maritbet girişmaritbet
Tepe Aura'da yaşam Aralık'ta başlayacak!

Tepe Aura'da yaşam Aralık'ta başlayacak!

Tepe İnşaat güvencesiyle, yeşilin ve doğanın kalbinde hayata geçen Tepe Aura projesi, gerçekleştirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinliğe imza attı.

160 yıllık meşe ağacının gölgesinde güvenle yeşeren Tepe Aura, huzurun kapılarını misafirlerine açtı. Tepe İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Koral ve Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz ev sahipliğinde başlayan etkinlik; akrobasi ekibinin birbirinden renkli şovları ve Pop Modern'in eğlenceli ritmik şarkıları ile akşam saatlerine kadar devam etti. Panayırın açılış konuşmasını yapan Atila Kemal Oğuz, Tepe İnşaat'ın 50 yıllık güvenilir algısına dikkat çekerek “Öncelikli olarak, hepiniz hoş geldiniz. Kurucumuz Sayın Rahmetli İhsan Doğramacı'yı rahmetle anıyorum. 50 yıl önce bizi bu yolculuğa çıkardı. Tepe Aura projemiz butik ve 50. Yıla özel bir proje. Grubumuzun başka şirketleri de bugün burada bizimle. İstanbul'da Beykoz Konakları ile başlayan konut projelerimizin devamı gelecek. Bugün bizimle bu anı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Tepe inşaat, kalıcı ve güvenilir hizmeti ile kaliteli çizgisini sürdürecektir” dedi.

Tepe Aura, konumunun sağladığı alternatifli yollar ile her yere 30 dakika içinde ulaşma imkanı sunuyor. Dünya standartlarında çevre duyarlılığı ile inşa edilen Tepe Aura, enerji dolu bir yaşamın yanı sıra çocukların güvenle büyüyebilecekleri, doğa ile iç içe olabilecekleri imkanları ile de dikkat çekiyor. Doğayı bütün güzelliği ile kucaklayan Tepe Aura asırlık meşe ağacının gölgesinde güven ve huzurlu bir hayatı sunuyor. Projedeki tüm evler 3'er kat olarak meşe ağacını geçmeyecek ve birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde özenle tasarlandı.

16 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen ve 3'er katlı 16 bloktan oluşan Tepe Aura'da alanları; 106 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiklik gösteren 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde bahçeli, teraslı ve dubleks plan seçenekleri bulunuyor.

Aralık 2019'da yaşam TEPE AURA'da

Villa konforunu daireye taşıyan konsept ile hayata geçirilen projede sınırlı sayıdaki dairelerde kredili veya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Tüm bu imkanların yanı sıra teslimler Aralık 2019'da başlıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz