maritbet girişmaritbet
Tema İstanbul’da konutlar teslim edildi!

Tema İstanbul’da konutlar teslim edildi!

Türkiye’nin mega karma projesi Tema İstanbul, yapım hızı ve kalitesi, istikrarlı satış grafiğinin yanı sıra teslimatta da rekorlar kırıyor.

Sembol proje Tema İstanbul'da Ramazan Bayramı'nın ikinci ve üçüncü gününde de konut teslimleri gerçekleştirildi.

Türkiye ve Avrupa'nın en büyük projesi Tema İstanbul, hayata geçirdiği birçok ‘ilk' ve ‘en'lerin yanı sıra sektörüne referans olduğu yapım hızı ve kalitesi, istikrarlı ve sıra dışı satış başarısı ile kırdığı rekorlara, konut teslimatlarında bir yenisini daha ekledi. Toplam 3.531 konutun, kaliteden taviz vermeden tek seferde ve 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayarak rekor kıran Tema İstanbul'da, tatil, sezon dinlemeden aylık ortalama 100 konutun üzerinde gerçekleştirdiği satış grafiği ile de sıra dışı bir başarıya daha imza atıyor. Teslimatın yaklaşmasıyla birlikte günlük ortalama konut satışını 5'in de üzerine taşıyan Tema İstanbul, konut teslimatlarında da sektöründe görülmemiş bir rekora imza atıyor. Türkiye'nin mega projesi Tema İstanbul'da 6 Temmuz'da başlayan konut teslimatları belirli bir plan dahilinde olağanüstü bir hızda gerçekleştiriliyor. Günde ortalama 90–100 adet konutun sahiplerine teslim edildiği Tema İstanbul'da bugüne kadar toplam 1.450 aile, yeni evlerinin anahtarlarını aldılar. 

tema istanbuldaki evlerini teslim alan daire sahipleri

Tema İstanbul'da ev sahipleri hem Ramazan Bayramı'nı kutladılar hem de hayallerini süsleyen yeni evlerine kavuşma sevincini yaşadılar 

Tema İstanbul'da, Ramazan Bayramı'nda da sürdürüldü. Türkiye'nin sembol projesinde, Ramazan Bayramı'nın ikinci ve üçüncü gününde de konut sahiplerini Tema İstanbul'daki yeni yaşam kültürü ile tanıştırmaya devam ettiler. Renkli görüntülere sahne olan teslimatlar sırasında konut sahipleri, Tema İstanbul'da hem yeni komşuları ile Ramazan Bayramı'nı kutladılar, hem de hayallerini süsleyen evlerine kavuşma sevinci yaşadılar. Toplam 3.531 konuttan yaklaşık 2.900'ünün satıldığı Tema İstanbul'da Ramazan Bayramı'nda da günde ortalama 90 adet olarak gerçekleştirilen teslimatlar, 31 Temmuz'a kadar devam edecek.

“Ev sahiplerinin yüzlerindeki gülümseme, duydukları mutluluk tüm yorgunluğumuzu alıyor, bizlere büyük bir gurur veriyor”

Tema İstanbul konutlarında teslimatların belirli bir plan dahilinde gerçekleştirildiğini belirten Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, “Yapım hızı ve kalitesi, istikrarlı satış grafiği ile rekorlar kıran, sektörüne referans olan Tema İstanbul, şimdi de teslimatta ortaya koyduğu sıra dışı performansla benzersiz bir başarıya daha imza atıyor. Ev sahipleri büyük bir heyecanla, eşsiz özelikleri ile Tema İstanbul konutlarında kendilerini bekleyen yeni ve benzersiz yaşam olanaklarına biran önce kavuşmak istiyorlar. Teslim edilecek konut adeti de yaklaşık 2.900 gibi devasa bir rakam olunca, teslimatları hazırladığımız plan dahilinde, belirli bir takvim ve disiplin içerisinde gerçekleştiriyoruz. Bugünlere gelmek için birçok rekora imza attık, çok yoğun bir mesai yürütüyoruz. Ancak anahtarlarını teslim alan konut sahiplerinin yüzlerindeki gülümseme, duydukları mutluluk, tüm bu yorgunluğumuzu yok ediyor, bizlere büyük bir gurur veriyor” şeklinde konuştu.   

