maritbet girişmaritbet
Suv Yapı’nın Mi’Marin Ilıca Villaları 2012’de teslim

Suv Yapı’nın Mi’Marin Ilıca Villaları 2012’de teslim

SUV Yapı, Mi’Marin Ilıca Villaları’nın yapımına hızla devam ediyor

İzmir inşaat sektörünün öncü firmaları Mahir & Ekin Vural İnşaat, Sungur İnşaat ve Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Norm Group'un ortaklığında kurulan ve “Yapıda güç birliği” sloganıyla yola çıkan SUV Yapı,  Mi'Marin Ilıca Villaları'nın yapımına hızla devam ediyor.

Ilıca'nın Şantiye bölgesinde, imara yeni açılan bölümünde; Ilıca Plajı'na 5 dakika yürüme mesafesindeki alanda yapımı süren Mi'Marin Ilıca, 4 dinüm arazi üzerinde 8 tek villadan oluşan site konseptli bir proje.

Tüm villalar zemin + 1. kattan oluşup teraslarla birlikte toplam 272 metrekare kullanım alanlıdır.  4+1 ve tek tip villalardan oluşuyor. Proje, Mart 2011 başında başladı ve Haziran 2012 ‘de teslim edilecek. 

Her dairenin kendi kullanımına ayrılmış 2 araçlık otoparkı ve yansıma havuzları mevcut. Sitede güvenlik sistemi oluşturulurken, kaplama kapı, dış cephe yalıtımı, ankastre mutfak eşyası, ebeveyn banyosu, laminant parke donanımları bulunuyor. Zemin ve 1. Katta olmak üzere 2 adet geniş terasa yer veriliyor.

 

Ekin Vural:Villaların müstakilliğine önem verdik

SUV Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ekin Vural, yeni projelerini “Mi'Marin Ilıca'yı tasarlarken villaların müstakilliğine önem verdik ama aynı zamanda sakinlerimize site olmanın avantajlarını da sunabileceğimiz bir sistem yaratmak istedik” şeklinde açıkladı.

Her villanın kendi kullanımına ayrılmış bir yansıma havuzu bulunacağını belirten Ekin Vural; projede, site olmanın avantajlarının gözetildiğini ve ortak aidat sistemi ile güvenlik, bahçe ve havuz bakımı gibi hizmetlerin Mi'Marin sakinlerine sunulduğunun da bilgisini verdi. Modern mimariye uygun tasarlanan villalarda ahşap dış cephe kullanımına gidilmiş; giriş katında ve üst katta olmak üzere 2 geniş terasa da yer verilmiş.

SUV Yapı tarafından inşası ve satışı tamamlanmış Mi'Marin Paşalimanı ile yapımları sürdürülen İzmir Karşıyaka'daki Mi'Marin Mavişehir'in ardından butik anlayışla yaratılan denize sıfır Mi'Costa Boyalık Residences, Mi'Marin Ilıca ve Mi'Marin Dalyan villaları da 2012 Yaz'ında sakinleriyle buluşacak.

 

Mi'marin Ilıca Villaları iletişim bilgileri

Web: http://www.suvyapi.com/

Tel: 0232 444 0 406

  • Etiketler:

Yorum Yaz