maritbet girişmaritbet
Sur Yapı Güneşli Corridor’da 156 bin liraya!

Sur Yapı Güneşli Corridor’da 156 bin liraya!

Sur Yapı’nın Güneşli’deki yeni projesi gün yüzüne çıktı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yeni projelerine ‘Corridor’ adını verdiklerini belirterek, Güneşli Corridor projesinde stüdyo’dan 4+1’e kadar farklı dairelerin yanı sıra cadde konseptinde alışveriş mağazaları, cafe, restoran ve sosyal yaşam alanları bulunacağını söyledi.

Sur Yapı'nın Güneşli'deki yeni projesi gün yüzüne çıktı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yeni projelerine ‘Corridor' adını verdiklerini belirterek, Güneşli Corridor projesinde stüdyo'dan 4+1'e kadar farklı dairelerin yanı sıra cadde konseptinde alışveriş mağazaları, cafe, restoran ve sosyal yaşam alanları bulunacağını söyledi. Altan Elmas, Güneşli Corridor projesinin bölgede geliştirilecek yeni projeler için örnek teşkil edeceğini vurgulayarak, projede 42 metrekarelik stüdyo dairelerden 337 metrekarelik 4+1'lere kadar farklı daireler bulunduğunu anlattı.

Güneşli Corridor'da iki kata yayılan 1300 metrekarelik alana sahip sosyal tesisler spordan, yüzmeye, çocuklar için güvenli bir oyun alanından dinlenmeye kadar, konut sakinlerine sosyal yaşam sunuyor. Projede açık ve kapalı havuz, dinlenme ve güneşlenme alanları, kafeterya, TV dinlenme odası, fitness, stüdyo, soyunma odaları, duşlar, sauna, çocuk oyun alanı gibi mekânlar yer alıyor.

İki arteri birbirine bağlıyor

Projede yaşamın 2014 yılında başlayacağını açıklayan Altan Elmas, Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan Corridor'un, yerleşimi çok eski dönemlere dayanan ve tarihi Avrupa-Asya İpekyolu güzergâhında bulunan Güneşli'de, yoğun ulaşım aksıyla dikkat çeken Yalçın Koreş ve Mimar Sinan Caddelerini yeni bir cadde planlaması ile birbirine bağlayacağını anlattı. Projenin bu iki önemli arteri birleştirmesinin yaya trafiğini kolaylaştıracağını vurgulayan Altan Elmas, şunları söyledi:

“Projenin en önemli özelliği İstanbul'un yoğun ulaşım akslarından E-5 Otoyolu ve TEM Otoyolu'nu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Atatürk Havalimanı'na çok yakın olmasıdır. Benzer şekilde son beş yıl içerisinde yapılan alışveriş merkezi projeleri, gelişen bölgenin cazibesini artırıyor. İnşası devam eden M3 Kirazlı-Aksaray (M1 üzerinden) ve M5 Kirazlı-Başakşehir Metro hatlarının kesişim noktası olan Kirazlı istasyonuna 1,5 km mesafede olan Corridor'da, bu duraktan M3 Kirazlı-Aksaray hattı ile aynı zamanda T1 Bağcılar-Kabataş tramvay hattına bir durakla ulaşılabiliyor.”  

Ön satışa indirimle çıktı

Elmas, projede ön satışa başladıklarını açıklayarak, yüzde 10 indirimle sattıkları dairelerin fiyatlarının 156 bin lira ile 1 milyon 115 bin TL arasında değiştiğini söyledi. Elmas, projenin konut ve ticari işleviyle bölgenin gelişimine katkı sağlayacağının altını çizerek, yaklaşık 78 bin metrekare inşaat alanı ve 270 milyon lira yatırım değerine sahip projenin 7 blokta 505 konut ve mağazalardan oluştuğunu vurguladı.

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı Güneşli Corridor’da 156 bin liraya!
  • 11.07.2012 17:20

Sur Yapı Güneşli Corridor’da 156 bin liraya!

Sur Yapı’nın Güneşli’deki yeni projesi gün yüzüne çıktı. Sur Yapı Yönetim Kurulu ...

Ön satış süresi uzatıldı..!
  • 02.04.2012 15:51

Ön satış süresi uzatıldı..!

Sur Yapı’nın Güneşli’de hayata geçireceği projede ön satışlar 1 Nisan’da sona er ...