maritbet girişmaritbet
Tac Mahal'de ön satış kampanyası uzatıldı! 74 bin TL'ye!

Tac Mahal'de ön satış kampanyası uzatıldı! 74 bin TL'ye!

İstanbul'un en büyük ilgi gören residence projeleri arasında bulunan Tac Mahal'in ön satış kampanya fiyatları Kurban Bayramı boyunca devam edecek

 

Görkemli proje Tac Mahal'de fiyatlar aylık 740 TL taksitle 74 bin TL'den başlıyor. Tac Mahal'de dört dörtlük konfora sahip bir residence, ulusal ve uluslararası markaların boy göstereceği yenilikçi bir çarşı ve modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan sosyal tesisler bulunuyor.
 
Uluhan Grup'un proje tasarımından malzeme seçimine, yapı özelliklerinden kalifiye işçiliğe kadar her ayrıntısını titizlikle planladığı yeni projesi Tac Mahal, ön satışların başlamasıyla birlikte ev sahibi olmak isteyen kesimlerin ve yatırımcıların akınına uğruyor. Kredisiz, faizsiz, vade farksız ve kefilsiz, 50 aya kadar vade imkanı sunan ve ön satış kapsamında aylık 740 TL taksit ve 74 bin TL'den başlayan fiyatlarla Tac Mahal'e terfi etmek isteyenlere büyük kolaylık sağlayan Uluhan Grup, yoğun ilgi nedeniyle ön satış kampanyasını Kurban Bayramı sonuna kadar uzattığını açıkladı.
 
Büyük fırsat, dev kampanya
 
Tac Mahal'in yalnızca bölge açısından değil, İstanbul ölçeğinde de görkemli bir residence projesi olduğuna değinen Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, kampanyalı ön satış fiyatlarının bayram sonunda değişeceğini belirterek, sundukları büyük avantajın emsal projelerde bugüne kadar görülmediğine vurgu yapıyor. Uluhan Grup olarak güçlü bir sermaye sahip olduklarını, bu sayede müşterilerini grup olarak kendilerinin finanse ettiği ifade eden Bilgen, özel ödeme koşulları ve 50 aya kadar vade kolaylığıyla müşterilerinin talepleri doğrultusunda ödeme planı hazırladıklarının altını çiziyor.
 
Lüks, konfor, prestij
 
Karma kullanım mimari özelliğine sahip Tac Mahal'de dört dörtlük konfora sahip bir residence, ulusal ve uluslararası markaların boy göstereceği yenilikçi bir çarşı ve modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan sosyal tesisler bulunuyor. Uluhan Grup'un her türlü konforu içeren ve modüler mimari tarzda inşa ettiği Tac Mahal residence projesinde, daire, işyeri ve home ofis alanlarının metrekare büyüklükleri kişilerin tercihine göre belirlenebiliyor, dileyenler iki veya daha fazla alanı birleştirerek arzu ettikleri daire ve işyeri konforunu kendileri yaratabiliyor.
 
Uluhan Grup, Tac Mahal residence projesinde her türlü sosyal imkana yer vererek yaşam merkezi sakinlerine ayrıcalıklı ve seçkin bir dünyanın kapılarını açıyor. Profesyonel site yönetimi, 7/24 saat özel güvenlik, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, çocuk kreşi, fitness, spa, deniz manzaralı seyir terasları, restoranlar, kafeler, tiyatro ve sinema salonları, her yaşa uygun oyun alanları Tac Mahal'in sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.
 
Tac Mahal, First Quality Control FQC tarafından akredite edilen ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa ediliyor. Proje kapsamında deprem güvenliği en üst düzeyde sağlanıyor, zemin etüdleri eksiksiz gerçekleştiriliyor. Uluhan Grup'un daha önceki projeleri Acunkent ve Babil Kuleleri'nde olduğu gibi prestij projesi Tac Mahal'in profesyonel site yönetimi de Garanti Koza kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından üstleniliyor.
 
Bu çarşıda hayat var
 
Yenilikçi bir konseptle tasarlanan Tac Mahal Çarşı sektörel çevrelere birçok ayrıcalık sunuyor. Uluhan Grup'un yürüttüğü ön çalışma sayesinde tüm sektörler önceden belirleniyor, bu sayede tüm işyerlerine iş yapma garantisi temin ediliyor. Tac Mahal Çarşı'da sinema ve tiyatro salonları, drama okulu, tam donanımlı spor merkezi, sergi alanları, fitness center (hamam, sauna, SPA ve kapalı havuz) ve çocukların mutlu zamanlar geçirebilecekleri bir kreş de yer alıyor. Bununla birlikte, her saat başı 10 ayrı merkezden Tac Mahal Çarşı'ya hareket eden servisler, çarşıya kolay ulaşım sağlıyor ve düzenli müşteri hareketliliği yaratıyor. Ayrıca Uluhan Grup, çarşı mağazaları için haftalık, aylık, dönemsel ya da yıllık kiralama imkanı sunarak Tac Mahal Çarşı'da iş yapmak isteyenlere büyük kolaylık da sağlıyor.
 
Tac Mahal İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 999 10 01

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tac Mahal Prestij tanıtım videosu yayında!
  • 08.02.2013 13:28

Tac Mahal Prestij tanıtım videosu yayında!

Uluhan Grup tarafından hayata geçirilen Tac Mahal Prestij projesinin tanıtım vid ...

Tac Mahal Prestij projesi görücüye çıktı!
  • 28.08.2012 16:24

Tac Mahal Prestij projesi görücüye çıktı!

Uluhan Grup tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilecek olan Tac Mahal Prestij gör ...

Tac Mahal Prestij projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com farkıyla yayında!
  • 28.08.2012 11:59

Tac Mahal Prestij projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com farkıyla yayında!

Uluhan Grup'un yeni projesi Tac Mahal Prestij toplamda 970 bağımsız bölümden mey ...

Tac Mahal'in minareleri devrildi
  • 13.04.2018 09:36

Tac Mahal'in minareleri devrildi

Tac Mahal'in kraliyet ve güney kapılarını süsleyen cephe minarelerden bazıları ş ...

Tac Mahal Prestij'in inşaatı ve satışı durdu!
  • 22.04.2013 13:54

Tac Mahal Prestij'in inşaatı ve satışı durdu!

Beylikdüzü'nde konumlandırılan Tac Mahal Prestij projesinin inşaatı beklemeye al ...

Uluhan Grup Tac Mahal projesinde 850 TL taksitle!
  • 18.02.2013 15:58

Uluhan Grup Tac Mahal projesinde 850 TL taksitle!

Her katta ve her dairede kat bahçelerinin yer aldığı Tac Mahal Prestij'de birçok ...