maritbet girişmaritbet
Tepepark Villaları’nda 620 BİN TL’YE! HEMEN TESLİM

Tepepark Villaları’nda 620 BİN TL’YE! HEMEN TESLİM

Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Akfırat Bölgesi’nde yapımına devam edilen TepePark Villaları’nda villa sahipleri, her villaya düşen 1 dönüme yakın arsa üzerinde gerçek müstakil hayat yaşama imkanına 620 bin TL’ye sahip oluyor

Villa sahiplerine şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzak, gerçek müstakil hayat imkanı sunan TepePark Villaları, 620 bin TL'den başlayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Kendisine ait gerçek müstakil bir yaşam alanı isteyen tüketiciler, TepePark Villaları'nda 620 bin TL'den başlayan fiyatlarla bu hayaline kavuşuyor. TepePark Villaları'nda iç dekorasyonu yapılmamış villaların fiyatları büyüklüklerine göre, 620.000TL ve 820.000TL+ KDV arasında değişiyor.

TepePark Villaları'nda “iç dekorasyonu tamamlanmamış teslim” villa almak isteyenler su, elektrik, doğalgaz, klima, şömine, akıllı ev, merkezi süpürge sistemi alt yapıları ve dış cephe boyası tamamlanmış, bütün alüminyum doğramaları takılmış, verandası yapılmış, bahçede köklü bitkiler dikilmiş ve bahçede otomatik sulama sistemi uygulanmış olarak villalarına sahip oluyor.
Akıllı ev özellikleri ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken TepePark Villaları; toplam 800 metrekarelik üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 kilometrelik yürüyüş yolu ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 500 metrekarelik kapalı alana sahip Park Club'te ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor. TepePark Villaları ayrıca, sunduğu 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti ile de ailelere güven içinde yaşama imkanı sağlıyor.

İletişim bilgileri
Web: www.tepepark.com
E-posta: [email protected]
Tel:  0216 677 11 70
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz