maritbet girişmaritbet
Tepe Aura'da teslimler Ocak'ta başlayacak

Tepe Aura'da teslimler Ocak'ta başlayacak

Villa konforunda yaşam sunan Tepe Aura projesinde teslim süreci bir ay sonra başlayacak.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle, yeşilin ve doğanın kalbinde hayata geçen Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek.

Villa konforunu daireye taşıyan konsept ile hayata geçirilen proje kapılarını aralıyor

Konumunun sağladığı alternatifli yollar ile her yere 30 dakika mesafede bulunan Tepe Aura projesinin teslime hazır olduğunu aktaran Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Direktörü Murat Ankara “Lokasyonu ve yaşam kalitesi ile fark yaratan projemizde villa konforunu az katlı apartman konseptine taşıyarak, asırlık meşe ağacının gölgesinde doğa ile iç içe bir yaşam alanı inşa ettik. Tüm projelerimizde olduğu gibi işi taahhüt ettiğimiz sürede teslim ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oturuma hazır hale getirdiğimiz projemizde, sınırlı bir süre için, müşterilerimize yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı ile kredi imkânı sunuyoruz, üstelik tapu devrini hemen gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Doğayı bütün güzelliği ile kucaklayan Tepe Aura asırlık meşe ağacının gölgesinde güven ve huzurlu bir hayatı sunuyor. Dünya standartlarında çevre duyarlılığı ile inşa edilen Tepe Aura Leed Gold sertifikasına sahip. Tepe Aura, enerji dolu bir yaşamın yanı sıra çocukların güvenle büyüyebilecekleri, doğa ile iç içe olabilecekleri imkânları ile de dikkat çekiyor. 16 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen ve 3'er katlı 16 bloktan oluşan Tepe Aura'da alanları; 106 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiklik gösteren 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde bahçeli, teraslı ve dubleks plan seçenekleri bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz