fabrika, depo, otel, çarşı, hastane, okul ve iş merkezi gibi farklı yapılar inşa ederek 1 milyon metrekarenin üzerinde 200'ü aşkın proje gerçekleştirdik.

Yeni projeler için  çalışmalar sürüyor
* Yeni konut projeleriniz var mı?

- Terrace Bahçe 2010 yılında başlanan ve 2011'in ilk aylarında teslim edilecek bir proje. İnanlar İnşaat'ın bu yıl başlaması planlanan projeleri konusundaki çalışmalar devam etmektedir.
2010 krizden çıkış yılı olacaktır
* Emlak sektörü sizce 2009'u nasıl geçirdi? 2010 yılına ilişkin beklenti ve öngörüleriniz neler?
- Türkiye 7-8 yılda bir kriz yaşıyor. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübelere dayanarak 2010'u krizden çıkış yılı olarak görüyoruz. 2008'den önce 2009'da kriz oldu ve gayrimenkul fiyatları düştü. 2005'te ise fiyatlar yeniden yükseldi. Bu grafiğe baktığımızda 2010'u krizden çıkış yılı olarak görüyorum.
Kaynak: Demet CENGİZ BİLGİN / Hürriyet Emlak
 

Terrace Bahçe iletişim bilgileri:

Web: www.inanlarinsaat.com.tr

E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 215 50 30 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Terrace Bahçe iç dekorasyon farkı
  • 15.04.2010 23:59

Terrace Bahçe iç dekorasyon farkı

İnanlar İnşaat, Sarıyer’de Ocak 2010’da temelini attığı Terrace Bahçe’nin iç de ...

Terrace Bahçe'de 169 bin liraya daire! YENİ PROJE
  • 13.03.2010 13:32

Terrace Bahçe'de 169 bin liraya daire! YENİ PROJE

İnanlar İnşaat'ın Sarıyer'de yapımına başladığı yeni projesi Terrace Bahçe'de fi ...