maritbet girişmaritbet
Symbol İstanbul’da 1000 fırsat sunuluyor!

Symbol İstanbul’da 1000 fırsat sunuluyor!

Karden İnşaat, Esenyurt'taki Symbol İstanbul projesinde geliştirdiği yeni ödeme modeliyle 1000'den fazla ödeme seçeneği sunuyor

Karden İnşaat, Esenyurt'taki Symbol İstanbul projesinde geliştirdiği yeni ödeme modeliyle 1000'den fazla ödeme seçeneği sunuyor. İsteyen 10 bin TL isteyense 100 bin TL vererek istediği ödeme planını kendi oluşturuyor. Proje CRM ödülü de aldı

Esenyurt'ta bin 242 rezidans, 510 ofis ve bir otelden oluşan Symbol İstanbul projesini hayata geçiren Karden İnşaat, müşterilerine 1000'den fazla özel ödeme seçeneği sunan kişiye özel ödeme seçeneği sunuyor. Projeyi mevcut yazılımları geliştirerek müşterilere kişiye özel ödeme planı sunduklarını söyleyen Karden İnşaat Proje Geliştirme ve Pazarlama Genel Koordinatörü Hakan Buvan, "Standart bir kampanyadaki ödeme planının dışına çıkak isteyen müşteriler ödemelerini istediği gibi şekillendirebiliyor. 10 bin TL peşinat verip ara ödemeler yapabileceği gibi 100 bin TL peşinat verip kalan ödemeleri kendi yönlendirebiliyor. Bu sistem her seçeneğe göre ayrı bir alternatif sunuyor. Kampanya maliyetini aşmayacak şekilde sunulduğu takdirde hiçbir problem yok. Herkes nasıl ödeme yapıyorsa ona göre ödeme kolaylığı ya da indirimden yararlanıyor" diye konuştu. Buvan, yazılım ile CRM ödülü aldıklarını da sözlerine ekledi.

Satış departmanını okula çevirdi

Satış departmanını adeta bir okula çevirdiklerini söyleyen Buvan, doğru yatırım ve fiyat politikasının yanı sıra satış ekibine çok önem verdiklerini söyleyerek en sorunsuz ekibi oluşturduklarını söyledi. Buvan, bu amaçla ekibe satış tekniklerinden duygusal zeka, empati teknikleri, CRM, diksiyon eğitimi verdikleriini söyledi. Bu yıl satışa çıkan 1042 dairenin bu hafta itibariyle 763'ünün satıldığını ve bunun bir tesadüf olmadığını söyleyen Buvan, eğitim sayesinde iyi geri dönüşler aldıklarını söyledi.

150 milyon TL ciro beklentisi

Bin 242 konutluk Symbol istanbul projesinin satışa çıkan bin 42 konutuk ilk etabından yüzde 10 indirim kampanyası devam ediyor. Buvan, rezidanslardan oluşacak ikinci etapta penthouse fiyatlarının 2 milyon TL'ye kadar çıkacağını söyledi. 510 ofis ve rezidans ve penthouse'lardan oluşan ikinci etabın satışlarına ise 2013 Mart'ta başlayacaklarını söyleyen Buvan, projenin 2014 Aralık'ta teslim edileceğini hatırlattı. Satışların yüzde 80'ini tamamladıklarını söyleyen Buvan, 2012 ciro beklentisinin 150 milyon TL olduğunu, bunun 100 milyon TL'sini ise tamamladıklarını kaydetti.

'Tutamayacağımız vaatte bulunmayız'

Buvan, satış ofisine gelen bir müşterileriyle başlarından geçen bir olayı ise şöyle anlattı: Satış danışmanı arkadaşlarımız ofisimize gelen bir müşteriye satışların yüzde 50'sinden fazlasının tamamlandığını söylemiş. Müşteri de buna inanmayarak mail yazmış ve satış danışmanlarının daire satmak için kendisini yanlış yönlendirdiğini belirtmiş. Biz müşteriye aynı gün içinde geri dönerek ve satış ofisimize çağırarak belgeleriyle ne kadar satışın gerçekleştiğini gösterdik. Biz tutamayacağız vaatler vermeyiz" diye konuştu.

Dilek Taş/Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor
  • 09.04.2012 10:43

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, inşaat sektörünü ve konut k ...

Symbol İstanbul lansmanı!
  • 17.03.2012 19:48

Symbol İstanbul lansmanı!

Karden İnşaat, merakla beklenen Symbol İstanbul projesini görücüye çıkardı. ...

Symbol İstanbul örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!
  • 15.04.2013 15:55

Symbol İstanbul örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!

Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Symbol İstanbul projesinin örnek daire ...

Symbol İstanbul’un ismi Sembol İstanbul olarak değişti
  • 09.12.2013 15:53

Symbol İstanbul’un ismi Sembol İstanbul olarak değişti

Symbol İStanbul projesinin adı Karden İnşaat tarafından Sembol İstanbul olarak d ...

Symbol İstanbul'un 2. etabı metrekaresi 2 bin 500 TL ile yakında satışta!
  • 15.04.2013 15:46

Symbol İstanbul'un 2. etabı metrekaresi 2 bin 500 TL ile yakında satışta!

2015 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanan Symbol İstanbul'da stüdyo, 1+ ...