maritbet girişmaritbet
Sur Yapı’dan Bursa’ya dev konut ve AVM yatırımı!

Sur Yapı’dan Bursa’ya dev konut ve AVM yatırımı!

Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi ile adından söz ettiren Sur Yapı, AXİS İstanbul ile birlikte yatırımlarına devam ediyor.

Kuruluşundan bu güne birçok prestijli projeye imza atan Sur Yapı, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. 1.3 milyar TL'lik yatırımla Bursa'nın yeni konut ve alışveriş merkezi projesi olan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursalılara ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunacak.

Sosyal tesisleri, dağ manzarası ve alışveriş merkezi ile Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi,  “lüks”ün Bursa'daki yeni simgesi haline gelecek. Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM, 316 lüks rezidans dairesi, home office ve alışveriş merkezinde bulunan 220 mağazasıyla Bursa'nın en prestijli karma projesi olacak.

1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, Bursa'nın en prestijli rezidans ve alışveriş merkezi projesine imza atıyor. Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile hayata geçirilecek olan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, ulaşım akslarınaerişim kolaylığı, yeni açılacak şehir parkına komşu olması ve merkezi konumu ile Nilüfer Bölgesinde Bursa'nın en değerli lokasyonunda bulunuyor.

marka rezidans blokları

Uludağ manzaralı dairelerden oluşan projede,26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı bir home office bloğu bulunuyor. Kulelerin alt kısmında 4 katlı bir alışveriş merkezinin bulunacağı proje, bölgenin en görkemli ve ayrıcalıklı yaşam alanı olacak. 1.3 milyar TL'lik yatırım değeriyle hayata geçirilen proje, 220.000 m² inşaat alanına sahip... 316 lüks rezidans dairesi ve home office'in yer aldığı proje ile 3.000 kişiye istihdam sağlanacak. Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi, Bursa'da henüz mağazası bulunmayan dünyaca ünlü markaların tek buluşma noktası olma özelliği ile de Bursalılara ayrıcalıklar sunacak. Proje 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 220 mağazalık alışveriş merkezi ile Bursa'nın en prestijli“konut ve AVM” karma projesi olacak.Sosyal tesisleri, dağ manzarası ve alış veriş merkezi ile Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, “lüks”ün Bursa'daki simgesi haline gelecek.

Bu projenin kendilerini çok heyecanlandırdığını vurgulayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Türkiye ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden biri olan Bursa'mızda bir projeye başlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Nilüfer'de Bursa'nın en prestijlirezidans ve alışveriş merkezi projesini başlattık. Merkezi lokasyonu, sosyal tesisleri, dağ manzarası ve alışveriş merkezinin yer aldığı proje Bursalıların yeni yaşam merkezi olacak ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile de kısa sürede en gözde buluşma yerleri arasındaki yerini alacak. Farklılık oluşturacak ve bölgeye değer katacak olan Sur Yapı >Marka Rezidans ve AVM projesinin sadece Bursa'da değil Marmara Bölgesi'nde de bir çekim noktası haline geleceğine inanıyoruz. Çevre illerden ve Körfez ülkelerinden yoğun talep alacağını düşünüyoruz. Bursa gibi güzel bir şehre bizi getirdikleri ve bu bölgede yatırım yapmamıza vesile oldukları için sizlerin huzurunda Ekart Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Necip Şahin ve Ekart Tekstil Genel Müdürü Mustafa Şahin'e tekrar teşekkür ederim.” dedi.

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM, 134 metrekare ile 289 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı 26 ve 21 katlı iki kule ve 64 metrekare ile 192 metrekare arasında değişen 14 katlı home office bloğundan oluşuyor. Bugün satışına başlanan kuleler ve home office bloklarının fiyatları 330.000 TL ile 1.869.000 TL arasında değişiyor. Lansman dönemi özelinde bu fiyatlar üzerinden %10 indirim yapılıyor.

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliği ile Nisan ayında lansmanı yapılan ve inşaatına başlanan Axis İstanbul ise 550 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek. Toplam inşaat alanı 125 bin m² olan Axis İstanbul, 60 bin m² kiralanabilir alan ve 27 bin m² ofis alanına sahip… Projenin alışveriş merkezinde, ulusal ve uluslararası markaların yer alacağı 170 mağaza hizmet verecek. Dinamik iş hayatının kalbinde yer alacak olan Axis İstanbul, A Plus ofisleriyle şimdiden iş hayatının çekim merkezi oldu. 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Axis İstanbul ile ilgili;“Axis İstanbul Vatan Caddesi'nde yer alan anıt mezarın karşısında paha biçilemez bir lokasyonda yer alıyor. Ön girişinde Bayrampaşa Metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu bulunan projemiz metrobüse ise sadece 600 metre mesafe uzaklıkta… AXİS İstanbul'da Haliç ve şehir manzaralı A Plus lüks ofisler ile bir alışveriş merkezi bulunuyor.

