maritbet girişmaritbet
Sur Yapı Yeşilmavi projesinin satış ofisi açıldı

Sur Yapı Yeşilmavi projesinin satış ofisi açıldı

Sur Yapı’nın Maltepe’de hayata geçirdiği yeni projesi Yeşilmavi’nin satış ofisi açıldı.

İnşasına başlanılan projede Sur Yapı “Manzarası Mavi Havası Yeşil” sloganı ile yola çıkıyor. Kayışdağı eteğinde yer alan proje, Marmara Denizi ve Adalar manzarası ile Kayışdağı Orman'nın havasını birleştiren site, sakinlerine huzurlu ve modern bir yaşam vermeyi hedefliyor.

Yeşilmavi'de 63 metrekare ile 527 metrekare arasında büyüklüklere sahip 15 farklı tipte daire bulunuyor. 1+1 daireler 63 metrekare, 2+1'ler 91 metrekare, 3+1 daireler 162 metrekare, 4+1 daireler ise 244 metrekare büyüklüğe sahip. Dubleks ve geniş teraslı daire tipleriyle dikkat çeken dairelerin neredeyse tamamı önü kapanmayan deniz manzarasına sahip.  Modern mimariyle inşa edilen konutların gün ışığından maksimum yararlanması hedefleniyor.

Cazip ödeme seçenekleri

Birden fazla ödeme seçeneği bulunan projede ‘Sur Yapı Aynen Öyle' kampanyası ile sıfır peşinat ve sıfır faiz ile satışa sunuluyor. Kampanya dahilinde 120 ay yüzde 0,45 vade imkanı da seçenekler arasında mevcut.
İnşası devam eden Yeşilmavi'de; 1+1 daireler 454 bin liradan, 2+1 daireler 645 bin liradan ,3+1 daireler 1 milyon 96 bin lira'dan, 4+1 daireler ise 1 milyon 641 bin liradan satışa sunuluyor.

Yüksek yaşam standartları ve yatırım imkanları

50 bin 18 metre kare inşaat alanına sahip olan Yeşilmavi'de toplam 268 daire ve ticari alan bulunuyor. Ulaşım olarak çok kolay bir konumda bulunan Yeşilmavi Bostancı Adalar ve Bağdat Caddesi'ne E-5 caddesine yakın mesafede yer alıyor.

Site içi sosyal yaşamı destekleyen Yeşilmavi,  açık ve kapalı sosyal alanlarında yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet kapalı yüzme salonu, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı spor alanları, hobi odaları ve trekking gibi sosyal imkanlar sağlıyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı Yeşilmavi projesinin satış ofisi açıldı
  • 01.06.2017 15:38

Sur Yapı Yeşilmavi projesinin satış ofisi açıldı

Sur Yapı’nın Maltepe’de hayata geçirdiği yeni projesi Yeşilmavi’nin satış ofisi ...