maritbet girişmaritbet
Tamer Özyurt: Projenin prestiji artıyor!

Tamer Özyurt: Projenin prestiji artıyor!

Tesislerde kadınlar ve erkekler arasındaki farkı anlatan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Kadınlar sosyal tesislerden daha fazla yararlanıyor

 

En çok kadınlar kullanıyor

Tesislerde kadınlar ve erkekler arasındaki farkı da anlatan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Kadınlar sosyal tesislerden daha fazla yararlanıyor. Fitness salonunu kadınlar daha düzenli kullanıyor. Genelde gün içerisinde tesislere geliyorlar ve kalış süreleri daha uzun oluyor. Erkeklerse akşam saatlerinde spor salonunu kullanıyorlar" dedi.

Projenin prestijini artırıyor

KONUT projelerinin prestijini sosyal alanlardaki farlılıkların arttırdığını dile getiren Tamer Özyurt, şöyle konuştu: "İnsanlar günümüzde sadece barınmak için ev almıyor. Aldıkları evle birlikte yeni bir yaşam ve statü sahibi de oluyorlar. Spor yapabilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri, dostluklar kazanıp devam ettirebilecekleri konfora ihtiyaç duyuyorlar. Bu da sosyal tesislerle mümkün oluyor."

TÜRKİYE'de konut projelerinde sosyal alanların ön plana çıkmaya başladığım anlatan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkam Tamer Özyurt, "Her projemizin yüzde 70'ini sosyal alanlara ayırıyoruz. Tüm projelerimizin içinde yürüyüş parkuru, havuz, bisiklet parkurları, açık spor alanları ya da fitness salonu ve dinlenme yeşil alanları mutlaka bulunuyor. Günümüzde insanlar aldıkları bir evin her dönem prim yapmasını ve 365 gün tatil keyfi sunmasını istiyor. Bugüne kadar projelerdeki sosyal tesislere 50 milyon TL civarı yatırım yaptık” diye konuştu.

YENİ konut projelerinde sosyal alanların çok geniş yer tutmaya başladığına dikkat çeken Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Bugüne kadar sosyal alanlara 50 milyon lira yatırım yaptık. Projelerin yüzde 70'ini bu alanlara ayırıyoruz" diye konuştu.

365 gün tatil keyfi ve Özyurtlar Residence'ın yapımı devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz ay Lüleburgaz'da Nşehir projemizin yapımına başladık. Tüm projelerimizde çok kapsamlı bir fitness center bulunuyor." civan yatırım yaptık" diye konuştu.

 Bisiklet parkuru da var

Her projede bulunuyor Konut almak isteyenlerin daha çok spor salonlarına ilgi gösterdiğini anlatan Tamer Özyurt, şu değerlendirmeyi yaptı: "Özyurtlar İnşaat olarak bugüne kadar üç etaptan oluşan GardenCity ve Ntepe projelerini hataya geçirdik. Ntowers, Nmerkez Projelerde, yeşil alanın da önem kazandığım, park, havuz ve fitness salonlarına büyük yatırım yaptıklarını dile getiren Özyurt, şunları söyledi: "Her projemizin yüzde 70'ini sosyal alanlara ayırıyoruz. Tüm projelerimizin içinde yürüyüş parkuru, havuz, bisiklet parkurları, açık spor alanları yada fitness salonu ve dinlenme yeşil Spor yaparken film keyfi SPOR salonlarında teknolojinin ön plana çıktığım anlatan Tamer Özyurt, "Teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanıyoruz. Örneğin, bir daire sakinimiz koşu bandında yürürken, ekrandan televizyon ya da istediği bir filmi izleyebiliyor. Yine kafede oturup sohbet ederken, internete girebiliyor, bir taraftanda diğer işlerini halledebiliyor" dedi.

Türkiye'de artık çalışanların yoğun mesai harcadığına dikkat çeken Özyurt, "Günümüzde insanlar mmm aldıkları evin her dönem prim yapmasını ve 365 gün tatil keyfi sunmasını istiyor. Bu nedenle yürüyüş parkurları, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, spor salonu ve dinlenme alanları olan siteleri tercih ediyor. Tatil fırsatını her zaman yakalayamayanlar bu tür alanlara ilgi gösteriyor" diye konuştu.

50 milyon lira yatırım

Projelerdeki sosyal alanlar için bugüne kadar büyük bir yatırım yaptıklarını dile getiren Özyurt, şu bilgileri verdi: "Bugüne kadar projelerdeki sosyal tesislere 50 milyon TL civarı yatırım yaptık. Her projemizde yatırım tutarının yüzde 10-15'ini sosyal tesislere ayırırız."

Sosyal tesiste neler var

 ÖZYURTLAR Şirketler Grubu Başkam Tamer Özyurt, konut projelerinde yer alan sosyal tesislerle ilgili olarak şu bilgileri verdi:

Yüzme havuzu

Çok amaçlı spor salonu

Yeşil alan

Çocuk parkı

Bisiklet parkuru

Ceyhun Kuburlu-Hürriyet Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor
  • 13.11.2021 11:00

Özyurtlar Holding inşaatta çelik dönemine başlıyor

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “İnşaat sektörü, artık be ...

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!
  • 17.01.2015 11:28

Konutta hiçbir şekilde stok ve balon yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 3. İnşaat ve Konut Konfera ...

'Konutta balon yok ama arzda dengesizlik olabilir'
  • 14.01.2015 16:32

'Konutta balon yok ama arzda dengesizlik olabilir'

3. İnşaat ve Konut Konferansı'nda Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başka ...

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!
  • 31.07.2012 12:56

Tamer Özyurt, Ntowers projesi hakkında bilgi veriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ntowers projesinin tüm det ...

Özyurtlar İnşaat'ın Ntowers projesinde son durum!
  • 26.04.2012 18:49

Özyurtlar İnşaat'ın Ntowers projesinde son durum!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde konumlandırılan Ntowers'ın yapımı tüm ...

Yabancıya konut satışı 10 bin adede yaklaştı
  • 15.04.2021 16:20

Yabancıya konut satışı 10 bin adede yaklaştı

Yabancıya konut satışının iki aylık düşüşten sonra martta tekrar tırmanışa geçti ...