maritbet girişmaritbet
Tam 8'de daire fiyatları 448 bin liradan başlıyor

Tam 8'de daire fiyatları 448 bin liradan başlıyor

Tam Yapı tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen Tam 8 projesinde daire fiyatları 448 bin liradan başlıyor.

Bağcılar Yenimahalle'de butik konseptiyle dikkat çeken Tam 8 projesi 48 adet daireden meydana geliyor. İstanbul Güneşli'de bir çok projeye imza atan Tam Yapı'nın Tam 8 projesi bin 657 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. 1+1 daire tiplerine yer verilmeyen projede 2+1 ve 3+1 daire tipi bulunuyor. 

Hemen teslim daireleriyle yatırımcısına ve oturumcusuna yüksek kazanç getirecek olan projede 112 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiklik gösteren benzersiz daire bulunuyor. Ayrıca 2 adet de ticari alan bulunuyor. 
Kaliteli ürünler ile donatılan dairelerde Almanya'dan ithal Nolte Mutfak kullanılıyor.

DAİRE SAHİBİ OLAN HOBİ BAHÇESİNE DE SAHİP OLUYOR

Projede yıllarca rahat yaşayabilmeniz için dairelerde benzersiz markalar kullanılan ve her bir detayı özenle hazırlanan butik daireler komşularıyla birlikte sizleri bekliyor. Sınırlı sayıda daire butik dairelerin bulunduğu Tam 8'de daire sahip olanlar hobi bahçesine de sahip oluyor.

Metro ile Avrupa Yakası'nda en uzak mesafenin sadece 50 dakika olduğu projede TEM ve Basın Ekspress ise sadece 8 dakika mesafede… Tam 8 projesi Yenimahalle metro durağının hemen yanında yer alıyor.

Okul, Hastane, alışveriş merkezlerine çok yakın mesafede bulunan proje yaşamın her alanında her noktaya kıyısıyla beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor. Tam 8,  Medipol Üniversite Hastanesi'ne 2 km, Erdem Hastanesi'ne 2 km, Final Okulları'na 1 km, Kemerburgaz Üniversitesi'ne 2.8 km, Kültür Üniversitesi'ne sadece 10 km uzaklıkta... 

Daire fiyatları 448 bin liradan başlayan Tam 8 projesi ayrıca 0,89 düşük faiz oranları ile yeni komşularını bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tam 8'de daire fiyatları 448 bin liradan başlıyor
  • 14.12.2017 15:29

Tam 8'de daire fiyatları 448 bin liradan başlıyor

Tam Yapı tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen Tam 8 projesinde daire ...