maritbet girişmaritbet
Sunset Park Caddebostan 1+1 dubleks keyfi yaşatıyor

Sunset Park Caddebostan 1+1 dubleks keyfi yaşatıyor

Bağdat Caddesi’nde yükselen Sunset Park Caddebostan, büyük metrekareli konutların ağırlıkta olduğu bölgede 1+1 dubleks ayrıcalığı yaşatıyor

Akfen ve Kentpark Gayrimenkul ortaklığında inşa edilen Sunset Park Caddebostan projesi 15 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Toplam 35 daire ve 3 dükkandan oluşan proje önünde muhteşem deniz manzarası, arkasında şık mağaza ve restoranları ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

75 metrekare 1+1 dairelerden 4+2 tipi konutlara kadar farklı konut seçeneklerine yer veren Caddebostan Sunset Park projesinde fiyatlar 615 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 1 KDV ayrıcalığı ile satışların devam ettiği Sunset Park Caddebostan'da Temmuz 2015'te yaşam başlayacak.
 
Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı, projenin hem yaşayanlar hem de yatırımcıları için iyi bir fırsat sunduğunu söyledi. Kıyıcı “Bu lokasyonda yeni bir proje bulabilmek oldukça zor. 1+1 dubleks daire ise zaten yok. Yeni ve güvenilir bir binada, deniz manzaralı bir yaşamı düşünenler için seçenek sunuyoruz. Yüzde 1 KDV imkanı yatırımcıya daha başlangıçta fırsat sunuyor ki popüler bu bölgede fiyatların uzun süre aynı kalmadığı da biliniyor”  diye konuştu.

Çevreye Dost Proje

Yaşama Temmuz 2015 tarihinde kapılarını açacak olan Sunsept Park Caddebostan, çevre dostu bina özelliklerini uluslararası alanda tescil ettirmeye hazırlanıyor. 

Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı, kentsel yenileme projesi olan Sunset Park Caddebostan'da konut sahiplerine en konforlu yaşamı sunma amacıyla çevre dostu bina özellikleri kazandırdıklarını, böylece yaşayanların yaşam giderlerini, elektrik, su, aidat gibi giderlerini azaltırken, aile bütçelerine de katkıda bulunacaklarını söyledi. Kıyıcı, “Altensis danışmanlığında yürüttüğümüz süreçte Sunset Park Caddebostan projesi için Leed sertifikası alıyoruz. Bu, tamamıyla Kentpark&Akfen ortaklığının tasarrufunda alınmış bir karardır ve bu yönümüzle de bölgemizde bir ilke imza atıyoruz” dedi.

Her Saat Güvenli

Sunset Park Caddebostan 7 gün 24 saat kapalı devre kamera sistemleri, renkli intercom sistemi ve şifreli sistemi ile binaya erişim teknolojisi sayesinde günün her saati güven içerisinde bir yaşam sunuyor. Hem kapalı hem de açık otoparkı ile araba sahibi site sakinlerine rahat nefes aldıracak olan proje Caddebostan Kültür Merkezi'nin hemen yakınında bulunuyor.

Evinizi Benzersiz Kılan Detaylar

Her dairede 1. Sınıf ankastre bulaşık makinesi, ankastre inoks davlumbaz, ankastre inoks ocak ve fırın, odalarda ve salon zemininde 1. Sınıf 15 mm kalınlığında masif lamine parke, antre, koridor, mutfak, banyo zeminleri ve duvarlarında 1. Sınıf seramik kaplama, banyolarda 1. Sınıf dolaplı Hilton lavabo, ayna ve temperli cam kabinli duş teknesi, 1. Sınıf çelik daire dış kapısı, lake kaplama daire iç kapıları ile Sunset Park Caddebostan, evinizi benzersiz kılan detaylara yer veriyor.
 

Yorum Yaz