maritbet girişmaritbet
Tahincioğlu, ‘Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde’ kampanyasına katıldı

Tahincioğlu, ‘Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde’ kampanyasına katıldı

‘Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde’ kampanyasına Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle yer alıyor.

Gayrimenkul sektörü olarak, ülke ekonomisine katkıda bulunmak için Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları olarak bir araya geldiklerini belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Tahincioğlu olarak ev sahibi olmak isteyenlere cazip avantajlar sunmayı hedefliyoruz. Sektör olarak böyle güçlü birlikteliklerin ülkemizin kalkınmasına önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Bugüne kadar geliştirdiği projelerle sektöre ve Türkiye ekonomisine değer katan, gayrimenkul sektörünün önde gelen firması Tahincioğlu ‘Şimdi Al, Ocak 2019'da Öde' avantajını sunuyor. Tahincioğlu, 14 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek kampanyaya Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle yer alıyor. Kampanya kapsamında; daire sahibi olmak isteyenler KDV dahil satış fiyatının %5'i peşin, %15'i satış tarihinden itibaren 12. ayda veya teslim tarihinde ara ödemeler şeklinde yapabilecek, kalan %80'lik kısmı için ise banka kredisi kullanabilecek. Kredi taksit ödemeleri Ocak 2019'da başlayacak kampanya, ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini gerçekleştirmelerinde de büyük avantaj sağlayacak.

Güçlü birliktelikler ülke kalkınmasına önemli kazanımlar sağlıyor

Gayrimenkul sektörü olarak, ülke ekonomisine katkıda bulunmak için Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları olarak “Şimdi Al Ocak 2019'da öde” avantajını sağlamak üzere harekete geçtiklerini belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu şu bilgileri verdi: “Tahincioğlu olarak kampanyaya Emlak Konut GYO'nun güvencesiyle hayata geçirdiğimiz projelerimizle katılıyoruz. Bu kampanyayla ev sahibi olmak isteyenlere cazip avantajlar sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimiz satış fiyatının %5'i peşin, %15'i satış tarihinden itibaren 12. ayda veya teslim tarihinde ara ödemeler yapabilecek, kalan %80'lik kısmı için ise banka kredisi kullanabilecek. Kampanyanın en önemli özelliği ise bugün satın alınacak evin kredi taksit ödemelerine Ocak 2019'da başlayacak olması. Tahincioğlu olarak kampanyaya Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projelerimizle katılıyoruz. Nidapark Küçükyalı projemizi Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO'nun 01 Şubat 2017'de başlattığı “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyasıyla birlikte ön satışa sunduk ve kampanyada satış rekoru kırarak projemizle en çok satış yapan firma liderliğini elde ettik. Bu yeni kampanyaya hem Nidapark Kayaşehir hem de Nidapark Küçükyalı projelerimizin 2. fazlarını dahil ederek satışa başladık. Sektör olarak böyle güçlü birlikteliklerin ülkemizin kalkınmasına önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyor, kampanyanın herkes için hayırlı olmasını diliyorum.”

Emlak Konut GYO'nun iki kampanyasında satış rekoru kırdı

Türkiye'nin gücünü, yatırım potansiyelini ve vizyonunu göstermek adına Emlak Konut GYO'nun düzenlediği kampanyalarda yerini alan Tahincioğlu, 2016 yılının Ağustos ayında başlayan ‘Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz' kampanyasına Nidapark Kayaşehir projesiyle, 1 Şubat 2017'de gerçekleşen “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyasına ise Nidakule Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle destek vermiş ve tüketiciler tarafından yoğun ilgi görmüştü.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nidapark Göcek fiyat listesi belli oldu mu?
  • 13.04.2022 17:09

Nidapark Göcek fiyat listesi belli oldu mu?

Fiyat listesi ve ödeme seçenekleri merak edilen Nidapark Göcek projesinde ön tal ...

Tahincioğlu, bu yıl toplam 4 yeni proje hayata geçirecek
  • 25.02.2022 09:08

Tahincioğlu, bu yıl toplam 4 yeni proje hayata geçirecek

Gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren, birçok prestijli projede imzası bul ...

Nidapark Kayaşehir şantiyesinde son durum!
  • 19.06.2021 15:26

Nidapark Kayaşehir şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Kayaşehir'de gerçekleştiri ...

Nidapark İstinye reklam filmi!
  • 02.12.2017 10:46

Nidapark İstinye reklam filmi!

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinin reklam filmi yayında. Dev proje, Emlak K ...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi tanıtım filmi!
  • 30.09.2017 16:36

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi tanıtım filmi!

Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsoru olan Tahincioğlu, 2017-2018 sezonuna yeni ...

Nidapark Kayaşehir satış ofisinde neler oluyor?
  • 30.11.2016 16:36

Nidapark Kayaşehir satış ofisinde neler oluyor?

Sosyal medyadaki yeni tren akım Mannequin Challenge'a Nidapark Kayaşehir'de dahi ...