maritbet girişmaritbet
Terrace Bahçe Sarıyer’de 169 bin TL’ye!

Terrace Bahçe Sarıyer’de 169 bin TL’ye!

İnşaat’ın Ocak 2010’da Sarıyer’de temelini attığı Terrace Bahçe’nin örnek dairesi açıldı. Terrace Bahçe’de fiyatlar 169 bin liradan başlıyor


 

İnşaat sektöründe 45'inci yılını dolduran İnanlar İnşaat'ın Ocak 2010'da Sarıyer'de temelini attığı Terrace Bahçe'nin örnek dairesi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Şehir merkezine yakınlığına rağmen doğanın içinde yer alması ve mimari özellikleriyle dikkat çeken Terrace Bahçe, iç dekorasyonunda kullanılan marka ve malzemelerle de sakinlerinin keyfine keyif katacak.
 
Tüm dairelerin mutfak mobilyalarında ve tezgâhlarında Alman Nolte'nin tercih edildiği Terrace Bahçe'nin tüm ankastre mutfak cihazları ise Franke'den seçildi. Banyolarda İdeal Standard markalı armatürler ve vitrifiyelerin yanı sıra özel tasarım banyo mobilyalarının kullanıldığı Terrace Bahçe'nin iç duvarlarında alçı sıva ve su bazlı saten boya uygulanıyor. Islak zeminlerinde İspanyol Pamesa markalı seramikler ve duvar kâğıtlarıyla farklı bir şıklık yaratılan Terrace Bahçe'nin zemin kaplamalarında Alman Parador markalı parkeler kullanıldı. Kale markalı çelik kapıların tercih edildiği Terrace Bahçe'nin her dairesinde mimari projeye uygun TV, telefon, internet alt yapısı bulunuyor.
 
Dış cephesi için mimari projeye uygun renk ve dokuda ısı yalıtım köprülü Rehau marka PVC ve compact laminat kaplamanın seçildiği Terrace Bahçe'nin tüm camlarında ısı ve ses izolasyonu özelliklerine sahip konfor ısıcam tercih edildi. Camlar, sakinlerinin doğanın keyfine varması ve günışığından tam yararlanması için yere kadar tasarlandı.
Asansör markası olarak Otis'in tercih edildiği Terrace Bahçe radye jeneral temel sistemi ile inşa ediliyor. Terrace Bahçe'de, site çevresinde ve girişinde, genel sirkülasyon ve otopark alanlarında kapalı devre güvenlik kontrol TV sistemi (CCTV), site güvenliği ile irtibatlı interkom, kat koridorlarında ve otoparklarda acil anons ve yangın ikaz sistemi, dairelerde ‘acil çağırma' butonu bulunacak. Siteye yaya ve araç girişleri güvenlik kontrollü tek girişten sağlanacak.
 
Tüm dairelerin klima alt yapısı montaja hazır durumda teslim edilecek Terrace Bahçe'de merkezi su deposu ve hidrofor sistemi bulunacak ve sistem 24 saat sıcak su ihtiyacını karşılayacak. Yangın algılama ve acil anons sistemi kurulacak Terrace Bahçe'de yer alan her dairenin içine duman dedektörleri konulacak. Ayrıca her kat holünde yangın ihbar butonu, ihtiyaca göre de katlarda yangın dolabı yer alacak. Mekanik ve elektrik şaftlarında yangın önleyici pasif yangın bariyeri uygulanacak projede yangın hidrofor dairesi, yangın su deposu ve yangın hidrant sistemi de yer alıyor.
Terrace Bahçe'de, yüzme havuzu ve güneşlenme terasının yanı sıra, fitness center ve sauna da bulunuyor. Peyzaj düzenlemeleri ve bahçe aydınlatmaları projeye uygun olarak tamamlanacak Terrace Bahçe'de bulunan otomatik bahçe sulama sistemi ve kirli suyun arıtılarak yağmur suyuna verileceği bir arıtma tesisi de yer alacak.
 
Terrace Bahçe'de 169 bin liradan başlıyor
B, B+ ve A gelir grubunu hedef alarak projelendirilen Terrace Bahçe, İstanbul'un iş merkezi olarak kabul edilen Levent – Maslak hattına ve Koç Üniversitesi'ne yakınlığı nedeniyle ilgi çekiyor. Üç blok, 76 daireden oluşan projede, büyüklükleri 56 ile 258 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 14 tipte daire bulunuyor. Toplam 4 bin 90 metrekare arsa üzerine inşa edilen Terrace Bahçe 14 bin 326 metrekare inşaat alanına sahip.
Sarıyer Terrace Bahçe evlerinde, ortalama m2 fiyatları ise 3 bin ile 3 bin 500 lira. Terrace Bahçe Sarıyer'de, daire fiyatları 169 bin liradan başlıyor.

 

Terrace Bahçe Sarıyer iletişim bilgileri
Web: www.terracebahce.com

Tel: 0212 342 12 10


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz