maritbet girişmaritbet
Tema İstanbul’da yaza özel avantajlı fiyatlar!

Tema İstanbul’da yaza özel avantajlı fiyatlar!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük projesi Tema İstanbul’da, daire fiyatları 506 bin liradan alıcı buluyor.

Mesa, Avrupa Konutları, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul, İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Atakent'in en gözde projesi olarak konumlanıyor. 5 yıldızlı tatil konseptinde tasarlanan ve  benzersiz olanaklar sunan Tema İstanbul'da, taşınmaya hazır hemen teslim dairelerin satışları sürüyor.

Zengin donatı alanları ve ayrıcalıklarıyla markalı konut sektöründe özel bir yer edinen projenin sakinleri yaz mevsimini düzenlen brunch etkinliğiyle karşılarken Ortak Girişim; yaz sıcaklığına dönüştürdüğü avantajlarla dolu kampanyasını başlattı.

Türkiye'nin uluslararası alandaki sembol projesi olarak gösterilen Tema İstanbul'da, farklı seçenek ve yüksekliklere sahip toplam 61 blokta 3.531 konut bulunuyor. 1+1'den, 4+1'e kadar değişen büyüklüklerde 70'in üzerinde farklı tipteki konutların tamamı hemen teslim olarak alıcı buluyor.

Hemen teslimde yüzde 5 peşin ödeme kolaylığı sağlanıyor
Daire ve Tapu teslimlerinin hemen gerçekleştiği Tema İstanbul projesinden daire sahibi olmak isteyenlere yalnızca yüzde 5 peşinat ve yüzde 65 banka kredisi sonrası kalan yüzde 30'u 2018 baharında ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projede sınırlı sayıdaki daireler tüm masraflar dahil 506.000 TL'den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor.

Konut alıcılarına büyük avantaj sağlayan kampanya 1 Ağustos'a kadar devam edecek. 

Aileler oturum için tercih ediyor

“En iyi yatırım, oturuma uygun projedir” mottosuyla hareket eden Tema İstanbul, her dönemde tercih sebebi olarak tasarlanan projesinde yatırımcıların ilgisini çekiyor. 
Altyapı projelerine yakın konumuyla öne çıkan Atakent Bölgesi; hızla devam eden Halkalı-Marmaray, Kabataş-Mahmutbey-Halkalı Metrosu ve Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projeleri ile değerini her geçen gün arttırırken, Tema İstanbul'da bölgenin öne çıkan konut projesi olarak alıcılar tarafından ilgi odağı olmaya devam ediyor.

İstanbul'da çocukların güvenliği ve sosyal olanakları her geçen gün azalırken, sosyal donatı zengini Tema İstanbul'da çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri özel alanlar bulunuyor. Konut projeleri arasında en çok tercih edilenlerin başında gelen Tema İstanbul'da üretilen konutların yüzde 80'i ailelere yönelik 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor. 2017 yılı boyunca satılan dairelerin yüzde 83'ü oturum amaçlı alınırken Tema İstanbul, aile odaklı konut projesi özelliğiyle dikkat çekiyor.

Aidat oranları minimumda tutuluyor

Yaklaşık 330 bin metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan projenin en önemli ayrıcalıklarından biri de aidat oranları.

Geniş peyzaj ve spor alanlarına karşın Tema İstanbul'da sunulan aidatlar, markalı konut sektöründe benzer donatılara sahip projelere kıyasla minimum seviyede tutuluyor. 

Rekor seviyedeki bu düşük aidatlar; sunulan tüm olanakların sürdürülebilir olmasını sağladığı gibi diğer özellikleriyle de Tema İstanbul'u ‘en yaşanabilir proje' olarak öne çıkarıyor.

Tema İstanbul sakinlerinden yaza merhaba

2015'in Temmuz ayında teslimlerin başladığı ve yaklaşık 12 bin kişinin yaşadığı Tema İstanbul'da komşuluk ilişkileri site yönetiminin de etkinlikleriyle büyük ilgi görüyor.

Tema İstanbul'un sakinleri, geçtiğimiz hafta düzenlenen, 5.000 kişinin katıldığı brunch organizasyonuyla yaz mevsimini karşılarken, düzenlenen etkinlikte birbirleriyle kaynaşma imkanı da buldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!
  • 20.10.2022 15:32

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!

Konum, fiyat listesi, örnek daire, ödeme planı, satış ofisi gibi detayların mera ...

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Tema İstanbul 2 dev maketiyle dikkat çekiyor!
  • 13.04.2022 17:55

Tema İstanbul 2 dev maketiyle dikkat çekiyor!

Artaş-Mesa-Kantur&Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projes ...

Tema İstanbul 2'nin 2 ayda yüzde 50'si satıldı!
  • 21.02.2022 13:07

Tema İstanbul 2'nin 2 ayda yüzde 50'si satıldı!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarının oluşturduğu, Mesa, Artaş, Kantur& ...

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi
  • 21.01.2022 09:37

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi

MESA, Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen “Marka Değeri ve Algı Araştı ...