tema istanbulun tamamlanmış hali

Teslimat öncesinde miting gibi “Tema İstanbul'da Yaşam Başlıyor” kokteyli

Her biri alanlarında güçlü ve güvenilir markalardan oluşan MESA, ARTAŞ-AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ, KANTUR-AKDAŞ Ortak Girişim Grubu'nun imza attığı Tema İSTANBUL'da başlayacak yeni ve ayrıcalıklı yaşam, teslimatlar öncesinde gerçekleştirilen “Tema İstanbul'da Yaşam Başlıyor” kokteyli ile kutlanmıştı. Tema İstanbul'un eşsiz atmosferinde sosyal tesiste gerçekleşen geceye, konut sahipleri ve ailelerinden oluşan yaklaşık 5.000 kişilik dev katılımla gerçekleşmişti. 30 Mayıs'ta gerçekleştirilen dev buluşmada, Tema İstanbul'da vaat edilen yepyeni yaşam kültürü ve müstakbel komşuları ile tanışan konut sahipleri, gönüllerince eğlenme fırsatı da yakaladılar.

Tema İstanbul üst yönetiminin; MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ARTAŞ-AVRUPA KONUTLARI Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, KANTUR-AKDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur ve Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan'ın hazır bulunduğu dev buluşmaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da katılmıştı. Jale ve Berkay Özideş solistliğindeki Kürşat Başar ve Orkestrası'nın zengin repertuvarı ve başarılı sahne performansları ile adeta bir müzik festivaline dönüşen gece, Ritim Grubu'nun hareketli gösterisi ve diğer etkinliklerle renklenerek, konut sahiplerinin gönüllerince eğlendiği bir şölen havasında geçmişti. 

Tema İstanbul konutları, yepyeni bir yaşam kültürü sunuyor

Mega karma proje Tema İstanbul'un ilk etabı olan Konut Bölgesi, bölgenin en seçkin konumunda yer alan yaklaşık 334 bin metrekarelik ayrıcalıklı çok özel bir alanda yükseliyor. Tema İstanbul Konut Bölgesi'nde, 3–12 kat ile 18–30 kat arasında değişen alçak ve yüksek bloklarda yer alan toplam 3.531 konuttan yaklaşık %85'i satıldı. Tema İstanbul konu bölgesinde, 1+1'den 4+1'e kadar uzanan farklı büyüklüklerde ve 70'in üzerinde tipteki zengin daire seçenekleri ile ailelerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Temmuz ayı itibari ile yaklaşık 12 bin kişiye ev sahipliği yapacak olan Tema İstanbul konutları, benzersiz özellikleri ve eşsiz olanaklarıyla sakinlerine yepyeni bir yaşam kültürü sunuyor. 

Mega projede zengin sosyal tesis olanakları, devasa yeşil alan 

Sosyal tesisin 3 bin metrekarelik bölümü kapalı olmak üzere geniş bir alana yayıldığı Tema İSTANBUL'da; beş açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı ve açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası ve tenis kortları ile sosyal olanaklar da en üst seviyede yer alıyor. 285 bin metrekarenin üzerine devasa bir peyzaj ve doğal yeşil alana sahip olan Tema İstanbul konut bölgesinde, araç ulaşımları site dış çevresine ve yeraltına alınarak, iç bölge tamamen trafikten arındırılmış durumda. Tema İstanbul'da yaklaşık 6.400 araçlık kapalı, 800 araçlık açık otopark da bulunuyor. Uluslararası nitelikte çağdaş eğitim kampüsü ile TED Atakent Koleji'ne ev sahipliği yapan Tema İstanbul'da, Bilfen Anaokulu da bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''
  • 16.12.2021 11:59

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Tema İstanbul 2 ve Tema ...

Aydın Ayçenk, Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı
  • 05.05.2017 11:20

Aydın Ayçenk, Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, "Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor" ...

Aydın Ayçenk, Expo Turkey by Qatar'da ESD'ye konuştu
  • 19.04.2017 18:33

Aydın Ayçenk, Expo Turkey by Qatar'da ESD'ye konuştu

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, Expo Turkey by Qatar'da Emlaktasondakik ...

Tema İstanbul'dan TEM trafiğini rahatlatacak proje!
  • 08.10.2016 15:35

Tema İstanbul'dan TEM trafiğini rahatlatacak proje!

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, bölgede yaptıkları yol yatırımlarının 1 ...

Aydın Ayçenk, Dubai’de Tema İstanbul’u anlattı
  • 06.09.2016 15:40

Aydın Ayçenk, Dubai’de Tema İstanbul’u anlattı

Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, Dubai Cityscape Global 2016’da Emlaktas ...

Toprak Sergen, Tema İstanbul'u gezdi!
  • 17.05.2016 14:21

Toprak Sergen, Tema İstanbul'u gezdi!

Dizi, tiyarto ve seslendirme sanatçısı Toprak Sergen, yaşamın başladığı Tema İst ...