maritbet girişmaritbet
Symbol İstanbul 110 milyon TL ciro yaptı!

Symbol İstanbul 110 milyon TL ciro yaptı!

İstanbul'un sembollerinden biri olmaya aday Karden İnşaat'ın 'Symbol Projesi' 2012'nin ilk altı ayında 110 milyon TL'lik ciroyla sektörde satış lideri oldu

İstanbul'un sembollerinden biri olmaya aday Karden İnşaat'ın 'Symbol Projesi' 2012'nin ilk altı ayında 110 milyon TL'lik ciroyla sektörde satış lideri oldu. Proje 176 farklı tip daire ile de bir ilke imza atarak Guinness Rekorlar Kitabı'na başvuruda bulundu.

Hayata geçirdiği projelerde dünya standartlarındaki kaliteyi yatırımcılarıyla buluşturmayı amaçlayan Karden İnşaat, başarılarıyla da sektörü imzasını atıyor. Karden İnşaat'ın İstanbul'un sembolü olmaya aday projesi 'Symbol İstanbul', satışta da sektörün sembolü olacak. Kısa bir süre önce busidence, residence ve alışveriş-yaşam konseptli projesinin ilk etabındaki 1242 dairenin satışına çıktığı Karden İnşaat, yaptığı 800 dairelik satışla sektördeki liderliğini koruyor.

Karden Proje Geliştirme ve Pazarlama Genel Koordinatörü Hakan Buvan, Symbol İstanbul'un gerek mimari yapısı, gerekse 176 farklı tipte dairesiyle sektörde ilklere imza atan bir proje olduğunu ifade etti. Yatırımcılara kolaylık sağlamak adına özel satış modelleri geliştirdiklerini anlatan Buvan, 'Karden İnşaat, gayrimenkul sektörüne adım attığı günden bu yana kazan-kazan modelini başarıyla uyguladı. Yeni geliştirdiğimiz özel yazılım ile binin üzerinde ödeme modeli oluşturabiliyoruz. Hem dünya standardında kaliteyi sunup hem de ona uygun ödeme planları oluşturunca, en çok tercih edilen markalar listesinde ön sıralara oturuyorsunuz. Projemiz her bakımdan olduğu gibi pazarlama modeliyle de dikkat çekiyor' dedi.

Karden satışta sektör lideri

Buvan, '2012 yılındaki performansımız sektördeki pek çok markaya oranla daha iyi ciro ve satışta sektörde ilk sıralardayız. Bu yılkı satış ciromuz şimdiden 110 milyon TL oldu. Dünya çapında favori projeler arasında gösterilen Symbol İstanbul her açıdan doğru bir proje. 176 farklı tip daire modeli ile dünyada ilkiz. Bununla ilgili olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurumuzu yaptık. Projemizin mimarı Çamoğlu Mimarlık. Onların bize sunduğu 10 farklı proje arasından en zor olan mevcut projeyi seçtik. Symbol projemiz için 150 milyon TL'lik bir yatırım yaptık' dedi.

Stratejik konum full hizmetle

Karden İnşaat'ın karma konseptli projesi Symbol İstanbul, metrobüse 1,5 km, Atatürk Havalimanına 12 km, E-5 ve TEM'e 500'er metre mesafedeki konumuyla dikkat çekiyor. Symbol, gıda alışverişi, her türlü teslimat organizasyonu, kuru temizleme, ev temizliği, evde yemek hizmeti, veteriner, peyzaj, hukuki danışmanlık hizmetlerini recidence projesinde yatırımcılarına sunacak. Symbol İnşaat'ın mimarisiyle herkesin büyük ilgisin çektiğini belirten Hakan Buvan, 'Gazete ve televizyonlarda verdiğimiz reklamlardan sonra, projemizin mimarisiyle ilgili çok olumlu geri dönüşler oldu. Herkes çok beğendi. Hatta Gönül Yazar bizzat telefonla arayıp, 'Bu projeyi Levent ya da Maslak'ta yapsaydınız, bütün ünlüler, sosyete burada otururdu' dedi.

Dönüşümün planı çok iyi yapılmalı

Karden Proje Geliştirme ve Pazarlama Genel Koordinatörü Hakan Buvan, 'Kentsel Dönüşüm de özellikle İstanbul için iyi bir planlama yapılması lazım. Master planı çok iyi hazırlanmalı. Kentsel dönüşümde konu sadece bina yapmakla bitmiyor. Bununla beraber, yollar, alt yapılar hepsi iyi bir şekilde birbirine kanalize edilmeli. İstanbul gibi kalabalık bir yerde, silüeti bozacak yerler haricinde, yatay yapılanma yerine dikey yapılanma daha anlamlı ve doğru bir karar olur. Dünyanın en yüksek binası bizde olmalı. Bunu yapacak potansiyele sahibiz ve Karden İnşaat olarak buna talibiz' dedi.

Kazakistan da mercek altında

Karden Proje Geliştirme ve Pazarlama Genel Koordinatörü Hakan Buvan,' Yurt dışında da inşaat projeleriyle ilgileniyoruz. Özellikle Rusya ve Kazakistan'da araştırmalar yapıyoruz. Recidence ve villa projeleri için, şu an görüşme aşamasındayız. Bizim için önemli ve ilk olan Türkiye'dir, İstanbul'dur' açıklamasını yaptı. Buvan, 'Projemize yabancılar arasında en çok Rusya ve İran vatandaşları ilgi gösteriyor. Bununu haricinde Fas, İngiltere, İsveç, Romanya gibi ülke vatandaşları da projemize ilgi gösteriyor. Birçoğu yatırım amaçlı dairelerini şimdiden satın aldı' şeklinde konuştu.

Üsame Karakış/Yeni Şafak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor
  • 09.04.2012 10:43

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, inşaat sektörünü ve konut k ...

Symbol İstanbul lansmanı!
  • 17.03.2012 19:48

Symbol İstanbul lansmanı!

Karden İnşaat, merakla beklenen Symbol İstanbul projesini görücüye çıkardı. ...

Symbol İstanbul örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!
  • 15.04.2013 15:55

Symbol İstanbul örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!

Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Symbol İstanbul projesinin örnek daire ...

Sembol İstanbul yüzde 1 KDV oranıyla satışta
  • 30.03.2014 10:43

Sembol İstanbul yüzde 1 KDV oranıyla satışta

Sembol İstanbul projesinde 2'nci etap satışları devam ediyor ...

Symbol İstanbul’un ismi Sembol İstanbul olarak değişti
  • 09.12.2013 15:53

Symbol İstanbul’un ismi Sembol İstanbul olarak değişti

Symbol İStanbul projesinin adı Karden İnşaat tarafından Sembol İstanbul olarak d ...