maritbet girişmaritbet
'Tek şantiyede büyük bir proje yapacağız'

'Tek şantiyede büyük bir proje yapacağız'

Gayrimenkul sektörü için 1977'den bu yana birçok projeye imza atan Konya Beğen İnşaat, yeni projelere devam ediyor.

1977 yılında nitelikli ve güvenli yaşam alanları inşa etmek için yola koyulan Konya Beğen İnşaat, binlerce konut teslimi gerçekleştiren bir marka olarak faaliyetlerini sürdürüyor. 

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci, “Konya Beğen İnşaat olarak 12 şantiyemiz vardı 8 tanesi tamamlandı teslim ettik. 360 dairelik bir projenin birinci etabı bitti, ikinci bitmek üzere. Yine Selçuklu'da Şefikcan Caddesi'nde Osmanlı Konutları olarak 276 dairelik bir proje var. 1. etabı teslim edildi, ikinci etabı bitmek üzere. Şimdi hazırlığını yaptığımız 500 evler civarında bin 100 dairelik bir projemiz var. İnşallah tek şantiyede büyük bir proje yapacağız” dedi.

Beğen İnşaat'ın sektörde 38. yılına girdiğini ifade eden Demirci, “Beğen İnşaat sektöre ilk 1977 yılında emlakçı olarak başladık. 2000 yıllarının başında konut açığının olduğunu gördük ve iyi bir yer edinmek için konut işine girdik. Beğen İnşaat Limited Şirketi olarak devam ediyoruz. Babamız iyi bir bayrak teslim etti. Biz de bu bayrağı evlatlarımıza en iyi şekilde bırakmanın uğraşını veriyoruz” dedi.  

Müşterilerimiz bizi tavsiye ediyor

600'e yakın çalışan ve 3 bine yakın taşeron ile hizmet verdiklerini dile getiren Vehbi Demirci, “Şantiyelerimizde ne kadar kişi çalıştırabilir, ne kadar ekmek kapısı olabilirsek ne mutlu bize. Bu zamana kadar kabuğumuzda durduk çok gündeme gelmek istemedik. Bir marka değerimiz var. Ama ister istemez bunun bilinmesi gerekiyor. Büyük projeler yapıyoruz sonuçta.  Çok şükür hep takdir topladık. Örneğin, 6 yıl önce müşterimize bir daire teslim etmişiz. 6 yıl sonra batarya su sızıntısı var bizi arıyor. Biz de hemen müdahil oluyoruz. Müşterilerimiz bizden memnun, bizi tavsiye ediyorlar

Belediyeler arsa üretmede zayıf

Belediyelerin müteahhitler için arsa üretmede zorlandığına vurgu yapan Demirci, “Arsa üretmekte zorlanıyoruz. Belediyeler 18 madde ile alakalı köklü değişikliği yapmadığı için arsa üretiminde zorlanıyoruz. Ama yine de inşaat sektörü büyük bir sektör. İnşaatla büyüyen bir şehiriz. Ama hormonlu bir büyüme oldu” diye konuştu.

Bin 100 dairelik dev proje

Projeler hakkında da bilgiler veren Demirci, “Konya Beğen İnşaat olarak 12 şantiyemiz vardı 8 tanesi tamamlandı teslim ettik. 360 dairelik bir projenin birinci etabı bitti, ikinci bitmek üzere. Yine Selçuklu'da Şefikcan Caddesi'nde Osmanlı Konutları olarak 276 dairelik bir proje var. 1. etabı teslim edildi, ikinci etabı bitmek üzere. Şimdi hazırlığını yaptığımız 500 evler civarında bin 100 dairelik bir projemiz var. İnşallah tek şantiyede büyük bir proje yapacağız” dedi. Evlerin kredi ile satıldığını, vatandaşın hazır para ile ev almadığını belirten Demirci, banka kredileri olmasa Konya'da müteahhitlerin yüzde 80'inin sıkıntıya gireceğini sözlerine ekledi.

Milliyet 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Tek şantiyede büyük bir proje yapacağız'
  • 01.12.2015 09:28

'Tek şantiyede büyük bir proje yapacağız'

Gayrimenkul sektörü için 1977'den bu yana birçok projeye imza atan Konya Beğen İ ...