AXİS İstanbul ayrıca her türlü günlük ihtiyacın giderilebileceği mağazaları, spor merkezi, çocuklar için eğlence ve oyun alanı, sinema salonları ve zengin marka yelpazesiyle bir yaşam kompleksiolma özelliği taşıyacak.

Sur Yapı Marka ve Axis İstanbul Alışveriş Merkezi'nin konsept optimizasyonu, kiralama ve yönetim süreçleri ECE Türkiye ile birlikte yürütülecek.

220.000 m² inşaat alanına sahip Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesi ile damgasını vuracak olan Sur Yapı, yeni dönemde çok yeni bir işbirliğini de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Bursa Nilüfer'de bulunan Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi ile Axis İstanbul Alışveriş Merkezi'nin konsept optimizasyonu, kiralama ve yönetim süreçlerini ECE Türkiye ile birlikte yürütecek.

İşbirliği ile ilgili Sur YapıYönetim Kurulu BaşkanıAltan Elmas şunları söyledi: “AVM projelerindeki başarılarıyla tanınan ECE Türkiye ile güçlerimizi birleştirme kararı aldık. ECE Türkiye ile Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM ve Axis İstanbul projelerimizin konsept optimizasyonu, kiralama ve yönetim sürecini birlikte yürüteceğiz. Hedeflerimize ulaşmada ECE Türkiye'nin bize katkısının büyük olacağına inanıyorum.”

İşbirliği ile ilgili ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann şunları söyledi: “Sur Yapı gibi başarısını kanıtlamış bir marka ile bizim için bu derece önemli bir işbirliğine imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. ECE Türkiye olarak, her iki proje için de kendilerini kutluyoruz öncelikle… Birbirinden başarılı ve değerli, bulundukları bölgeye yeni bir çehre, yeni bir vizyon kazandıracak bu iki AVM projesinin kiralama ve yönetimini üstlenmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yönetimimiz altındaki 196 alışveriş merkezi ile sektördeki 50 yıla yaklaşan tecrübemizi ve Türkiye pazarındaki 14 yıllık bilgi birikimimizi bu projelere aktararak önemli katma değer yaratacağımıza inanıyoruz. Alanlarında lider olan bu iki büyük grubun işbirliği, Türk perakende sektörü için de önemli bir mihenk taşı olacak. Sur Yapı ailesine grubumuza duydukları güven için teşekkür eder, birlikte nice başarılara imza atabilmeyi dileriz “

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Genesis 1 Bursa projesi modern çizgileriyle dikkat çekiyor!
  • 25.04.2022 14:54

Genesis 1 Bursa projesi modern çizgileriyle dikkat çekiyor!

Genesis 1 Bursa projesinde alternatif ödeme seçenekleriyle satışlar devam ediyor ...

Bursa Genesis 1 projesinde satışlar devam ediyor!
  • 18.04.2022 09:58

Bursa Genesis 1 projesinde satışlar devam ediyor!

Genesis 1 Bursa konut projesinde 40 daire, 4 ofis ve 4 dükkandan oluşan butik bi ...

Hediye Dükkanı yeniden Axis İstanbul’da!
  • 06.11.2021 16:50

Hediye Dükkanı yeniden Axis İstanbul’da!

Axis İstanbul AVM Hediye Dükkanı’nı yeniden ziyaretçileriyle buluşturuyor. ...

Sur Yapı'nın genel tanıtım filmi için tıklayın!
  • 17.09.2012 14:16

Sur Yapı'nın genel tanıtım filmi için tıklayın!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Sur Yapı'nın genel tanıtım film ...

Axis İstanbul Bayrampaşa foto galerisi yayında
  • 14.04.2014 15:22

Axis İstanbul Bayrampaşa foto galerisi yayında

Suryapı imzası taşıyan projenin dış görünümüne ait foto galeri yayında ...

Sur Yapı, 16 projesinde faizi 0,98'e indirdi!
  • 18.12.2018 12:48

Sur Yapı, 16 projesinde faizi 0,98'e indirdi!

Sur Yapı, satışı devam eden 16 projesinde sadece yüzde 5 peşinatla, 120 ayda yüz ...