maritbet girişmaritbet
TepePark Villlaları'nda müstakil yaşam keyfi!

TepePark Villlaları'nda müstakil yaşam keyfi!

TepePark Villlaları'nda, her villaya yaklaşık 1 dönüm arazi, birbirinden uzak evler, geniş avlu ve yemyeşil bahçeler bulunuyor. TepePark Villlaları, şehrin içinde gerçek müstakil hayat yaşamanın keyfini sunuyor

 

 

Komşum gürültüden rahatsız olur mu, evimin 4 tarafı açık olsa ve güneş alsa, çocuklarımın rahatça oynayabileceği bir bahçem olsa gibi tüm sorunlar TepePark Villaları'nda son buluyor.
 
Her villaya düşen yaklaşık 1 dönüm arazisi, birbirinden uzak evleri, geniş avlusu ve yemyeşil bahçeleri ile TepePark Villlaları, şehrin içinde gerçek müstakil hayat yaşamanın keyfini sunuyor.
Akıllı ev özellikleri ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken TepePark Villaları, toplam 800 m2 olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 km'lik yürüyüş yolu ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor.

TepePark Villlaları'nda 500 metrekarelik kapalı alana sahip Park Club'te ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor.
TepePark Villaları ayrıca, sunduğu 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti ile de ailelere güven içinde yaşama imkanı sağlıyor.
 
TepePark Villlaları'nda 530 bin dolara
Akıllı ev özellikleri, fonksiyonelliği ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsası ile dikkat çeken TepePark Villaları'nda villa fiyatları büyüklüklerine göre, 530 bin dolar ile 690 bin dolar arasında değişiyor. TepePark Villlaları'nda iç dekorasyonu tamamlanmamış villaların fiyatları ise, büyüklüklerine göre 410 bin dolar ile 550 bin dolar arasında değişiyor.
 

 

TepePark Villlaları iletişim bilgileri
Web: www.tepepark.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 677 11 70


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz