maritbet girişmaritbet
Sur Yapı, İlkbahar projesinde bisiklet hediye ediyor

Sur Yapı, İlkbahar projesinde bisiklet hediye ediyor

Sur Yapı, Sultanbeyli'de hayata geçirdiği İlkbahar projesinde ayrıcalıklarla dolu sunduğu yaşamı bisiklet hediye ederek tamamlıyor.

Şehir yaşamının karmaşası ve baş döndüren hareketliliği İlkbahar'da yerini sakin ve yeşillikler içerisinde bir hayata bırakıyor. İstanbul'un gelişen, yeşile doygun ilçesi Sultanbeyli'de yükselen İlkbahar'da, 11 bin m²'lik uçsuz bucaksız meyve bahçeleri, rengârenk çiçekli yeşil alanlar bulunuyor. Araç trafiğinin olmadığı, yeşilin keyfinin doyasıya yaşanacağı projede, İlkbahar sakinlerine özel bir dünya kuruluyor. Sur Yapı, ayrıcalıklarla dolu sunduğu yaşamı bisiklet hediye ederek tamamlıyor.

Anadolu Yakası'nın hızla gelişen ilçesi Sultanbeyli'de inşa edilen İlkbahar, yemyeşil alanlarıyla dört mevsimi ilkbahar tadında yaşamayı vaat ediyor. Projenin az katlı mimarisinin yanı sıra 11 bin m²'lik yeşil alanında meyve bahçeleri, gül bahçeleri, uzun yürüyüş alanları, sosyal tesisleri, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları bulunuyor. İlkbahar, şehrin gürültüsünden uzakta, merkezi lokasyonuyla stressiz ve yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. 

İlkbaharda kırmızıdan yeşile dönen bitki örtüsüyle baharın her halini yaşama fırsatı sunan Sur Yapı, tek mevsimde değil her mevsimde ilkbaharın sıcaklığını sunuyor. Ayrıca gül ağaçlarının süslediği bahçeler, muhteşem kokulu lavantalar, rengârenk çiçekleriyle bahar mevsiminin heyecanı İlkbahar'da yaşanıyor. 

Ferahlatan göletleri, pergola altı dinlenme alanları, çınar altı dinlenme bölümleri, su kenarı yürüyüş yolları, saunası, yüzme havuzu, kafe alanları, açık ve kapalı spor alanlarıyla İlkbahar, huzurun kapılarını aralıyor.

İlkbahar'ın tadı bisikletsiz çıkmaz!

Lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatı sağlandığı projede tamamı peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde ek olarak yüzde 10 indirim sunuluyor. Kampanya kapsamında ayrıca dubleks dairelere özel 60, diğer dairelerde ise 48 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor. İlkbahar'ın tadı bisikletsiz çıkmaz diyen Sur Yapı, kampanya kapsamında ev alan sakinlerine ve çocuklarına bisiklet hediye ediyor. 

İlkbahar, Ataşehir'e 10 Dakika uzaklıkta!

Kuzey ormanları, Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanı başında bulunan İlkbahar, Ataşehir'e 10 dakika mesafede yer alıyor. Benzersiz lokasyonuyla avantaj sunan İlkbahar aynı zamanda yapımı devam eden 3. köprü güzergâhında bulunuyor. 

Sur Yapı İlkbahar'a komşu konumda bulunan 100 dönümlük arazide yeni bir üniversite inşa ediliyor. Metro hattına kolayca ulaşımın sağlanabildiği proje aynı zamanda faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı, İlkbahar projesinde bisiklet hediye ediyor
  • 05.01.2016 15:56

Sur Yapı, İlkbahar projesinde bisiklet hediye ediyor

Sur Yapı, Sultanbeyli'de hayata geçirdiği İlkbahar projesinde ayrıcalıklarla dol ...

Suryapı İlkbahar’da 290 bin liraya 2+1 daire!
  • 12.12.2015 12:54

Suryapı İlkbahar’da 290 bin liraya 2+1 daire!

“Her Mevsim, Tek Mevsim” sloganıyla dikkat çeken Sur Yapı İlkbahar projesi ‘haya ...

Sur Yapı İlkbahar'ın ikinci etabı satışta
  • 14.11.2015 09:25

Sur Yapı İlkbahar'ın ikinci etabı satışta

Sultanbeyli'de yükselen İlkbahar projesi SurYapı imzası taşıyor. Banka kredisi k ...

Sur Yapı’dan peşinatsız, küçük taksitlerle evler!
  • 10.10.2015 10:29

Sur Yapı’dan peşinatsız, küçük taksitlerle evler!

Sur Yapı, Ekim ayı boyunca geçerli olacak ‘’Peşinatsız Küçük Taksitlerle Büyük Y ...

Sur Yapı'da vade farkı yok, indirim var!
  • 29.06.2015 12:35

Sur Yapı'da vade farkı yok, indirim var!

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Mirage Rezidans ve İlkbahar proje ...

Sur Yapı İlkbahar’da %10 + %10 indirim fırsatı!
  • 13.05.2015 14:24

Sur Yapı İlkbahar’da %10 + %10 indirim fırsatı!

Sur Yapı, yeşilin her tonunu içinde barındıran yeni projesi “İlkbahar”da lansman ...