maritbet girişmaritbet
Terrace Bahçe iç dekorasyon farkı

Terrace Bahçe iç dekorasyon farkı

İnanlar İnşaat, Sarıyer’de Ocak 2010’da temelini attığı Terrace Bahçe’nin iç dekorasyonuyla da farkını ortaya koyacak

 

İnşaat sektöründe 45'inci yılını dolduran İnanlar İnşaat, Sarıyer'de Ocak 2010'da temelini attığı Terrace Bahçe'nin iç dekorasyonuyla da farkını ortaya koyacak. 2011 yılı başında sahiplerine teslim edilecek Terrace Bahçe, şehir merkezine yakınlığı, doğanın içinde yer alması ve mimari özelliklerinin yanı sıra iç dekorasyon malzemeleri ile de sakinlerinin keyfine keyif katacak.

Tüm dairelerin mutfak mobilyalarında Alman Nolte'nin tercih edildiği Terrace Bahçe'de, banyolarda İdeal Standard markalı ürünler kullanılacak. Duvarlarda alçı sıva ve su bazlı silikonlu boya uygulanacak projede, tüm ıslak zeminlerde İspanyol Pamesa seramikler yer alacak.
 
Dış cephesi için mimari projeye uygun renk ve dokuda ısı yalıtım köprülü PVC ve compact laminat kaplamanın seçildiği Terrace Bahçe'de tüm camlar sakinlerinin doğanın keyfine varması ve günışığından tam yararlanması için yere kadar tasarlandı. Doğrama sistemleri ile ısı ve ses izolasyonu özelliklerine sahip tüm camlar, konfor ısıcam olacak.
 
Asansör markası olarak Otis'in tercih edildiği Terrace Bahçe radye jeneral temel sistemi ile inşa ediliyor. Terrace Bahçe'de, site çevresinde ve girişinde, genel sirkülasyon alanlarında, otopark alanlarında, kapalı devre güvenlik kontrol TV sistemi (CCTV), site güvenliği ile irtibatlı interkom, kat koridorlarında ve otoparklarda acil anons ve yangın ikaz sistemi, dairelerde ‘acil çağırma' butonu bulunacak. Siteye yaya ve araç girişleri güvenlik kontrollü tek girişten sağlanacak.
 
Tüm dairelerin klima alt yapısı montaja hazır durumda teslim edilecek Terrace Bahçe'de merkezi su deposu ve hidrofor sistemi bulunacak ve sistem 24 saat sıcak su ihtiyacını karşılayacak. Yangın algılama ve acil anons sistemi kurulacak Terrace Bahçe'de yer alan her dairenin içine duman dedektörleri konulacak. Ayrıca her kat holünde yangın ihbar butonu, ihtiyaca göre de katlarda yangın dolabı yer alacak.
 
Mekanik ve elektrik şaftlarında yangın önleyici pasif yangın bariyeri uygulanacak, projede yangın hidrofor dairesi, yangın su deposu ve yangın hidrant sistemi yer alacak.
Terrace Bahçe'de, yüzme havuzu ve güneşlenme terasının yanı sıra, fitness center ve sauna bulunuyor. Peyzaj düzenlemeleri ve bahçe aydınlatmaları projeye uygun olarak tamamlanacak Terrace Bahçe'de bulunan otomatik bahçe sulama sistemi ve kirli suyun arıtılarak yağmur suyuna verileceği bir arıtma tesisi de yer alacak.


İletişim bilgileri
Web: www.inanlarinsaat.com.tr
E-posta: [email protected]

Tel: 0 212 215 50 30 


 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaatı hızla devam ediyor
  • 25.02.2022 10:49

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaatı hızla devam ediyor

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan ve ka ...

Sarıyer'de ormanlık alanda yangın çıktı!
  • 10.08.2021 17:02

Sarıyer'de ormanlık alanda yangın çıktı!

Sarıyer'de ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndür ...

İstanbul'a bir bisiket yolu projesi daha geliyor!
  • 17.01.2015 09:56

İstanbul'a bir bisiket yolu projesi daha geliyor!

Sarıyer Hacıosman Metro Durağı ile Belgrad Ormanı arasında yapılacak olan bisikl ...

Serdar İnan İstanbul projelerini yorumluyor…
  • 16.04.2012 19:15

Serdar İnan İstanbul projelerini yorumluyor…

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İstanbul’un çehresini değişti ...

DESTAN İNANLAR'A MÜDÜR OLDU!
  • 13.12.2011 16:40

DESTAN İNANLAR'A MÜDÜR OLDU!

İnanlar İnşaat'ın varisi Mete Okay İnan'ın eşi Ebru Destan'ın şirket müdürlüğüne ...